Shoppings – Primark, H&M, Lush & more


Vorige week spraken m’n ma en ik het met elkaar af: we gaan shoppen! En gisteren was het dan ook tijd ervoor, al dachten we een week geleden nog niet dat het zó heet zou zijn haha! Vandaag m’n “vangst” ;). De foto’s zijn niet erg awesome, niet alleen wilde ik snel klaar zijn vanwege de hitte, m’n vloer doet ook altijd rare dingen met kleuren en kleding fotograferen is sowieso niet zo handig. Maar hopelijk is het nog duidelijk genoeg voor jullie!


En we gingen naar Rotterdam… Dus Primark! Ik had laatste 3 broeken gekocht maar eentje paste niet, dus die moest terug. Een van de andere broeken was een nieuw model, ultra soft skinny. En hij zit ZOOO lekker! Dus besloot ik maar gewoon de twee andere kleuren ook mee te nemen, ik had al een donkerblauwe en nu ook een zwarte en lichtblauwe. Als je bij Primark komt, zeker even op zoek gaan naar dit model! Ook wat dunner dan echt een jeans, dus fijner voor warmer weer. Deze zijn €15 per stuk!

Eindelijk waren er weer wat leukere tassen bij Primark! De laatste tijd vond ik het erg matig, maar nu viel het me wel weer mee. De blauwe tas is wat netter en redelijk groot, prima voor school! De beige/taupe tas is meer een shoptasje, lekker licht en groot genoeg voor wat basics. Twee handige tassen dus! Deze waren allebei €14.


Verder verdween er in het mandje nog een set sokken, een ronde borstel en een wimperkruller. Gewoon handige dingen dus! De borstel was €2, de sokken €3 en de wimperkruller €1,50.

Hierna gingen we naar de binnenstad, en begonnen we bij H&M! Van m’n bestelling heb ik maar twee shirtjes gehouden en dat is nog niet echt genoeg, dus ging ik op jacht naar nog meer. Wonderlijk genoeg hadden ze leuke dingen en ook nog m’n maat, dus ik heb er weer 4 bij! Het grijze shirt was €9,90, de rest €14,90.Bij Lush kocht ik een nieuwe face cleanser, namelijk Angels On Bare Skin. Met onder andere lavendel, rozenwater en gemalen amandelen. Niet heel handig in gebruik, het lijkt heel erg op Buche De Noel die ik met liefde heb gebruikt omdat het m’n huid super zacht maakt, maar je moet een stukje pakken, dat natmaken, op je gezicht zien te krijgen en dan kan je beginnen met schoonmaken. It ain’t easy, but it is lovely! Voor een potje van 100 gram betaal je €9,50.


Bij New Look spotte ik een heleboel leuke shirtjes, maar je vindt er altijd de Britse stijl – op dit moment crop tops en van die mouwloze overhemdjes met een poppy kraag. Wat dingen gepast, maar dat werd ‘m niet. Ik heb wel twee hemdjes meegenomen, omdat ze lekker lang zijn! Normaal heb ik die van H&M, maar daar hadden ze alleen korte en maatje mini. Deze waren €8,99 per stuk, maar ik kreeg met m’n studentenkaart 20% korting! Thank you very much!


The Bodyshop heeft wat veranderingen aan het assortiment gedaan en onder andere deze beautifying oils toegevoegd. In eerste instantie was het niet echt iets wat ik wilde hebben, tot ik me bedacht dat je het in je haar kan gebruiken! Ik koos de geur Mango en ik ga hem dus maar uitproberen voor m’n haar. Ik heb ‘m ook op m’n arm gesmeerd en hij trekt voor een olie erg snel in! Je zou ‘m ook op je gezicht kunnen gebruiken, multifunctioneel dus ;). Deze is normaal €9 geloof ik, maar er was nu 20% korting + 10% van de Love Your Body kaart. Hopelijk werkt het!


En als laatste.. Eyelinerkwastjes! Of nou ja, penseeltjes van Harolds. Ik vouw het puntje altijd om met een tangetje zodat ik ‘m kan gebruiken voor eyeliner en gelliner, ze zijn super smal dus handig om heel precies mee te kunnen werken. En niet zo heel duur, €1,60 per stuk geloof ik.

Behoorlijk geshopt, al had ik eigenlijk nog zomerse schoenen moeten scoren. Maar ik kon niet echt iets leuks vinden, dus daar ga ik nog een keer naar op zoek! Ik heb in ieder geval weer genoeg shirts haha, en ben erg benieuwd naar de spullen van Lush & TBS!

  1. Leuke shirtjes heb je gekocht! Ook ben ik erg benieuwd naar de TBS Beautifying Oil! Zie ‘m overal langsflitsen maar vraag me af of het ook iets vioor mij is 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *