My Queensday – 2012


Met Koninginnedag zul je me niet vinden in Amsterdam op een overvol plein, hossend en huppelend met teveel drank op. That’s just not me! Maar wat ik wel leuk vind om te doen is even de rommelmarkt op (maar niet te lang wegens instant moordneigingen), fotootjes maken en ’s middags en/of ’s avonds naar een gratis concertje in Rotown. Ik schrijf deze blogpost op Koninginnedag, vlak voordat we richting Rotown gaan! Hopelijk wordt dat geen tegenvaller, maar dat weet ik nog niet haha ;).




In Rotterdam was het vrij druk, om half 11 ’s ochtends al. Het doel van m’n broer en ik was om camera’s te scoren, al viel dat wel wat tegen. M’n broer kocht wel 4 platen, twee van Whitney Houston, eentje van UB40 en de soundtrack van Flashdance. Inderdaad, geen hoogstaande muziek ;).


Zelf scoorde ik wel een analoge camera, namelijk een Praktica! Volgens m’n wijze broer was het een prima koop en kan ik er zeker foto’s mee gaan maken. Er zit een 29mm f/2.8 lens op (redelijk groot beeld, ik kan er niet mee in- of uitzoomen en door de lage diafragma kan ik er blurry achtergrondjes mee krijgen). De lichtmeter die erin zit doet het helaas niet, dus dat wordt nog even goochelen met sluitertijden en alles ;). Maar ik vind ‘m wel tof!



Verder hapten we nog een tosti en slurpten we nog een cola weg. Vanavond gaan we samen met Ilja & Madelon naar een concertje van The Excitemens, die ik niet ken en waar ik een half nummer van geluisterd heb. Maar dat maakt niet uit! It’s freeee!

Hebben jullie nog wat leuks gedaan op Koninginnedag?

De tekening is gemaakt door Madelon en stelt Madelon, Ilja en ik voor, haha!

  1. Ben erg benieuwd naar de camera! Tof dat je die gescoord hebt. Ik had niet echt veel leuks gezien in mn hometown (was ook wel te verwachten)

  2. leuke foto’s!
    moest zelf werken, maar eerlijk gezegd vond ik dat niet eens zo erg. heb niet zo veel met koninginnendag πŸ˜›
    vond het wel een leuk excuus om met oranje nagels op mijn werk aan te komen πŸ˜›

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *