Colorful like Vera – Neon ooglook!


Ooglooks maken, mijn talent ligt niet daar. Daarom komen er ook niet veel langs hier! Ik kan een basic look maken, maar looks die ik bijvoorbeeld bij Vera of Lisanne langs zie komen.. Ken ‘k nie doen hoor! Maar oefenen kan dan geen kwaad, dus ik besloot een look na te gaan maken. Vandaag de foto’s & wellicht een handige tip voor neon-fans!


Pas geleden plaatste Vera bovenstaande look, gemaakt met het nieuwe Sleek Ultra Matte V1 Brights Palette. Een palette waar je mij niet heel erg blij mee kunt maken, want ik gebruik nauwelijks echt fel gekleurde oogschaduw en al helemaal geen neon ;). Toch besloot ik juist deze look na te maken, omdat er lekker veel kleur in zit en het iets totaal anders is voor mij!


En wat is de handige tip? Dit 120 palette! Ik heb ‘m al een hele tijd maar gebruik hem eigenlijk nooit.. Maar voor nu was hij juist ideaal. Hij zit vol met felle neonkleuren, waarvan een gedeelte mat is. Bovendien zijn ze goed gepigmenteerd, ik denk dat ze niet eens zo erg onder zullen doen voor het Sleek palette. Ik kocht dit palette lang geleden op eBay voor zo’n 13 euro, niet eens zoveel duurder dan een Sleek palette.


En dit is wat ik ervan maakte! Lijkt behoorlijk op die van Vera toch? Mijn kleuren zijn wel wat lichter en af en toe heb ik per ongeluk een shimmery kleurtje gepakt, al vind ik dat ook wel mooier dan helemaal mat. Ben wel iets te ver gegaan met de roze kleur bij m’n buitenste ooghoek, dat vind ik wat minder geslaagd.Ik gebruikte de kleuren die gemarkeerd zijn met een sterretje. Niet alleen zitten er neon kleuren in het palette, je hebt ook nog eens keus uit meerdere tinten ;). Een beetje overkill eigenlijk, haha!


Verder gebruikte ik nog een basis (Urban Decay Primer Potion), eyeliner (Catrice), mascara (Gosh) met wimperkruller (H&M). En voor m’n gezicht concealer, poeder en blush. Qua kwasten was vooral de pencil brush van Essence heel handig!


Ik vind ‘m boven verwachting goed gelukt, haha! Maar m’n everyday look gaat het niet worden ;). Ik ga wel vaker proberen om wat meer ingewikkelde looks te maken, het is een prima training!

Wat vinden jullie van de neon-trend?

Verder Bericht

Vorige Bericht

27 Reacties

 1. Lifesplash 27 mei 2012

  Ik vind hem mooi gelukt! En al helemaal voor iemand die het niet zo vaak doet. Ik doe het je niet na ben ik bang, haha.

 2. Paola 27 mei 2012

  Prachtige look! Ik hou wel van dit opvallende!

 3. Miranda 27 mei 2012

  Ziet er erg mooi uit;D

 4. Josephinei 27 mei 2012

  Oeeeh pretty, hele gave kleuren!

 5. Lotte 27 mei 2012

  Ik vind hem erg mooi gelukt!

 6. Chantal 27 mei 2012

  Mooi zeg! Staat je nog hartstikke goed ook!

 7. Sandra 27 mei 2012

  ziet er mooi uit!

 8. Alyssa 27 mei 2012

  Wat een mooie ooglook! Erg goed gelukt en staat je mooi :)! Lekker zomers ook!

 9. Esmay 27 mei 2012

  Ik vind hem je echt wel goed staan hoor! Lekker vrolijk 🙂

 10. Kelly 27 mei 2012

  Ik vind hem erg goed gelukt hoor! Vaker doen, kleurtjes vind ik erg leuk staan bij je!

 11. Madelon 27 mei 2012

  Felle kleurtje staan je prachtig joh! Vaker doen 😀

 12. Liliane 27 mei 2012

  Ik vind het erg goed gelukt en die neon trend vind ik ook erg leuk! Helaas niet iets wat ik dagelijks zou dragen 😛

 13. Sophie 27 mei 2012

  Staat je erg mooi! Lekker felle kleurtjes, leuk voor dit weer! 🙂

 14. Vera Camilla 27 mei 2012

  Super goed gedaan! Staat je echt mooi, i like! <3

 15. Nicole 27 mei 2012

  vind het echt heel mooi geworden!

 16. DalaLuz 27 mei 2012

  Blijft heerlijk toch, spelen met make-up 🙂 Draagbaar is alleen noodzakelijk als je nog naar buiten moet 😉

 17. sharon 27 mei 2012

  Pretty gedaan <3

 18. Jana R. 27 mei 2012

  Mooi gelukt 😀 x

 19. Leontine 27 mei 2012

  Erg goed gelukt, staat je wel tof hoor. Zeker vaker doen!

 20. Marjolein 28 mei 2012

  Hij is zo goed gelukt, go jij!

 21. Nena 29 mei 2012

  Mooi man! En inderdaad felle kleuren staan je heel goed ^^

 22. Juudith 29 mei 2012

  Mooi gedaan urr!! ziet er zo tof uit al die velle kleurtjes bij elkaar!!

 23. LottedeJ 30 mei 2012

  Dat is je goed gelukt! Ik vind de looks van Vera ook altijd geweldig, zij kan echt alle kleuren hebben, lijkt ’t wel.

 24. Merve 31 mei 2012

  Mooi gedaan, staat je goed!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén