Lovely LE’s by Catrice – mijn favo’s!

Catrice is on a roll! De Revoltaire limited edition vond ik heel tof, al eindigde ik zelf uiteindelijk met alleen de blush. Gelukkig heeft Catrice nog twee hele toffe limited editions op de planning staan, waar ik ook naar uit kijk! Het leek me leuk om m’n favoriete items eens onder elkaar te zetten, hopelijk kan ik ze scoren als de LE’s er zijn en zullen ze niet tegen vallen!Cruise Couture komt als eerste, in juni! Hierin vind je allerlei items die geΓ―nspireerd zijn op de marine-look, denk dus aan blauw en rood, maar ook koraal! Ik ben wel benieuwd naar de oceaanblauwe gelliner en de nagellakjes zien er ook erg leuk uit. Coolibri staat gepland voor juli & half augustus en helpt ons om in tropische sferen te komen voor de zomer! Denk dus aan kleurrijke producten en bovendien items die ik best bijzonder vind, zoals de Jelly Cheek tint en lipglosses in verschillende kleuren (blauw en oranje bijvoorbeeld!) die een subtiel tintje zullen geven. Zelf ben ik erg benieuwd naar de lipbalm, twee opvallende kleurtjes nagellak en de Jelly Cheek Tint.

Mocht je de hele collecties willen bekijken, Cruise Couture staat al op de site van Catrice en Coolibri kun je onder andere hier bekijken! Voor welke items van de twee collecties ga jij een sprintje trekken naar Kruidvat of Trekpleister?

Verder Bericht

Vorige Bericht

21 Reacties

 1. Lifesplash 16 mei 2012

  Oh, ben benieuwd! Ik weet nog niet wat ik ga halen, maar ik wel iniedergeval iets hebben haha. πŸ™‚

 2. Helen 16 mei 2012

  Die gel eyeliner moet ik echt hebben πŸ˜›

 3. Chantal 16 mei 2012

  Coolibri lijkt me echt heel mooi! Ik hou van vrolijke lakjes.

 4. Nicky 16 mei 2012

  Ik ben vooral uit op lakjes uit de 2 collecties en die Lip Balm!

 5. femketje 16 mei 2012

  ik ben vooral benieuwd naar de lakjes van de coolibri collectie πŸ˜€

 6. LinvanT 16 mei 2012

  Die gelliner staat bij mij op mn wishlist. Die lip balm was me helemaal niet eens opgevallen.

 7. Amy-Denise 16 mei 2012

  Leuke producten!

 8. sharon 16 mei 2012

  Ik hou het niet zo meer bij haha, maar ziet er allemaal leuk uit ^^

 9. Ilja 16 mei 2012

  Mooie collage! Wordt trouwens wel elke keer een klein stapje duurder zie ik, €4,99 voor een lipbalm. De lipsticks waren ‘vroegΓ’h’ €2,- ofzo πŸ˜‰

 10. Nena 16 mei 2012

  De gelliner van de Cruise Couture collectie! It shall be mine! Ik heb al wel swatches gezien van de Coolibri nagellakken bij Parokeets, was een beetje teleurgesteld. De Cruise Couture collectie doet me ook een beetje denken aan Hey Sailor van MAC, die helaas momenteel even buiten mijn budget ligt.

  • Marjolein 16 mei 2012 — Berichtauteur

   Oh jammer van die nagellakjes, denk dat de kleurtjes ook echt hit or miss zijn, zeker qua dekking.. En ja inderdaad, deze Cruise Couture is fijn voor als MAC gewoon iets te duur is, ik heb het ook niet echt voor over op dit moment!

 11. LottedeJ 16 mei 2012

  Ik ben echt heel benieuwd naar deze twee collecties! Vooral naar Coolibri, die lippenbalsem lijkt me wel wat!

 12. Bregje 16 mei 2012

  Ik moet die coolibri collectie zien!

 13. Joyce 16 mei 2012

  Die donkerblauwe nagellak is mooi!!

 14. charile 16 mei 2012

  Ik ben echt heel erg benieuwd naar deze collecties πŸ˜€ Vooral naar de lippenbalsem van Catrice ^^

 15. Susan 16 mei 2012

  Oeeh, ben benieuwd! Vind de LE van Catrice vaak wel leuk πŸ™‚ Ik wil de lip balm!

 16. Nicole 16 mei 2012

  ben heel benieuwd hoe ze er in het echt uit gaan zien πŸ™‚
  ben alleen wel bang da tik de coolibri le moet missen omda tik op vakantie ben.. πŸ™

 17. Jana 16 mei 2012

  Ik vind het heel mooie producten πŸ™‚ x

 18. MySuperSweetLife 16 mei 2012

  Die lippenstift is erg leuk!
  liefs

 19. Roxanne 21 mei 2012

  Ik trek een sprintje voor de Coolibri LE! Ik woon dicht bij Duitsland, en daar komt deze LE een maand eerder als in Nederland. Dus ik ga eerst kijken wat ik daar kan scoren πŸ˜‰

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén