What’s in my make-up bag/faves!


Op dit moment ben ik bij m’n broer een weekendje, onder andere voor Koninginnedag (ons doel is om ’s ochtends in Rotterdam op oude camera-jacht te gaan!) en ook omdat het gezellig is. Gisteren ben ik naar lieve Ilja geweest, vandaag gaan we waarschijnlijk nog shoppen. Máar daar gaat het niet om, het leek me leuk om weer eens te laten zien welke make-upjes ik mee heb genomen! En dat zijn natuurlijk ook m’n favorieten die ik op dit moment veel gebruik, dus het is eigenlijk ook gelijk een favorieten-blogpost.
Ik heb twee oogschaduw-items mee (Sleek Storm palette & Essence Blockbuster) en de oogschaduwbasis van Urban Decay. Ik heb ook twee blushes mee (MNY 501 en Sleek Rose Gold) en twee compact powders (Bourjois Healthy Balance en Catrice Skin Finish). Verder heb ik nog een concealer die ik als foundation gebruik (Essence Stay All Day), een Farmasi lipbalm die naar banaantjes ruikt, twee mascara’s (GOSH Lenght blabla en MAX waterproof mascara) en een eyeliner (Catrice waterproof liquid liner). Qua tools heb ik een wimperkruller, pincet, platte kwast (ELF), stipling brush (Coastal Scents), eyeliner kwastje en 3 oogschaduw kwasten bij. En wonderlijk genoeg past dit allemaal in een schattig Hello Kitty tasje!

Met deze favo’s kan ik makkelijk een snelle look maken maar ook combineren en afwisselen, dus dat is wel fijn! Ik moet zeggen dat m’n wimperkruller en de Essence oogschaduw niet echt denderend zijn en het meer een gevalletje “gebrek aan beter” is, maar de rest gebruik ik wel heel graag!

Verder Bericht

Vorige Bericht

23 Reacties

 1. Ilja 29 april 2012

  Mooie foto’s ^_^ Fijn dat je nog steeds happy bent met je Urban Decay PP …

 2. sandra 29 april 2012

  wat een mooie foto’s!Dat palette van sleek heb ik ook en ik ben er onwijs blij mee =)

 3. Miranda 29 april 2012

  wat een prachtige producten:D

 4. charile 29 april 2012

  Wat een mooie producten en ook hele mooie foto’s!

 5. Sophie 29 april 2012

  Leuke producten! Ik zou het sleek storm pallet ook wel willen hebben! 🙂

 6. Kylie 29 april 2012

  Super producten heb je daar!

  Liefs

 7. Nathalie 29 april 2012

  Mooie stash, zelf heb ik de sleek storm pallette en de catrice foundation ook, fijne producten!

 8. Yara 29 april 2012

  Leuke spulletjes!
  Ik zoek al tijdenn een buffer kwast voor mijn foundation.(:
  x

 9. Nicole 29 april 2012

  heel leuk om te zien!
  mooie foto’s ook 🙂

 10. Jana 29 april 2012

  Leuk om te zien 😀 x

 11. sharon 29 april 2012

  Pwetty producten! Ik moet Rose Gold binnenkort maar weer eens pakken haha..

 12. Esther - Blosh Time 29 april 2012

  Leuk om te zien! Dat Sleek palet is prachtig!

 13. Priscilla 29 april 2012

  Ik ben echt jaloers op je spulletjes! Die blush van MNY is ook mooi van kleur zeg!

 14. Esmay 29 april 2012

  Mooie producten gebruik je 😀

 15. Pauline 29 april 2012

  Wat een mooie foto’s, heerlijk zo geordend, haha (hier spreekt een lichte ocd-er :P). Ik kan trouwens ook echt niet meer zonder die concealer van Essence die jij me toen hebt aangeraden, love it!

  • Marjolein 30 april 2012 — Berichtauteur

   Haha ocd-er! Dan zal ik maar niet zeggen dat die Essence oogschaduw niet goed ligt ;). Yay, het is ook mijn favoriet! 😀

 16. Kelly 29 april 2012

  Prachtige foto’s heb je gemaakt! Ik ben ook fan van die Essence concealer, Rose gold en het storm palette. Fijne koninginnedag!

 17. pimpernell 29 april 2012

  Die MNY blush heb ik ook en die is prachtig!

 18. xx_Patries_xx 29 april 2012

  leuke spulletjes hoor 😀

 19. Vera 30 april 2012

  Fijne spulletjes neem je mee!

 20. Manon 2 mei 2012

  Mooie foto’s en nette inhoud zeg! Nu wil ik gaan opruimen!

 21. Chelles Blog 4 mei 2012

  Wat een leuke dingen heb je mee! Meeste zijn budget zie ik, nice!

 22. Evelien 11 mei 2012

  Wat een hoop fijne spullen heb jij in je tasje zitten! Ik heb trouwens ook een Hello Kitty make-up tasje, ghehe ^_^ #liefde

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén