Summer shoes – on the hunt!

In desperate need of sandaaltjes, dat ben ik! Eigenlijk draag ik dat bijna nooit, ik vind m’n voeten nou niet het toppunt van sexy. Maar met temperaturen boven de 25 graden zijn sneakers gewoon echt té heet. Ik heb m’n droomsandaaltjes nog niet gevonden, maar al wel een lijstje gemaakt met wat favo’s!


1. Sacha – €49,95
2. Van Haren – €16,90
3. Birkenstock – €42,95
4. Van Haren – €19,90
5. Dolcis – €9,99 (sale)
6. Pull & Bear – €25,99
7. Pull & Bear – €25,99
8. H&M – €12,95
9. Van Haren – €19,90

Waar loop jij het liefst op met warm weer? En wat zijn jouw favo winkels om sandaaltjes te scoren?

    1. Nou ik was dus vandaag in de stad, en zoals wel vaker verkoopt zowel Dolcis als van Haren hetzelfde model (ze waren echt precies gelijk), maar bij Dolcis 2x zo duur. Heel vreemd! Vind ze wel erg leuk, maar ga ze dan bij van Haren halen ;).

  1. Oeh, I like! Ik vind mijn voeten ook niet zo mooi, ik vind ’t ook altijd spannend om met blote voeten (of nou ja, blote tenen) in sandaaltjes of slippers over straat te gaan, haha.

    1. Haha ik draag ook echt nooit slippers of sandaaltjes als ik echt weg ga zeg maar, maar dan vraag ik me ook wel af waarom ik nou zo moeilijk doe! M’n voeten zijn heet dus ze krijgen slippers/sandaaltjes, jammer dan voor iedereen die ernaar moet kijken *m’n nieuwe instelling* :’).

  2. Die van Van Haren zijn leuk! Jammer dat ze die winkel niet in België hebben, ik zou er meteen naartoe hollen!
    En ik denk dat niemand dol is op zijn voeten, niet aantrekken, blijf maar bij je nieuwe instelling 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *