What’s in my make-up bag/faves!


Op dit moment ben ik bij m’n broer een weekendje, onder andere voor Koninginnedag (ons doel is om ’s ochtends in Rotterdam op oude camera-jacht te gaan!) en ook omdat het gezellig is. Gisteren ben ik naar lieve Ilja geweest, vandaag gaan we waarschijnlijk nog shoppen. Máar daar gaat het niet om, het leek me leuk om weer eens te laten zien welke make-upjes ik mee heb genomen! En dat zijn natuurlijk ook m’n favorieten die ik op dit moment veel gebruik, dus het is eigenlijk ook gelijk een favorieten-blogpost.
Ik heb twee oogschaduw-items mee (Sleek Storm palette & Essence Blockbuster) en de oogschaduwbasis van Urban Decay. Ik heb ook twee blushes mee (MNY 501 en Sleek Rose Gold) en twee compact powders (Bourjois Healthy Balance en Catrice Skin Finish). Verder heb ik nog een concealer die ik als foundation gebruik (Essence Stay All Day), een Farmasi lipbalm die naar banaantjes ruikt, twee mascara’s (GOSH Lenght blabla en MAX waterproof mascara) en een eyeliner (Catrice waterproof liquid liner). Qua tools heb ik een wimperkruller, pincet, platte kwast (ELF), stipling brush (Coastal Scents), eyeliner kwastje en 3 oogschaduw kwasten bij. En wonderlijk genoeg past dit allemaal in een schattig Hello Kitty tasje!

Met deze favo’s kan ik makkelijk een snelle look maken maar ook combineren en afwisselen, dus dat is wel fijn! Ik moet zeggen dat m’n wimperkruller en de Essence oogschaduw niet echt denderend zijn en het meer een gevalletje “gebrek aan beter” is, maar de rest gebruik ik wel heel graag!

  1. Wat een mooie foto’s, heerlijk zo geordend, haha (hier spreekt een lichte ocd-er :P). Ik kan trouwens ook echt niet meer zonder die concealer van Essence die jij me toen hebt aangeraden, love it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *