eBay – on its way

Hmm. Heeft iemand voor mij allicht een inschrijfformulier voor eBay-Addicts-Anonymous? Als ik weer geld zie verschijnen op m’n rekening hol ik digitaal richting eBay.. SHOPPEUH! Nou ja, nu was het meer omdat andere mensen me hebben.. Geïnspireerd.What did I buy?
– Armbanden! Maar niet voor om m’n armen.. Kijk maar eens even hier! Een super leuk idee, en omdat ik heel vaak knotjes draag lijkt het me een leuke versiering voor in m’n haar. Ik kocht een gouden gevlochten, een goudkleurige met mooie strass en een pauw-vormige. Alle drie maar net iets meer dan €1 per armband, like!
– Schattige oorbellen! Deze mooie, goudkleurige met blaadjes voor nog minder dan een euro, en super grappige snorrenknopjes!
– Een donkerblauw jelly horloge. De rode heb ik al binnen en hij is super pretty, er volgt snel nog een blogpost met foto’s. Rood bleek wel al snel echt lastig te combineren, dus ik bestelde nog maar een donkerblauwe.
– Een oplader voor m’n iPod (of andere apparaten met usb). Ik weet niet of ik het aan ga durven om hem ook echt te gaan gebruiken… Maar ik heb heel vaak dat m’n iPod op is en ik niet thuis ben, dus dan zou ik hem wel in m’n tas kunnen gooien met usb kabel. Even afwachten dus. Ik heb gekozen voor de kleur mauve, maar er zijn er nog veel meer hier!
– Als laatste bestelde ik nog potjes met glitter, om te gebruiken in nail-art en om dingetjes mee te versieren. De verkoper beschrijft het als oogmake-up, maar dat moet je er beslist niet mee doen! Als het in je oog komt, kun je hem beschadigen namelijk. Een grote selectie vind je hier, met 6 potjes voor nog geen anderhalve euro. Ik ging voor #31-36 en #49-54!

En nu, wachten. Hopelijk is het er snel, meestal duurt het een week of 2. In de tussentijd ga ik eBay mijden en proberen af te kicken, bwhaha!

Verder Bericht

Vorige Bericht

39 Reacties

 1. MySuperSweetLife 3 juni 2012

  Leuke bestelling! IK koop ook altijd graag dingetjes via ebay!
  Liefs

 2. Lifesplash 3 juni 2012

  eBay is liefdeee! Je hebt leuke dingetjes uitgekozen, vooral de oorbellen zijn leuk. En opassen hè dat je niet in de schulden komt. :’) eBay is in dat geval nogal gevaarlijk voor de portomonee..

  • Marjolein 3 juni 2012 — Berichtauteur

   Haha gelukkig zijn de dingen niet al te duur! :’)

   • Lifesplash 3 juni 2012

    Nee, gelukkig niet! Maar je weet hoe het gaat… ‘ach, alles is toch goedkoop’ denk je dan. En dan kijk je bij het winkelwagentje en dan word het in totaal tóch nog duur. Dus we moeten wel een beetje oppassen, maar het is inderdaad way better dan andere winkels. 🙂

    • Marjolein 3 juni 2012 — Berichtauteur

     Ja heeel herkenbaar, haha! Maar inderdaad, als je het dan ergens anders ziet voor 2-3x zo duur denk je toch “HAH!” 😉

 3. sharon 3 juni 2012

  I like de 2 linksboven!

 4. Charile 3 juni 2012

  Leuke spulletjes!

 5. Manon 3 juni 2012

  Leuke dingen! Ben benieuwd naar de sieraden

 6. Miranda 3 juni 2012

  Wat een leuke spullen;D

 7. xElegance 3 juni 2012

  Leuke dingen heb je gekocht!

 8. LottedeJ 3 juni 2012

  Leuke dingen! Dat met de armbanden in de knot vind ik ook heel erg leuk! Mooie armbanden heb je uitgekozen, ik zou ze alledrie ook wel willen hebben.

 9. Sandra 3 juni 2012

  echt leuke spulletjes =)

 10. Juudith 3 juni 2012

  leuke dingetjes heb je weer besteld!! Die voor je knottie zijn erg leuk!

 11. Marijke 3 juni 2012

  Waaauw, wat een super toffe spulletjes! <3

 12. Miriam 3 juni 2012

  Heb sinds een paar weken ook Ebay ontdekt en het is idd erg verslavend! leuke aankopen!

 13. Esmay 3 juni 2012

  Wat een leuke aankoopjes! Maar goed dat ik geen PayPal heb enzo, anders was ik waarschijnlijk blut door eBay haha!

 14. Soesja 3 juni 2012

  Die armbanden zijn leuk, lijkt me heel gaaf staan in je haar! 🙂

 15. Elma 3 juni 2012

  Wauw, die armbanden voor in je haar zijn super zeg! x

 16. Deborah 3 juni 2012

  hééle leuke spulletjes! vooral die oplader lijkt me erg handig! xx

 17. Alyssa 3 juni 2012

  Leuke dingen heb je geshopt! Die armbanden zien er leuk uit 🙂

 18. Nicole 3 juni 2012

  hele leuke aankoopjes!

 19. Lady L 3 juni 2012

  Die gouden armband is zo mooi! Ebay is een verslaving inderdaad. Maar vooral een tijdrover!

 20. Esther - Blosh Time 3 juni 2012

  Grappig, ik koop nooit iets op Ebay… weet ook niet of het een goed idee is als ik daarmee ga beginnen 😉

 21. Cute as a Cupcake blog 3 juni 2012

  Deze week heb ik ook het Ebay paradijs ontdekt 😀 Hoop dat de bestelling snel aankomt!

 22. Anne-Marieke Zaal 3 juni 2012

  Ik vind de Ebay posts altijd zo leuk. Heel vaak bestel ik ook dingen die ik hier bij jou zie 😛
  Ebay kan zo heerlijk verslavend zijn ^^ Gelukkig dat alles zo goedkoop is 😛

 23. Jana R. 3 juni 2012

  Heel leuke dingen 😀 x

 24. Kelly 3 juni 2012

  E-bay is echt té verslavend. Nu zie ik weer allemaal toffe dingen!

 25. sisier 4 juni 2012

  ebay is zeker zo verslavend! Leuke dingen gekocht!

 26. tineke 4 juni 2012

  wauuuw, die armbanden!

 27. Esther 4 juni 2012

  Ik word altijd zo ongeduldig als ik dingen via ebay bestel, ik wil het dan ook meteen hebben. Ben ik de enige die hier last van heeft?

 28. Serena 4 juni 2012

  Echt leuke bangles voor je knotjes! Ben benieuwd hoe ze straks staan! 🙂

 29. Fragrances 4 juni 2012

  Heel leuk, vooral die armbanden. Die oorbellen die je besteld heb, heb ik ook. Die zijn echt heel leuk!

 30. xLovelylife 5 juni 2012

  Leuk, altijd als ik dit soort artikels lees baal ik dat ik niet mag wegens het paypal gebeuren.

 31. Roxanne 10 juni 2012

  Ik kocht dus ook die iPhone oplader, naar aanleiding van jouw gekleurde USB kabel haha 😉 MAar ik gebruik de oplader met regelmaat en hij is gewoon fijn!
  Zo grappig als je de oplader uit je tas vist, allemaal verbaasde gezichten haha

 32. ricecookie 16 juni 2012

  ik heb ook een ebay verslaving. Ik ken dus het gevoel 😀

 33. Evelien 20 juni 2012

  Leuke dingen heb je besteld! Die pigmentpotjes zijn echt heel erg fijn! <3

 34. Kim 24 januari 2013

  Hee! Ik vind die links boven super mooi!
  De goudkleurige met mooie strass zoals jij hem omschrijft.
  Nou heb ik op je link geklikt en er staat dat er nog 10 zijn maar ik kan hem niet kopen ofzo. Kan jij me helpen? x

  • Marjolein 24 januari 2013 — Berichtauteur

   Hey! Ik kan hem inderdaad ook niet meer kopen.. Waarschijnlijk heeft de verkoper ervoor gekozen om hem niet meer te koop aan te bieden. Deze blogpost is ook al wat ouder, dus veel linkjes zullen al niet meer werken! Ik heb nog even voor je gezocht naar dezelfde armband bij een andere verkoper, maar kon het helaas niet vinden. Misschien kun je zelf nog zoeken op bijvoorbeeld “bangle crystal” en kijken of je iets soortgelijks tegen komt! 🙂

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén