My Queensday – 2012


Met Koninginnedag zul je me niet vinden in Amsterdam op een overvol plein, hossend en huppelend met teveel drank op. That’s just not me! Maar wat ik wel leuk vind om te doen is even de rommelmarkt op (maar niet te lang wegens instant moordneigingen), fotootjes maken en ’s middags en/of ’s avonds naar een gratis concertje in Rotown. Ik schrijf deze blogpost op Koninginnedag, vlak voordat we richting Rotown gaan! Hopelijk wordt dat geen tegenvaller, maar dat weet ik nog niet haha ;).
In Rotterdam was het vrij druk, om half 11 ’s ochtends al. Het doel van m’n broer en ik was om camera’s te scoren, al viel dat wel wat tegen. M’n broer kocht wel 4 platen, twee van Whitney Houston, eentje van UB40 en de soundtrack van Flashdance. Inderdaad, geen hoogstaande muziek ;).


Zelf scoorde ik wel een analoge camera, namelijk een Praktica! Volgens m’n wijze broer was het een prima koop en kan ik er zeker foto’s mee gaan maken. Er zit een 29mm f/2.8 lens op (redelijk groot beeld, ik kan er niet mee in- of uitzoomen en door de lage diafragma kan ik er blurry achtergrondjes mee krijgen). De lichtmeter die erin zit doet het helaas niet, dus dat wordt nog even goochelen met sluitertijden en alles ;). Maar ik vind ‘m wel tof!Verder hapten we nog een tosti en slurpten we nog een cola weg. Vanavond gaan we samen met Ilja & Madelon naar een concertje van The Excitemens, die ik niet ken en waar ik een half nummer van geluisterd heb. Maar dat maakt niet uit! It’s freeee!

Hebben jullie nog wat leuks gedaan op Koninginnedag?

De tekening is gemaakt door Madelon en stelt Madelon, Ilja en ik voor, haha!

Verder Bericht

Vorige Bericht

24 Reacties

 1. Charile 1 mei 2012

  Klinkt erg leuk 🙂 de tekening kwam me al bekend voor 😉 hij is echt heel leuk!

 2. Paola 1 mei 2012

  Klinkt als een leuke koninginnedag! Ik moest gisteren helaas werken!

 3. Miranda 1 mei 2012

  Klinkt gezellig:D En wat een leuke tekening:D

 4. Roxanne 1 mei 2012

  Klinkt allemaal hartstikke gezellig 🙂

 5. Alyssa 1 mei 2012

  Ziet er gezellig uit! Leuke tekening weer 🙂

 6. sharon 1 mei 2012

  Nizeee! Ben benieuwd hoe die camera het gaat doen ^^

 7. sandra 1 mei 2012

  leuk artikel =)
  ziet er gezellig uit, al die foto’s hihi

 8. Floor 1 mei 2012

  Wiew ik vind die camera heel tof! Helaas hadden ze geen camera’s dit keer in Z’laren 🙁

 9. Marieke 1 mei 2012

  Supergave camera! veel plezier met er mee spelen 😉

 10. Nynke 1 mei 2012

  Wauw! Wat een toffe camera!

 11. Esmay 1 mei 2012

  Tof van die camera 😀

 12. Shannon 1 mei 2012

  Ik was ook in Rotown te vinden!

 13. Manon 1 mei 2012

  Ben erg benieuwd naar de camera! Tof dat je die gescoord hebt. Ik had niet echt veel leuks gezien in mn hometown (was ook wel te verwachten)

 14. MySuperSweetLife 1 mei 2012

  Ik heb het wel gevierd. Ben naar een feest in Leeuwarden geweest! Ik heb het juist niet zo op rommelmarkten haha!
  Liefs

 15. Jana 1 mei 2012

  Ziet er leuk uit! 🙂 Vooral die camera 🙂 x

 16. LottedeJ 1 mei 2012

  Leuk om te lezen! Ik heb vrij weinig gedaan met Koninginnedag, ik hou d’r gewoon niet zo van. Even over de (rommel)markt lopen en klaar!

 17. DalaLuz 1 mei 2012

  Volgens mij heb ik de hele dag geslapen 🙂 Djetlek he

 18. Sophie 1 mei 2012

  Klinkt erg leuk! Ik heb een beetje door de stad gelopen.. Niet echt veel dus 🙂

 19. Saskia 1 mei 2012

  Klinkt gezellig, leuke foto’s!

 20. Nicole 1 mei 2012

  leuke foto’s!
  moest zelf werken, maar eerlijk gezegd vond ik dat niet eens zo erg. heb niet zo veel met koninginnendag 😛
  vond het wel een leuk excuus om met oranje nagels op mijn werk aan te komen 😛

 21. Ilja 2 mei 2012

  Ik vond de up-tempo nummers erg leuk, ze ging helemaal los 😉

 22. Chelles Blog 4 mei 2012

  Wat een leuke camera heb je gekocht. Was het gratis concert nog leuk?

 23. PSbyDila.com 6 mei 2012

  Leuke foto’s & aankoopje!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén