Lush – Angels On Bare Skin


Ik geef het doe: qua reiniging van m’n gezicht ben ik best lui. Een cleanser gebruik ik alleen als ik onder de douche ga en dat is meestal niet vlak nadat ik de hele dag met make-up heb rondgelopen, maar ’s ochtends. ’s Avonds vind ik even met make-up remover erover een prima optie ;). Maar voor onder de douche gebruikte ik een tijdje een cleanser van Lush, die inmiddels flink over de datum was. Een nieuwe halen is dus wat ik deed!


De vorige was Buche de Noel, van de kerstcollectie. De cleanser die daar het dichtst bij in buurt komt is Angels On Bare Skin. Allebei bevatten ze namelijk stukjes gemalen amandel voor een scrubbend effect en klei die vuil absorbeert. Angels On Bare Skin bevat daarnaast ook nog onder andere essentiële oliën en gedroogde lavendelbloemetjes, waardoor hij ontzettend ontspannend ruikt! Angels On Bare Skin belooft te zorgen voor een gelijkmatige teint, roodheid te verminderen en de gezondheid en het uiterlijk van je huid te verbeteren – iets waar ik graag voor teken ;).


Lush heeft op youtube how it’s made – filmpjes geplaatst, hoe cool! In het filmpje hierboven zie je hoe ze Angels On Bare Skin maken.

Angels On Bare Skin is niet de meest handige cleanser in gebruik. Het voelt aan als klei en je hebt water nodig om er een melk-achtige cleanser van te maken. Ik zorg altijd dat m’n gezicht al goed nat is, pak een stukje uit het potje, maak hem wat meer pappig in m’n hand en smeer het daarna op m’n gezicht. Je moet even een handige manier vinden die voor je werkt, maar ik ben het nu wel gewend. Je kunt er echt scrubbende bewegingen mee maken op je gezicht, maar als je ‘m een keertje niet wilt gebruiken als echte scrub is deppen en licht wrijven ook goed genoeg!


Maar maakt het je huid echt zacht en minder rood? Ik heb wel dat gevoel! Sowieso maakt het licht scrubbende effect m’n huid ontzettend zacht en laat het er rustig en gezond uit zien. De geur van lavendel werkt bij mij zowel rustgevend als verfrissend, hij ruikt vrij sterk en ik word er graag ’s ochtends wakker mee onder de douche! Jammer is dat hij officieel gezien maar 3 maanden goed is, al komt dat doordat Lush veel verse ingrediënten gebruikt en zo min mogelijk storende stoffen. Ik moet zeggen dat ik Buche de Noel stiekem nog wel langer heb gebruikt en Angels On Bare Skin zal ik ook niet gelijk na 3 maanden weggooien gok ik, als hij er nog prima uit ziet en goed ruikt kan het best. Bovendien krijg je de cleanser echt niet snel op, dus dan doet een half potje weggooien wel een beetje pijn ;).


Ik ben blij dat ik weer een verse cleanser van Lush heb! Angels On Bare Skin is zeker een aanrader als je op zoek bent naar een kalmerende cleanser met een licht scrubbend effect en niet teveel “troep” erin. Voor een potje van 100 gram betaal je €9,50, wat drie maanden houdbaar is en dan zeker nog niet op zal zijn! Lush kun je in de online shop kopen en natuurlijk bij een van de vele vestigingen!

  1. Ik ben nog steeds echt gek op Buche de Noël en kan al niet wachten op de volgende Kerstcollectie! Maar als ik door mijn voorraadje heen ben, ga ik me zeker hier eens aan wagen, dankjewel voor de fijne review!

  2. Ah dit klinkt heerlijk! Ik ben echt veel te lui met m’n gezicht schoonmaken, zeker in de zomer (dan draag ik sowieso nauwelijks make up) dus misschien dat ik hem komende herfst ga kopen… Als ik het me dan nog herinner 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *