On its way – eBay & H&M

Een H&M bestelling en wat geshop op eBay verder besloot ik dat het een prima excuus is voor een what’s on its way- artikel! Sowieso zijn de H&M items waarschijnlijk al wel ruimschoots uitverkocht als ik alles binnen heb, dus dan is dit handiger voor jullie dan een blogpost achteraf ;).


Ik ben echt in desperate need of shirtjes, overhemdjes enz voor het wat warmere weer! Veel kleding van vorige zomer is niet meer netjes of heeft wat schade opgelopen, dus ik kon wel wat nieuws gebruiken. Ik plunderde samen met m’n ma de H&M online shop, mijn items komen allemaal uit het sale deel! Ik ging voor een tuniek met riempje, een witte trui met roze strepen en een zilverkleurige boord, twee keer hetzelfde blouseje in blauw & wit en een blouseje in lichtblauw, waar ik de donkerblauwe al van heb. Op de trui na dus wel redelijk luchtige dingen! Al is het afwachten of het allemaal past, meestal zijn m’n armen te dik/de mouwen te strak bij items zoals het tuniekje. But we will see! Tegenwoordig is H&M gelukkig weer best snel, dus dan is het er hopelijk ook snel ;).

Verder ging ik op horloge-jacht op eBay! Ik draag eigenlijk nooit een horloge maar dat komt gedeeltelijk ook doordat ik er maar eentje heb, met Hello Kitty erop ;). Ik ben wel voor opvallende modellen gegaan, maar voor die paar euro kon ik het niet laten. Het blauwe horloge komt hier vandaan en was nog geen €2,50, yay! Als hij bevalt bestel ik misschien ook nog wel een andere kleur, kon maar met moeite kiezen namelijk haha! En het rode horloge komt hier vandaan en was ook onder de €2,50. Hopelijk vallen ze niet tegen, maar het duurt waarschijnlijk nog wel twee weken voordat ze er zijn.

Ik ga dus hoopvol wachten op de postbode! Hebben jullie de laatste tijd nog leuke dingen besteld? 🙂

  1. Ik heb die horloge in het wit! (van dezelfde verkoper)
    Draag hem eigenlijk heeel weinig, maar prima voor dat geld! Alleen het nadeel van het siliconen bandje is dat het erg veel stof opvangt (zeker goed te zien met wit..)

  2. Het blauwe horloge is erg leuk! Ik kan me je tweet nog herinneren haha! Toen ik de link opende, kon ook ik niet kiezen tussen de kleurtjes! Ik ben ook slecht in keuzes maken haha 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *