Inspiration – go travel the world!


Naar welk land of welke stad wil jij graag op reis?

  1. Door jou foto’s krijg ik ontzettend zin om vakantie te gaan. Parijs is mijn favoriete stad en ik zou graag nog wel een keer naar Bali of Los Angeles willen of een wereldreis maken. Maar aangezien ik samenwoon en nog studeer, zit dat er voorlopig niet in 🙁

  2. Wauw echt hele mooie foto’s! Ik wil als ik af ben gestudeerd graag voor een maandje of drie in Parijs gaan wonen.
    Ik wil Nieuw Zeeland (geboorteland van mijn vader), Marokko en New York zeker weten nog ooit in mijn leven bezoeken.

  3. Engeland, we waren het eigenlijk al van plan maar het kost te veel.
    Parijs lijkt mij ook mooi om te bezoeken en een paar dagjes naar Newyork

  4. Ik wil dolgraag een keer naar Cuba. Dit jaar ga ik naar Suriname op vakantie. Dat vind ik ook heel bijzonder, maar Cuba. Mooie gebouwen, de cultuur, de mensen, het dansen, gewoon het idee in het land van Castro te zijn.

  5. Prachtig allemaal! Ik wil overal nog wel heen, alles lijkt me prachtig. Japan en Zuid-Afrika staan nog erg hoog op mijn lijstje. Zuid-oost Azië lijkt me ook geweldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *