Nails – Glitter at H&M


Dat H&M meer dan eens hele toffe nagellakjes in het assortiment heeft, weet ik als verslaafde maar al te goed! En ik kon me dan ook niet inhouden toen ik drie glitterlakjes tegen kwam, want glitter is leuk. Vandaag de swatches!
Twee van de drie lakjes hebben een opvallende groen/gelige dop en een heel leuk lettertype op de flesjes, en zijn dan ook glitterlakjes met een doorzichtige basis. Zulke lakjes combineer ik het liefst met een basiskleur, waar ik ze dan ook voor kocht! Sparkling Rainbow bevat vrij grove glitters in rood, wit, blauw en oranje (très Koninginnedag!) en Aqua Splash bevat kleinere groen/blauwige glittertjes. Het derde kleurtje zit in een heel klein en schattig flesje en vond ik er ook erg mooi uit zien! Deze heet Purple Glitter en bevat inderdaad paarse glitter, maar ook goud.


Sparkling Rainbow en Aqua Splash geswatched op een nagelwiel, een laagje. Hier kan je zien dat de glitters op zichzelf verre van dekkend zullen zijn, wat ik ook niet had verwacht.Purple Glitter vind ik echt prachtig, de gouden glitters maken het echt een bijzonder kleurtje! Hij dekt beter dan ik had verwacht, 2-3 laagjes is voldoende. Het flesje is wel klein (5 ml) en dat is met zo’n mooi kleurtje wel wat jammer, maar hij was dan ook maar 95 cent! Mocht je Purple Glitter tegen komen (waarschijnlijk bij de kassa), meenemen! πŸ˜‰
Sparkling Rainbow en Aqua Splash heb ik samen geswatched over zwart, dan zie je eigenlijk het meest van de glitters terug! Aqua Splash vind ik zo erg mooi om te zien, er komen vrij veel glitters vanaf en ze hebben iets hologram/holografisch-achtigs in zich. Like! Sparkling Rainbow doet me echt denken aan van die nachtfoto’s met bokeh (rondjes door lampen), al merkte ik wel dat het best lastig is om de glitters goed verdeeld te krijgen. Beide lakjes waren €1,95 per stuk.

Over oranje of roze zien de glitters er weer heel anders uit! Sparkling Rainbow vind ik over oranje erg leuk, al is het echt heel erg Koninginnedag ;). Aqua Splash staat denk ik toch het beste over donkere kleuren!


Alle drie de lakjes vallen me weer totaal niet tegen, ze zijn erg vrolijk en leuk om te gebruiken met zonnig zomerweer (wat we niet hebben, yay! ;)). Bovendien zijn ze lekker goedkoop. Goed, de flesjes hebben niet een hele grote inhoud, maar ik maak ze toch nooit op! De verkrijgbaarheid is een ander verhaal, soms staan dit soort nagellakjes wel in de online shop van H&M, maar meestal niet. Meer succes kun je hebben bij H&Ms met een beauty afdeling, zoals die in het centrum van Rotterdam!

  1. Die sparklin rainbow is leuk!
    hoe zou die zijn als je heel veel laagjes over elkaar zou doen, dus helemaal dekkend zou maken, dat vind ik altijd zo leuk met glitter lakjes!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *