Lovely LE’s by Catrice – mijn favo’s!

Catrice is on a roll! De Revoltaire limited edition vond ik heel tof, al eindigde ik zelf uiteindelijk met alleen de blush. Gelukkig heeft Catrice nog twee hele toffe limited editions op de planning staan, waar ik ook naar uit kijk! Het leek me leuk om m’n favoriete items eens onder elkaar te zetten, hopelijk kan ik ze scoren als de LE’s er zijn en zullen ze niet tegen vallen!Cruise Couture komt als eerste, in juni! Hierin vind je allerlei items die geïnspireerd zijn op de marine-look, denk dus aan blauw en rood, maar ook koraal! Ik ben wel benieuwd naar de oceaanblauwe gelliner en de nagellakjes zien er ook erg leuk uit. Coolibri staat gepland voor juli & half augustus en helpt ons om in tropische sferen te komen voor de zomer! Denk dus aan kleurrijke producten en bovendien items die ik best bijzonder vind, zoals de Jelly Cheek tint en lipglosses in verschillende kleuren (blauw en oranje bijvoorbeeld!) die een subtiel tintje zullen geven. Zelf ben ik erg benieuwd naar de lipbalm, twee opvallende kleurtjes nagellak en de Jelly Cheek Tint.

Mocht je de hele collecties willen bekijken, Cruise Couture staat al op de site van Catrice en Coolibri kun je onder andere hier bekijken! Voor welke items van de twee collecties ga jij een sprintje trekken naar Kruidvat of Trekpleister?

  1. Mooie collage! Wordt trouwens wel elke keer een klein stapje duurder zie ik, €4,99 voor een lipbalm. De lipsticks waren ‘vroegâh’ €2,- ofzo 😉

  2. De gelliner van de Cruise Couture collectie! It shall be mine! Ik heb al wel swatches gezien van de Coolibri nagellakken bij Parokeets, was een beetje teleurgesteld. De Cruise Couture collectie doet me ook een beetje denken aan Hey Sailor van MAC, die helaas momenteel even buiten mijn budget ligt.

    1. Oh jammer van die nagellakjes, denk dat de kleurtjes ook echt hit or miss zijn, zeker qua dekking.. En ja inderdaad, deze Cruise Couture is fijn voor als MAC gewoon iets te duur is, ik heb het ook niet echt voor over op dit moment!

  3. Ik trek een sprintje voor de Coolibri LE! Ik woon dicht bij Duitsland, en daar komt deze LE een maand eerder als in Nederland. Dus ik ga eerst kijken wat ik daar kan scoren 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *