Catrice Cruise Couture & more


Voor mijn doen was ik eigenlijk al een flinke tijd niet meer bij Kruidvat geweest. Laten we het maar damage control noemen, haha! Maar afgelopen donderdag heb ik even geshopt met mams in Dordrecht (voor slippers, wat niet gelukt is helaas) en gingen we Kruidvat in, waar ik wat make-upjes kocht en twee Essence parfums. Die parfums komen nog, maar vandaag wil ik jullie graag swatches laten zien van de make-up!

Ik heb weer even aan m’n nagellakverslaving gewerkt, al is het lavendel kleurtje van m’n moeder. De nieuwe collectie van Catrice, Cruise Couture, stond er al, en hoewel hij al aardig geplunderd was koos ik het donkerblauwe kleurtje, Nautica. Verder had ik nog een zwarte kleur nodig voor onder leuke glittertopcoats, dus nam ik Black Is Back mee! Het lavendelkleurtje heet overigens Put Lavender On Agenda.Put Lavender On Agenda zit tussen taupe en lavendel in en is daarmee een mooi neutraal, maar zeker niet saai kleurtje! M’n moeder koos hem om op haar teennagels te gaan gebruiken, maar ook op je handnagels vind ik hem leuk. Dekt in twee laagjes, maar omdat hij creamy is zie je wel elk bubbeltje erin.Nautica, van de Cruise Couture collectie, is een diepblauwe kleur met shimmer erin. Die shimmer zie je helaas niet zo goed terug op je nagels, alleen bij fel (zon)licht. Toch valt hij niet compleet weg, ook op de foto’s zou je hem kunnen spotten ;). Dekt in twee laagjes en… Vind ik mooooi! Omdat hij licht naar paars neigt, staat hij goed bij m’n lichte huid. Niet een heel zomers kleurtje, maar ik ga hem zeker vaak pakken!Black Is Back van Essence is gewoon, zwart. Maar daarmee wel precies wat ik zocht! Al heeft hij wel twee laagjes nodig om dekkend te zijn, ik had gehoopt op maar 1 laagje. Alsnog wel een prima basiskleur!


Van de Catrice Cruise Couture lijn kocht ik ook nog de gelliner die ik graag wilde! Deze is namelijk net als het nagellakje heel diep donkerblauw (en heet toevallig ook Nautica ;)). Een kleur die ik nog niet had en die merken ook niet vaak verkopen, dus best uniek! Op de foto’s lijkt hij bijna zwart, maar hij is ongeveer zoals blauwe inkt qua kleur.


En swatches! Ook hier nijgt hij weer meer naar zwart, in het echt is hij nog net iets blauwer. Catrice gelliners vind ik niet heel fijn werken omdat ze heel gel-ig zijn en minder zacht en vloeibaar dan dat ik fijn vind. Daardoor vind ik een dun lijntje ermee maken toch best.. onmogelijk. Een grote wing it is! 😉 Bovendien gaat hij bij mij snel afgeven, ik heb vrij vette oogleden en kan hem dus alleen dragen in combinatie met oogschaduw.


De Cruise Couture collectie van Catrice ligt deze maand (juni) in de winkel! Voor de gelliner betaal je €3,99, voor het nagellakje €2,49. Het lavendelkleurtje van Catrice zit in het vaste assortiment en kost ook €2,49. Essence is extra budget met €1,29 voor het Colour & Go lakje!

Verder Bericht

Vorige Bericht

23 Reacties

 1. Lifesplash 2 juni 2012

  Oeh, leuke koopjes! Vooral die lakjes van Catrice vind ik mooi. Binnenkort ook even langs de winkel, :). Die Essence parfum ben ik trouwens wel benieuwd naar.

 2. Charile 2 juni 2012

  Erg leuke koopjes (:

 3. Miranda 2 juni 2012

  Wat een leuke aankopen;D

 4. xElegance 2 juni 2012

  Mooie kleuren & de gelliner lijkt me ook erg fijn!

 5. Nathalie 2 juni 2012

  Dat blauwe lakje heb ik gister ook gekocht, ben benieuwd hoe die zal staan. Hij is bij jou erg mooi 🙂 Heb de lichtere blauwe ook mee genomen van die collectie

 6. Joyce 2 juni 2012

  Mooi die paarse!

 7. MySuperSweetLife 2 juni 2012

  Wat is die fel eyeliner gaaf! Die paarse nagellak is ook heel mooi!
  Liefs

 8. Amy-Denise 2 juni 2012

  Mooie producten! Al denk ik niet dat ik iets van de Cruise Couture collectie ga aanschaffen.

 9. Esmay 2 juni 2012

  Die gelliner vind ik mooi!

 10. Masha 2 juni 2012

  Super mooie dingen!

 11. Nicole 2 juni 2012

  heel mooi! vooral het blauwe lakje 🙂

 12. Eline 2 juni 2012

  Die blauwe lak doet me heel erg denken aan Hip Queens Wear Blue Jeans, ook al zo’n mooi kleurtje met subtiele glitters.

 13. Miriam 2 juni 2012

  Hele leuke aankopen, de donkerblauwe vd nieuwe collectie is zooo mooi

 14. Jana R. 2 juni 2012

  Heel leuke aankoopjes 😀 x

 15. LottedeJ 2 juni 2012

  Oeh, nice! Ik vind de nagellak van de Cruise Couture collectie wel mooi, misschien haal ik die wel. De gelliner vind ik ook mooi, maar blauw staat niet echt bij m’n ogen, vind ik.

 16. Esther - Blosh Time 2 juni 2012

  Leuke aankopen! Die nautica is echt prachtig!!

 17. Marjolein 3 juni 2012

  Leuke koopjes 😀

 18. Lady L 3 juni 2012

  Eerst dacht ik dat die blauwe niet mooi ging zijn en streperig zou lakken. Maar niets is minder waar lijkt me! Nu wil ik die kleur ook, en ik had mezelf nog zo gezegd dat ik geen nagellak meer ging kopen :p I blame you! ^^

 19. Esther 4 juni 2012

  Leuke dingetjes!

 20. Sanja 10 juni 2012

  Hoe toevallig, ik heb ook direct gegrepen naar de donkerblauwe gelliner en nagellak 😀 heb hem nu aangebracht, prachtig 🙂

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén