Colorful like Vera – Neon ooglook!


Ooglooks maken, mijn talent ligt niet daar. Daarom komen er ook niet veel langs hier! Ik kan een basic look maken, maar looks die ik bijvoorbeeld bij Vera of Lisanne langs zie komen.. Ken ‘k nie doen hoor! Maar oefenen kan dan geen kwaad, dus ik besloot een look na te gaan maken. Vandaag de foto’s & wellicht een handige tip voor neon-fans!


Pas geleden plaatste Vera bovenstaande look, gemaakt met het nieuwe Sleek Ultra Matte V1 Brights Palette. Een palette waar je mij niet heel erg blij mee kunt maken, want ik gebruik nauwelijks echt fel gekleurde oogschaduw en al helemaal geen neon ;). Toch besloot ik juist deze look na te maken, omdat er lekker veel kleur in zit en het iets totaal anders is voor mij!


En wat is de handige tip? Dit 120 palette! Ik heb ‘m al een hele tijd maar gebruik hem eigenlijk nooit.. Maar voor nu was hij juist ideaal. Hij zit vol met felle neonkleuren, waarvan een gedeelte mat is. Bovendien zijn ze goed gepigmenteerd, ik denk dat ze niet eens zo erg onder zullen doen voor het Sleek palette. Ik kocht dit palette lang geleden op eBay voor zo’n 13 euro, niet eens zoveel duurder dan een Sleek palette.


En dit is wat ik ervan maakte! Lijkt behoorlijk op die van Vera toch? Mijn kleuren zijn wel wat lichter en af en toe heb ik per ongeluk een shimmery kleurtje gepakt, al vind ik dat ook wel mooier dan helemaal mat. Ben wel iets te ver gegaan met de roze kleur bij m’n buitenste ooghoek, dat vind ik wat minder geslaagd.Ik gebruikte de kleuren die gemarkeerd zijn met een sterretje. Niet alleen zitten er neon kleuren in het palette, je hebt ook nog eens keus uit meerdere tinten ;). Een beetje overkill eigenlijk, haha!


Verder gebruikte ik nog een basis (Urban Decay Primer Potion), eyeliner (Catrice), mascara (Gosh) met wimperkruller (H&M). En voor m’n gezicht concealer, poeder en blush. Qua kwasten was vooral de pencil brush van Essence heel handig!


Ik vind ‘m boven verwachting goed gelukt, haha! Maar m’n everyday look gaat het niet worden ;). Ik ga wel vaker proberen om wat meer ingewikkelde looks te maken, het is een prima training!

Wat vinden jullie van de neon-trend?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *