New in – eBay shoppings!

Wil je me blij maken? Bezorg dan op 1 dag al m’n eBay bestellingen, haha! Of eigenlijk niet, want ik heb een flinke tijd ongeduldig zitten wachten tot het er was… Maar het leek me wel leuk om de aankoopjes even te laten zien!
Waar ik het meest naar uit keek was m’n Amerika-nagellak-bestelling! Ik probeer beetje bij beetje m’n China Glaze wishlist weg te werken haha, en m’n INM topcoat was inmiddels een stukje flubber in een flesje. Dus bestelde ik een CG lakje van mn wishlist (een beetje gedwongen door het feit dat er bij de verkoper waar ik hem wilde kopen er nog maar 3 waren) en tegelijk een sneldrogende topcoat. Ik ging voor Tinsel Town, een lak bomvol met zilveren glitters! Hier komen nog zeker swatches van, hij is awesome! En in plaats van INM of Seche Vite ging ik deze keer voor de Poshรฉ topcoat, die ook sneldrogend is. Ik heb ‘m inmiddels al gebruikt en het was inderdaad super snel droog, al weet ik nog niet of hij ook gewoon goed blijft zitten ;). Ik bestelde beide lakjes bij deze verkoper en betaalde in totaal met verzenden nog net geen 10 euro!


Ik heb al heel wat jaar een iPod Classic en de usb kabel daarvan was al heel snel half uit elkaar gevallen, maar nu begint het toch vrij kritiek te worden. Dus besloot ik maar een kabel te bestellen op eBay, want een prijs van nog geen 2 euro klinkt een stuk fijner dan wat ik bij Apple zelf ervoor zou betalen ;). En.. hij is ROZE! Yay :D. En hij werkt gelukkig ook gewoon zonder problemen. Die kocht ik hier.Verder kocht ik nog wat sieraden-spul, namelijk hele kleine rubberen roosjes (die eigenlijk voor nail-art bedoeld zijn) en van die lege knopjes. De roosjes zijn wel erg klein maar ook wel heel erg cute! De knopjes zijn niet goed, ik had gehoopt dat ze net zo zilverkleurig zouden zijn als die ik al heb, maar ze zijn donkerder.

Gelukkig is eBay lekker goedkoop haha! Ik ga jullie in ieder geval nog een keer lastig vallen met de nagellakjes, muwhaha ;). En er zijn nog twee dingetjes onderweg, maar het ene is een cadeautje voor Ilja en het andere is een lensdopje, dus zo heel bijzonder is het niet. Hebben jullie de laatste tijd nog wat leuks gescoord bij eBay? ๐Ÿ˜€

  1. Leuke aankoopjes! Zelf bestel ik ook รกl mijn nagellakjes bij Beautyzone op eBay, wat een geweldige seller is het toch! ๐Ÿ˜€ Nu heb ik zelf ook weer zin om op eBay te gaan neuzen!

  2. Leuke aankopen zeg! Tinsel Town van China Glaze ziet er geweldig uit. Die roze ipod usb-kabel moet ik hebben! De mijne gaan altijd zo snel kapot en ik zoek me altijd een ongeluk tussen alle witte en zwarte kabels. Roze valt dan lekker op en tja, het is roze hรจ ๐Ÿ˜€

  3. Mooie nagellak! Misschien kun je een artikel schrijven over sieraden maken/ of leuke spulletjes om mee te maken [ebay]. ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *