Nails – Glitter at H&M


Dat H&M meer dan eens hele toffe nagellakjes in het assortiment heeft, weet ik als verslaafde maar al te goed! En ik kon me dan ook niet inhouden toen ik drie glitterlakjes tegen kwam, want glitter is leuk. Vandaag de swatches!
Twee van de drie lakjes hebben een opvallende groen/gelige dop en een heel leuk lettertype op de flesjes, en zijn dan ook glitterlakjes met een doorzichtige basis. Zulke lakjes combineer ik het liefst met een basiskleur, waar ik ze dan ook voor kocht! Sparkling Rainbow bevat vrij grove glitters in rood, wit, blauw en oranje (trรจs Koninginnedag!) en Aqua Splash bevat kleinere groen/blauwige glittertjes. Het derde kleurtje zit in een heel klein en schattig flesje en vond ik er ook erg mooi uit zien! Deze heet Purple Glitter en bevat inderdaad paarse glitter, maar ook goud.


Sparkling Rainbow en Aqua Splash geswatched op een nagelwiel, een laagje. Hier kan je zien dat de glitters op zichzelf verre van dekkend zullen zijn, wat ik ook niet had verwacht.Purple Glitter vind ik echt prachtig, de gouden glitters maken het echt een bijzonder kleurtje! Hij dekt beter dan ik had verwacht, 2-3 laagjes is voldoende. Het flesje is wel klein (5 ml) en dat is met zo’n mooi kleurtje wel wat jammer, maar hij was dan ook maar 95 cent! Mocht je Purple Glitter tegen komen (waarschijnlijk bij de kassa), meenemen! ๐Ÿ˜‰
Sparkling Rainbow en Aqua Splash heb ik samen geswatched over zwart, dan zie je eigenlijk het meest van de glitters terug! Aqua Splash vind ik zo erg mooi om te zien, er komen vrij veel glitters vanaf en ze hebben iets hologram/holografisch-achtigs in zich. Like! Sparkling Rainbow doet me echt denken aan van die nachtfoto’s met bokeh (rondjes door lampen), al merkte ik wel dat het best lastig is om de glitters goed verdeeld te krijgen. Beide lakjes waren โ‚ฌ1,95 per stuk.

Over oranje of roze zien de glitters er weer heel anders uit! Sparkling Rainbow vind ik over oranje erg leuk, al is het echt heel erg Koninginnedag ;). Aqua Splash staat denk ik toch het beste over donkere kleuren!


Alle drie de lakjes vallen me weer totaal niet tegen, ze zijn erg vrolijk en leuk om te gebruiken met zonnig zomerweer (wat we niet hebben, yay! ;)). Bovendien zijn ze lekker goedkoop. Goed, de flesjes hebben niet een hele grote inhoud, maar ik maak ze toch nooit op! De verkrijgbaarheid is een ander verhaal, soms staan dit soort nagellakjes wel in de online shop van H&M, maar meestal niet. Meer succes kun je hebben bij H&Ms met een beauty afdeling, zoals die in het centrum van Rotterdam!

Verder Bericht

Vorige Bericht

36 Reacties

 1. milou 5 mei 2012

  Die sparklin rainbow is leuk!
  hoe zou die zijn als je heel veel laagjes over elkaar zou doen, dus helemaal dekkend zou maken, dat vind ik altijd zo leuk met glitter lakjes!!

 2. Sandra 5 mei 2012

  Wauw die paarse is veel mooier dan verwacht!

 3. Charile 5 mei 2012

  Wat een super mooie lakjes!

 4. Joyce 5 mei 2012

  Mooi ze zijn idd mooier dan verwacht!

 5. Mandy 5 mei 2012

  Hele mooie lakjes, vooral die paarse

 6. Paola 5 mei 2012

  Ik vind Purple glitter echt prachtig!

 7. Floor 5 mei 2012

  Oeh, I like Aqua Splash!

 8. Helen 5 mei 2012

  Purple Glitter is echt mooi he daar ben ik ook gek op ๐Ÿ˜€

 9. Kelly 5 mei 2012

  Wauuw, mooie kleurtjes. Vooral de blauwe en de paarse!

 10. Masha 5 mei 2012

  Die grove glitters zijn echt heel mooi! Maar ze verkopen geen nagellak in onze H&M ๐Ÿ™

 11. MySuperSweetLife 5 mei 2012

  Wat zijn ze eigenlijk leuk op een oranje nagellak! Dat had ik echt nooit gedacht maar het staat heel erg leuk!
  Liefs

 12. Esmay 5 mei 2012

  Oehh, prettyness <3

 13. Miranda 5 mei 2012

  Wat een prachtige lakjes;D

 14. Lin 5 mei 2012

  Die purple glitter is echt heel nice.

 15. Maaike 5 mei 2012

  Die close-up van Sparkling Rainbow ohmygoodness <3

 16. Vera 5 mei 2012

  Ik vind ze alledrie erg leuk! ๐Ÿ™‚

 17. Aranka 5 mei 2012

  Sparkling Rainbow is echt ontzettend leuk!

 18. LottedeJ 5 mei 2012

  Purple Glitter is echt ontzettend mooi, die moet ik hebben! Ik ga maar eens kijken of ik ‘m zie liggen.

 19. Maud 5 mei 2012

  Mooie kleuren! Sprakling Rainbow lijkt haast rood-wit-blauw over oranje, wel grappig ๐Ÿ™‚

 20. Sophie 5 mei 2012

  Echt hele mooie glitterlakjes! Ik vind ze allemaal mooi! ๐Ÿ™‚

 21. Nicole 5 mei 2012

  hele leuke lakjes!
  zo jammer dat hie nergens een H&M is die ze verkoopt..

 22. Amy-Denise 5 mei 2012

  Zien er echt hele mooie lakjes uit! Daar moet ik toch eens op letten in H&M.

 23. Ilja 5 mei 2012

  Oehhh liefde voor de paarse!

 24. Lisa 5 mei 2012

  Pure glitter heb ik ook! Dat vind ik echt een heel mooi kleurtje, ik denk dat ik stiekem nog een tweede flesje ga halen ๐Ÿ˜‰

 25. Beautinista 5 mei 2012

  purple glitter. wauw.

 26. Jana 5 mei 2012

  Wow mooie lakjes ๐Ÿ™‚ x

 27. Marieke 5 mei 2012

  Sparkling Rainbow doet me ook heel erg aan een Koninginnedaglakje denken. Zo met rood wit blauw oranje!

 28. Lifesplash 5 mei 2012

  Die purple glitter vind ik prachtig. En die Aqua splash staat prachtig boven een zwart lakje! Wauw. Ik ga je trouwens volgen, leuk blogje heb je hihi! xx

 29. sanne 6 mei 2012

  Wauw, erg mooie lakjes!

 30. janina 7 mei 2012

  leuke lakjes! als ik ze zie neem ik ze mee!

 31. Frauke 7 mei 2012

  Wauuuuw! mooi <3

 32. Evelien 11 mei 2012

  Heee, wat is Purple Glitter mooi zeg! Nog nooit eerder gezien zo’n kleurtje, leuk!

 33. Lovethatmakeup 14 mei 2012

  Mooie glitters! ๐Ÿ™‚

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén