Winwinwin: Shoptegoed voor MostCutest!

Dat ik eindelijk over ben gestapt naar .nl moet natuurlijk wel gevierd worden. En dat doe ik het liefst in samenwerking met een van m’n favoriete webshops, namelijk MostCutest! Hier kun je super schattige spulletjes scoren met leuke printjes en thema’s erop, zoals sieraden en schoolstuff. Yay!

Wat kun je winnen?
Je kunt โ‚ฌ7,50 shoptegoed winnen voor MostCutest, met daarbij gratis verzending voor brievenbuspost ter waarde van โ‚ฌ2,50! Dit kun je dan vrij besteden, maar let dus wel op dat het alleen voor brievenbusitems is! Je mag ook meer besteden dan dit bedrag, dan krijg je โ‚ฌ7,50 korting en gratis verzenden (mits het brievenbuspost is). De meeste items passen gewoon door de brievenbus, anders staat het erbij vermeld!

Wat moet je hiervoor doen (verplicht)?
– Laat een reactie achter met dat je graag mee wilt doen!
– Ga naar MostCutest en vermeld in je reactie wat je zou willen kopen van dit tegoed (wat uiteraard niet gelijk je definitieve keuze is)!
– Volg me op Bloglovin’ *hier* en like dit bericht daar (mits je bloglovin hebt)!

Wat mag je hiervoor doen (niet verplicht)?
– Een tweet de wereld in sturen over deze winactie en de link ervan in je reactie vermelden, bijvoorbeeld:

Ik maak kans op shoptegoed voor @MostCutestNL, doe jij al mee? Zie http://marjolean.nl

Dit levert je een extra winkans op!

Ik hoop dat jullie massaal mee gaan doen ;)! Meedoen kan tot en met 8 april, 23.59. Hierna trek ik random een winnares en ontvangt diegene een e-mail. En Belgjes mogen ook meedoen!