China Glaze – Tinsel Town


China Glaze, oh how I love you! Goed, ze zijn duurder dan een Catrice nagellakje en daarom ga ik altijd voor de wat meer bijzondere kleurtjes. Zo kocht ik laatst Tinsel Town, een lak bomvol met glitters mét goede dekking! Glitter komt er bij mij altijd wel in en dus was ik erg blij toen hij op m’n deurmat viel. Vandaag swatches!Tinsel Town komt uit de Let It Snow collectie, een kerstcollectie uit 2011. Hierin vond je allerlei kleurtjes met glitter en Tinsel Town past daar dus prima tussen! Hij heeft een grijzige basis en bevat zowel kleine als wat grotere zilveren glitters.
En oh wat is hij mooooi! Echt, ik ben verliefd! Ik heb hier maar twee laagjes op en zelfs met mijn opvallende nagelrandjes dekt hij prima. Hij doet me denken aan metaal, maar dan wel de mooie versie met glitters ;). Je voelt overduidelijk de glitters, zelfs met topcoat. Een dikkere topcoat is dus wel een aanrader als je dat vervelend vindt. Wat me ook opviel is dat hij bij mij erg snel chipt, waarschijnlijk simpelweg door de glitters. Een topcoat die bijvoorbeeld voor nail-art bedoeld is, is dus geen overbodige luxe! Maar, dat mag de pret wat mij betreft niet drukken. You. Are. AWESOME!


Tinsel Town is een perfecte toevoeging aan m’n stash! Perfect voor feestjes, maar ook voor gewone dagen vind ik hem prima kunnen. Hij zit dan wel bomvol glitter, maar hij valt alsnog niet super erg op. Grijs staat bij mij vaak niet zo mooi, maar Tinsel Town gelukkig wel! Ik kocht hem op eBay, bij deze verkoper voor ongeveer €6 inclusief verzenden. Die verkoopt hem helaas niet meer, maar met wat zoekwerk kun je hem nog wel vinden! Al lijkt het erop dat hij bij veel (Nederlandse) shops al niet meer te krijgen is, erg jammer. Mocht je hem nog ergens spotten, het is zeker een aanrader! 😀

    1. In dit geval doe ik dat met liefde haha! Zo’n potje met remover voor kunstnagels, met een soort borsteltje erin (Kruidvat, Essence en Sephora hebben ‘t) werkt er overigens wel fijn voor! 🙂

  1. Heel erg mooi! Ik was al erg nieuwsgierig en dacht dat hij misschien zou lijken op Metallic 4 life van OPI, maar deze is net zo mooi en toch heel anders!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *