eBay – on its way

Hmm. Heeft iemand voor mij allicht een inschrijfformulier voor eBay-Addicts-Anonymous? Als ik weer geld zie verschijnen op m’n rekening hol ik digitaal richting eBay.. SHOPPEUH! Nou ja, nu was het meer omdat andere mensen me hebben.. Geïnspireerd.What did I buy?
– Armbanden! Maar niet voor om m’n armen.. Kijk maar eens even hier! Een super leuk idee, en omdat ik heel vaak knotjes draag lijkt het me een leuke versiering voor in m’n haar. Ik kocht een gouden gevlochten, een goudkleurige met mooie strass en een pauw-vormige. Alle drie maar net iets meer dan €1 per armband, like!
– Schattige oorbellen! Deze mooie, goudkleurige met blaadjes voor nog minder dan een euro, en super grappige snorrenknopjes!
– Een donkerblauw jelly horloge. De rode heb ik al binnen en hij is super pretty, er volgt snel nog een blogpost met foto’s. Rood bleek wel al snel echt lastig te combineren, dus ik bestelde nog maar een donkerblauwe.
– Een oplader voor m’n iPod (of andere apparaten met usb). Ik weet niet of ik het aan ga durven om hem ook echt te gaan gebruiken… Maar ik heb heel vaak dat m’n iPod op is en ik niet thuis ben, dus dan zou ik hem wel in m’n tas kunnen gooien met usb kabel. Even afwachten dus. Ik heb gekozen voor de kleur mauve, maar er zijn er nog veel meer hier!
– Als laatste bestelde ik nog potjes met glitter, om te gebruiken in nail-art en om dingetjes mee te versieren. De verkoper beschrijft het als oogmake-up, maar dat moet je er beslist niet mee doen! Als het in je oog komt, kun je hem beschadigen namelijk. Een grote selectie vind je hier, met 6 potjes voor nog geen anderhalve euro. Ik ging voor #31-36 en #49-54!

En nu, wachten. Hopelijk is het er snel, meestal duurt het een week of 2. In de tussentijd ga ik eBay mijden en proberen af te kicken, bwhaha!

 1. eBay is liefdeee! Je hebt leuke dingetjes uitgekozen, vooral de oorbellen zijn leuk. En opassen hè dat je niet in de schulden komt. :’) eBay is in dat geval nogal gevaarlijk voor de portomonee..

   1. Nee, gelukkig niet! Maar je weet hoe het gaat… ‘ach, alles is toch goedkoop’ denk je dan. En dan kijk je bij het winkelwagentje en dan word het in totaal tóch nog duur. Dus we moeten wel een beetje oppassen, maar het is inderdaad way better dan andere winkels. 🙂

 2. Ik vind de Ebay posts altijd zo leuk. Heel vaak bestel ik ook dingen die ik hier bij jou zie 😛
  Ebay kan zo heerlijk verslavend zijn ^^ Gelukkig dat alles zo goedkoop is 😛

 3. Ik kocht dus ook die iPhone oplader, naar aanleiding van jouw gekleurde USB kabel haha 😉 MAar ik gebruik de oplader met regelmaat en hij is gewoon fijn!
  Zo grappig als je de oplader uit je tas vist, allemaal verbaasde gezichten haha

 4. Hee! Ik vind die links boven super mooi!
  De goudkleurige met mooie strass zoals jij hem omschrijft.
  Nou heb ik op je link geklikt en er staat dat er nog 10 zijn maar ik kan hem niet kopen ofzo. Kan jij me helpen? x

  1. Hey! Ik kan hem inderdaad ook niet meer kopen.. Waarschijnlijk heeft de verkoper ervoor gekozen om hem niet meer te koop aan te bieden. Deze blogpost is ook al wat ouder, dus veel linkjes zullen al niet meer werken! Ik heb nog even voor je gezocht naar dezelfde armband bij een andere verkoper, maar kon het helaas niet vinden. Misschien kun je zelf nog zoeken op bijvoorbeeld “bangle crystal” en kijken of je iets soortgelijks tegen komt! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *