Jewelry @ Lauzz


Ik moet zeggen dat ik niet veel sieraden draag, maar dat ik wel heel hebberig kan worden van mooie dingen ;). M’n stijl kun je denk ik het beste omschrijven als simpel en schattig, liefst zilverkleurig. En niet te duur! De webshop Lauzz sluit hier heel goed op aan en toen eigenaresse Mascha vroeg of ik het leuk zou vinden om wat sieraden te ontvangen, kon ik geen nee zeggen! Vandaag vertel ik jullie wat meer over deze leuke webshop en over de sieraden!


Lauzz is opgericht door Mascha Soors en in het assortiment zul je sieraden en accessoires vinden die uniek en trendy zijn, voor een fijne prijs. Je vindt er veel items, maar in beperkte voorraad waardoor ze nog unieker zullen zijn. Wel een nadeel als je mijn items wilt bestellen, want de kans is groot dat ze er al niet meer zijn ;). Maar gelukkig zitten er nog genoeg andere leuke dingen in het assortiment! Ik ontvang de sieraden in een klein zakje, het werd verzonden in een bubbeltjesenvelop. Prima!Zoals ik al zei doen schattige sieraden het zeer goed bij mij, dus kon ik deze uilenoorbelletjes niet laten “liggen” ;). Ik draag knopjesoorbellen het vaakst, maar vind het leuk om eens wat anders te hebben dan simpele pareltjes of diamantjes! De uiltjes zijn zo’n 2 centimeter groot en zijn redelijk zwaar, maar niet oncomfortabel. En ze zijn cutee!Ze zijn niet te opvallend of groot, maar ondanks dat zijn het alsnog echte eyecatchers! Ik kan ze al niet meer vinden in de shop, maar ik denk dat ze rond de €3 waren. Er zijn in ieder geval zo te zien nog meer uilen-items te koop, dus als je daar net als ik fan van bent zit er vast wel wat voor je bij!
Ook liefhebbers van (langere) kettingen kunnen hun hart ophalen bij Lauzz, er is genoeg keus! Ik besloot te gaan voor een ketting met een dubbeltje eraan, al is het wel een uit de kluiten gewassen dubbeltje van zo’n 3 cm in een rose-goud achtige kleur. Er hangen ook nog twee roze steentjes aan en de ketting zelf is zo’n balletjesketting, die je korter kunt maken als je dat wilt (door hem een stukje korter te knippen). Hij is behoorlijk lang, bij mij komt hij tot m’n buik. Ook voelen de steentjes en de munt zwaar aan, het is zeker geen plastic! Deze ketting was rond de €8-€9, wat ik een prima prijs vind voor zo’n stevige en lange ketting. In de shop kun je op dit moment nog vergelijkbare kettingen (met munt) vinden!Als laatste ging ik voor deze oorbellen met blaadjes, waarbij ik in gedachte had dat ze veel kleiner zouden zijn. Mijn schuld, want er stond netjes bij dat ze 12 centimeter waren ;). Behoorlijk groot dus, al zijn ze gelukkig niet zwaar omdat de blaadjes heel dun zijn. Hierdoor zijn ze ook wel wat kwetsbaarder, maar het zijn ook niet echt oorbellen om elke dag te dragen vind ik.


Ondanks dat ze zo groot zijn vind ik de grootte als ik ze in heb nog wel meevallen, sowieso vermengen ze toch wel een beetje met mijn langere haar! Voor zulke grote exemplaren zijn ze niet duur, ze waren namelijk €3,95. In de shop vind je op dit moment ook nog meer langere oorbellen en ook in deze stijl!

Ik ben wel fan van de sieraden en van Lauzz! De sieraden zijn natuurlijk niet echt zilver of goud voor die prijs en als je daar niet tegen kunt is het wat minder geslaagd, maar ik heb er gelukkig geen problemen mee. Ook voelen ze stevig en goed aan. De sieraden zijn goed betaalbaar en bovendien zul je ze niet bij H&M of andere (online) shops vinden, waardoor ze wat unieker zijn. Dat er van items maar weinig op voorraad is, heeft zo z’n voor- en nadelen natuurlijk. Zo zul je mijn drie items waarschijnlijk niet meer kunnen vinden, maar wel weer leuke andere en nieuw toegevoegde dingen! Lauzz levert aan Nederland & België, voor Nederland betaal je maar €0,99 verzendkosten als het brievenbus-items zijn, lekker goedkoop! Bovendien heb je je items al na 1-2 werkdagen in huis en kun je ook items retourneren. Neem zeker eens een kijkje in de webshop!

Verder Bericht

Vorige Bericht

21 Reacties

 1. Conny 19 mei 2012

  hele mooie sieraden.

 2. Lifesplash 19 mei 2012

  Leuke webshop! Ik kende hem nog niet. Die ketting is echt heel mooi. x

 3. Charile 19 mei 2012

  Wat een leuke sieraden!

 4. shimmer-pie 19 mei 2012

  Ohh ik vind die laatste grote oorbellen juist super leuk!

  Ik draag bijna altijd van die grote oorbellen! Vind ik altijd heel leuk!

  Ik ga ook maar eens even een kijkje nemen in die webshop!

 5. Mandy 19 mei 2012

  Leuke sieraden

 6. sharon 19 mei 2012

  I like de munt! En wow wat zijn die oorbellen groot haha!

 7. Esmay 19 mei 2012

  Wat een leuke sieraden inderdaad! Die ketting vind ik erg mooi!

 8. MySuperSweetLife 19 mei 2012

  Wauw die ketting, ik ben er spontaan verliefd op geworden!
  Liefs

 9. Kelly 19 mei 2012

  Wat een prachtige sieraden! Simpel en zilver kan vaak al erg leuk zijn! Ik ben zelf wat meer van de gekleurde sieraden gecombineerd met zilver!

 10. Sandra 19 mei 2012

  wat een leuke sieraden =)
  ga zo zeker een kijkje nemen in die webshop =)

 11. Janneke 19 mei 2012

  Heel leuke sieraden. Ik ga zeker eens kijken op de site.

 12. Nicole 19 mei 2012

  vooral de uiltjes vind ik heel leuk!

 13. Jana 19 mei 2012

  Mooie sieraden vooral die ketting met die munt 😀 x

 14. LottedeJ 19 mei 2012

  Wat een leuke sieraden! Ik vind vooral de ketting met de munt erg leuk, en de grote blaadjesoorbellen.

 15. Marieke 19 mei 2012

  Wat een schattige sieraden! Ik vind ze allemaal leuk 😀

 16. Marieke 20 mei 2012

  echt heel leuk allemaal!

 17. xLovelylife 20 mei 2012

  Leuk ik ga zeker eens kijken!

 18. Peggy Timmermans Visagie 20 mei 2012

  Dat ken ik! Ik draag ook niet vaak sieraden maar heb wel heel wat liggen 🙂 Mooie webshop lijkt me dit!

 19. Sandra 21 mei 2012

  Fijne verzendkosten, daar hou ik van! En die ketting met het 10 cent muntje vind ik erg leuk 😀

 20. Mariel 21 mei 2012

  Leuke ketting!

 21. Jennifer 22 mei 2012

  Die blad oorbellen zijn tof! Ik draag eigenlijk ook nauwelijks sieraden. Vind tegenwoordig dat oorbellen me niet meer leuk staan ofzo, geen idee. Misschien ook maar eens een keer weer leuke oorbellen kopen, misschien gaat het oorbellen dragen me dan beter af.

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén