China Glaze – Emerald Fitzgerald


A new addition to the family! Mijn China Glaze familie, that is. Bij de B’day party van Ilja ruilde ik wat make-upjes met Madelon (die de awesome comics maakt!) en daar zat onder andere een China Glaze lakje bij. Hooray! Vandaag dus swatches van Emerald Fitzgerald.


Toen ik hem zag, kreeg ik niet echt hoogte van de kleur in het flesje. Een beetje blauw/groenig, maar niet heel bijzonder of opvallend. Maar ik kan je vast verklappen dat hij op je nagels heul veul mooier is! πŸ˜‰ Hij heet Emerald Fitzgerald en emerald is de Engelse naam voor smaragdgroen, wat ik zeker als kleurbeschrijving vind passen. Hij komt uit de Vintage Vixen collectie, die najaar 2010 is verschenen!
Hello pretty! Vind ik dan in ieder geval haha. Hij is op je nagels blauw/groenig en je ziet ook de shimmer die erin zit. Die is niet echt zilver, maar meer een beetje dezelfde kleur als de basis! Dekt in twee laagjes en lakt een beetje streperig, maar niet opvallend en ook niet storend.


Het is niet een kleur die ik zelf uitgekozen had denk ik, simpelweg omdat ik hem in het flesje niet heel opvallend en bijzonder vind. Ook vind ik hem best lijken op bepaalde kleuren van HerΓ΄me en Trind. Toch ben ik er blij mee, het is wel een kleur die ik vaker zal pakken! Emerald Fitzgerald heb ik nog kunnen vinden op eBay voor zo’n €6 incl. verzenden, prettypolish heeft hem zo te zien ook nog!

Wat vinden jullie van dit kleurtje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *