My weekend

Allereerst excuses dat er door m’n awesome planning geen blogpost online gekomen is gisteren en dat deze post ook niet het hoogtepunt van m’n blog-carrière zal zijn, haha! Maar ik had het lekker druk dit weekend en ook vandaag zal ik bezig gehouden worden, dus het bloggen schiet er dan soms een beetje bij in.. Wat niet erg hoeft te zijn natuurlijk.


Want vrijdag en zaterdag was ik bij Ilja! Ze hield namelijk een birthday sleep-over party, waar je op haar blog ook al iets van hebt kunnen zien. Met zeven meiden was het natuurlijk super gezellig en we hebben het nodige aan voer en geklets weer binnen gehad ;). Ik ben niet zo’n fan van het slapen bij anderen (ik kan gewoon echt niet slapen dan, ga me storen aan alle kleine geluidjes enz..), maar het was wel supah gezellig!

En ik heb weer make-upjes, olé! Ilja haalde haar magische doos der verdoemde make-up tevoorschijn en daar viste ik drie lakjes uit in vrij neutrale en donkere kleuren. Verder swapte ik make-upjes met Madelon, omdat zij de paintpot die ik niet meer hoefde heel graag wilde hebben (en nog wat andere dingetjes) en ze mij weer heel blij maakte met onder andere China Glaze en MAC! That’s the way I like it :D!
En daarna ging ik linea recta door naar m’n broer, om onder andere naar de bios te gaan. The Avengers werd het, een film over een aantal actiehelden van Marvel die een team vormen om het grote kwaad aan te kunnen. Ook leuk als je niets met actiehelden hebt, hallo leuke mannelijke acteurs! Ik vond hem ook echt heel erg tof, lekker veel actie maar ook met humor. Uiteraard te bekijken met stylish 3D-brilletje.

Een vrij druk weekend dus met een boel leuke dingen! Vandaag gaan m’n broer en ik samen richting huis om mams nog te verwennen met cadeautjes en m’n opa komt gezellig op bezoek! Doen jullie nog wat leuks voor Moederdag?

  1. Leuk zeg!
    The Avengers is inderdaad echt geniaal, heb me kapot gelachen. Ik vond Scarlett ook echt tof als Black Widow <3

  2. Leuk! Ik ben vandaag naar de Floriade geweest, was onverwacht gezellig. Ik ben ook nog van plan om met vriendjelief naar The Avengers te gaan, fijn om te horen dat-ie ook leuk is als je niet van standaard superheld-films houdt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *