Blue Monday – part II


Blue Monday. Een term die gebruikt wordt voor de meest deprimerende dag van het jaar, maar soms ook van de week, maandag. Een tijdje geleden maakte ik al een Blue Monday post, en omdat hij toch wel in de smaak viel is dit part 2, een hopelijk wederom wat opvrolijkende blogpost! Gewoon een blogpost vol met inspiratie, muziek, leuke blogs. Om de week mee te beginnen!


Laten we beginnen met een muziekje, zodat je die aan kunt zetten en daarna de rest van deze post kunt bekijken onder het genot van ;). Katie Sky “ontdekte” ik een tijdje geleden en op haar youtube pagina plaatst ze regelmatig covers, of akoestische versies van haar eigen nummers. Ik vind haar stem heel fijn om te horen รฉn ze kan ook echt goed zingen! Haar nieuwste cover is die van Euphoria, het nummer waarmee Zweden het Eurovisie Songfestival won. Een fijn powernummer!


Net als de vorige keer wil ik graag wat toffe blogposts met jullie delen. Zoals deze geweldige nail-art, deze prachtige ooglook die ook nog eens perfect bij dit nagellakje past en een handig artikel voor als je nog een lekker cadeautje voor je vader zoekt. Ook niet verkeerd lijkt me dit drankje, al is het er nu helaas nog niet zonnig genoeg voor.. Tot die tijd moeten we ons maar storten op pizza-brood! ๐Ÿ˜€


Stiekem vind ik het wel leuk om een kijkje te nemen in iemands leven en zo’n blogpost is er perfect voor, ghehe! Verder was ik best blij verrast door deze mooie Hema oogschaduws, maar ze zouden nog perfecter zijn als je deze jongen gratis kreeg bij aankoop! ๐Ÿ˜€ Twee laatste aanraders zijn dit artikel over rode lokken (waar ik ook in sta, yay!) en een winactie waar jullie maar gewoon massaal aan mee moeten gaan doen!


En na deze super schattige dieren moet je maandag haast wel weer goed zijn ;). Ik heb deze week en volgende week helaas tentamens, met vlak daarna de herkansingen. Niet bepaald een prettig vooruitzicht, maar hopelijk komt het goed! Er staan gelukkig al blogposts klaar voor deze week, onder andere over m’n horloges van eBay en de Essence parfums. Een fijne week gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *