On its way – eBay & H&M

Een H&M bestelling en wat geshop op eBay verder besloot ik dat het een prima excuus is voor een what’s on its way- artikel! Sowieso zijn de H&M items waarschijnlijk al wel ruimschoots uitverkocht als ik alles binnen heb, dus dan is dit handiger voor jullie dan een blogpost achteraf ;).


Ik ben echt in desperate need of shirtjes, overhemdjes enz voor het wat warmere weer! Veel kleding van vorige zomer is niet meer netjes of heeft wat schade opgelopen, dus ik kon wel wat nieuws gebruiken. Ik plunderde samen met m’n ma de H&M online shop, mijn items komen allemaal uit het sale deel! Ik ging voor een tuniek met riempje, een witte trui met roze strepen en een zilverkleurige boord, twee keer hetzelfde blouseje in blauw & wit en een blouseje in lichtblauw, waar ik de donkerblauwe al van heb. Op de trui na dus wel redelijk luchtige dingen! Al is het afwachten of het allemaal past, meestal zijn m’n armen te dik/de mouwen te strak bij items zoals het tuniekje. But we will see! Tegenwoordig is H&M gelukkig weer best snel, dus dan is het er hopelijk ook snel ;).

Verder ging ik op horloge-jacht op eBay! Ik draag eigenlijk nooit een horloge maar dat komt gedeeltelijk ook doordat ik er maar eentje heb, met Hello Kitty erop ;). Ik ben wel voor opvallende modellen gegaan, maar voor die paar euro kon ik het niet laten. Het blauwe horloge komt hier vandaan en was nog geen €2,50, yay! Als hij bevalt bestel ik misschien ook nog wel een andere kleur, kon maar met moeite kiezen namelijk haha! En het rode horloge komt hier vandaan en was ook onder de €2,50. Hopelijk vallen ze niet tegen, maar het duurt waarschijnlijk nog wel twee weken voordat ze er zijn.

Ik ga dus hoopvol wachten op de postbode! Hebben jullie de laatste tijd nog leuke dingen besteld? 🙂

Verder Bericht

Vorige Bericht

21 Reacties

 1. Chantal 20 mei 2012

  Oh ik heb ook bij H&M besteld, zit alleen nog te wachten. Heel veel in de opruiming, zitten super leuke dingen tussen! 🙂

 2. Paola 20 mei 2012

  Leuke dingen heb je besteld! Ik heb al heel lang niet meer bij de H&m besteld..

 3. Charile 20 mei 2012

  Leuke items heb je besteld!

 4. MySuperSweetLife 20 mei 2012

  Wat leuk, vooral die kledingitems van H&M
  Liefs

 5. Miranda 20 mei 2012

  Leuke dingen heb je besteld;D

 6. sharon 20 mei 2012

  Ben heel benieuwd hoe de horloges zijn ^^

 7. shimmer-pie 20 mei 2012

  Leuke spulletjes!

  Vooral dat eerste bloesje!

  Die andere drie ben ik niet zo heel kapot van, maar misschien is dat een kwestie van even aanzien!

 8. Nathalie 20 mei 2012

  Leuke spulletjes, en wat een goedkope horloges!

 9. Esmay 20 mei 2012

  Wat ’n leuke zomerse dingetjes heb je besteld1

 10. Nicole 20 mei 2012

  hele leuke spulletjes 🙂

 11. Manon 20 mei 2012

  Ik vind alles leuk! Wat goedkoop zijn die horloges zeg 😮

 12. Lifesplash 20 mei 2012

  Echt leuke spullen zeg. Ik krijg nu ook zin om naar eBay te gaan en lekker te shoppen hihi. x

 13. Manon 20 mei 2012

  Ik heb die horloge in het wit! (van dezelfde verkoper)
  Draag hem eigenlijk heeel weinig, maar prima voor dat geld! Alleen het nadeel van het siliconen bandje is dat het erg veel stof opvangt (zeker goed te zien met wit..)

  • Marjolein 20 mei 2012 — Berichtauteur

   Ja dat hij stof aan trok zag ik al op de foto’s bij een verkoper, vooral bij wit & zwart inderdaad. Onder andere daarom maar voor rood gegaan! 😀

 14. Jana 20 mei 2012

  Leuke bestelling 😀 x

 15. Axelle 20 mei 2012

  wat een super leuke spullen heb je besteld !

 16. Liliane 21 mei 2012

  Ik vind vooral het tuniekje linksboven erg leuk! Zou ook wel wat voor mij zijn 🙂

 17. Roxanne 21 mei 2012

  Het blauwe horloge is erg leuk! Ik kan me je tweet nog herinneren haha! Toen ik de link opende, kon ook ik niet kiezen tussen de kleurtjes! Ik ben ook slecht in keuzes maken haha 😛

 18. Susan 22 mei 2012

  Heb dat rode horloge in het zwart, vind hem wel fijn, zeker voor dat geld:)

 19. xLovelylife 23 mei 2012

  Dat rode horloge is echt mooi.

 20. LottedeJ 24 mei 2012

  Leuke dingen heb je besteld en gekocht! Die tuniek/blouse vind ik zelf erg leuk, die had ik laatst ook bijna besteld.

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén