My weekend

Allereerst excuses dat er door m’n awesome planning geen blogpost online gekomen is gisteren en dat deze post ook niet het hoogtepunt van m’n blog-carrière zal zijn, haha! Maar ik had het lekker druk dit weekend en ook vandaag zal ik bezig gehouden worden, dus het bloggen schiet er dan soms een beetje bij in.. Wat niet erg hoeft te zijn natuurlijk.


Want vrijdag en zaterdag was ik bij Ilja! Ze hield namelijk een birthday sleep-over party, waar je op haar blog ook al iets van hebt kunnen zien. Met zeven meiden was het natuurlijk super gezellig en we hebben het nodige aan voer en geklets weer binnen gehad ;). Ik ben niet zo’n fan van het slapen bij anderen (ik kan gewoon echt niet slapen dan, ga me storen aan alle kleine geluidjes enz..), maar het was wel supah gezellig!

En ik heb weer make-upjes, olé! Ilja haalde haar magische doos der verdoemde make-up tevoorschijn en daar viste ik drie lakjes uit in vrij neutrale en donkere kleuren. Verder swapte ik make-upjes met Madelon, omdat zij de paintpot die ik niet meer hoefde heel graag wilde hebben (en nog wat andere dingetjes) en ze mij weer heel blij maakte met onder andere China Glaze en MAC! That’s the way I like it :D!
En daarna ging ik linea recta door naar m’n broer, om onder andere naar de bios te gaan. The Avengers werd het, een film over een aantal actiehelden van Marvel die een team vormen om het grote kwaad aan te kunnen. Ook leuk als je niets met actiehelden hebt, hallo leuke mannelijke acteurs! Ik vond hem ook echt heel erg tof, lekker veel actie maar ook met humor. Uiteraard te bekijken met stylish 3D-brilletje.

Een vrij druk weekend dus met een boel leuke dingen! Vandaag gaan m’n broer en ik samen richting huis om mams nog te verwennen met cadeautjes en m’n opa komt gezellig op bezoek! Doen jullie nog wat leuks voor Moederdag?

Verder Bericht

Vorige Bericht

24 Reacties

 1. Floor 13 mei 2012

  Ik wil the Avengers ook nog zien, al is het alleen maar voor Chris Hemsworth (mjum) <3

 2. Marjolein 13 mei 2012

  Yeah ik vind het toch een leuke blogpost hoor 🙂

 3. Lifesplash 13 mei 2012

  Iedereen heeft het wel eens drukker joh, het geeft niet! Gelukkig heb je je afgelopen dagen wel vermaakt. Het klinkt erg leuk! x

 4. Conny 13 mei 2012

  zo te zien heb je het heel gezellig gehad.

 5. Paola 13 mei 2012

  Leuk artikel! Zo te lezen was het erg gezellig!

 6. Charile 13 mei 2012

  Wat een leuk artikel 🙂

 7. Masha 13 mei 2012

  Aaah gezellig! De Avengers is zo’n geweldige film!

 8. Lotte 13 mei 2012

  Leuk om te lezen!

 9. MySuperSweetLife 13 mei 2012

  Leuke foto`s! Die sleep over was vast gezellig!
  Leuke film, lijkt me wel grappig!
  Liefs

 10. Esmay 13 mei 2012

  Je hebt een heerlijk weekend gehad dus! Mooie foto’s ook 🙂

 11. Beachgirls1802 13 mei 2012

  Wat gezellig. Meestal kom ik toch niet aan slapen toe, als ik bij iemand ga slapen.
  xoxo

 12. annelies 13 mei 2012

  het was voor jou in ieder geval leuk! Dan maakt het niet uit dat je bent vergeten te posten.
  Liever leuk en vergeten, dan verdrietig en strikt op orde!

 13. Ilja 13 mei 2012

  HAhahahahahha ‘magische doos der verdoemde make-up’ … XD

 14. Nicole 13 mei 2012

  lijkt me een heel leuk weeked!
  leuke foto’s ook 🙂

 15. Pauline 13 mei 2012

  Leuk zeg!
  The Avengers is inderdaad echt geniaal, heb me kapot gelachen. Ik vond Scarlett ook echt tof als Black Widow <3

 16. Mariel 13 mei 2012

  Leuke foto’s!

 17. Jana 13 mei 2012

  Toffe foto’s 😀 x

 18. Nienke 13 mei 2012

  Leuk! Ik ben vandaag naar de Floriade geweest, was onverwacht gezellig. Ik ben ook nog van plan om met vriendjelief naar The Avengers te gaan, fijn om te horen dat-ie ook leuk is als je niet van standaard superheld-films houdt.

 19. Leontine 13 mei 2012

  Wat heb je een leuk weekend gehad. Door het brilletje ben je echt onweerstaanbaar :).

 20. LottedeJ 14 mei 2012

  Haha, dat brilletje staat sexayyyy! Fijn om te lezen dat je een leuk weekend hebt gehad! 😀

 21. DalaLuz 14 mei 2012

  Morgen staat Avengers voor ons op de planning 🙂

 22. Sophie 14 mei 2012

  leuke foto’s! Ziet er gezellig uit allemaal!

 23. Miranda 14 mei 2012

  Wat een leuke blogpost en leuke foto’s;D

 24. Roxanne 21 mei 2012

  Ziet er gezellig uit! 😀

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén