Sleek Rose Gold & Storm!


Sleek, een fijn en betaalbaar merk waar ik nog lang niet genoeg van heb. Soort van, haha! Laatst bestelde ik twee nieuwe producten, een palette en een blush. Vandaag de swatches, looks en m’n mening!
Het eerste wat ik dacht toen ik de Rose Gold blush in m’n handen had.. It’s so cuuteee! Hij is behoorlijk klein, maar er zit 8 gram in. In een MAC blush zit 6 gram, dus dit is wel wat meer! De verpakking is mooi en matzwart, met een glimmende en witte tekst op de voorkant. Hij is makkelijk te openen (volgens mij was dat voorheen niet zo?), er zit een spiegeltje in de deksel en de verpakking voelt verder stevig aan.And it’s paareeteehh! Soms is hij meer oranje, soms meer roze. Rose Gold staat vooral bekend om de prachtige, gouden shimmer die erin zit!
Het Storm oogschaduwpalette kocht ik omdat ik het Oh So Special palette al veelvuldig gebruikt heb en Storm ook prima in het rijtje past. Je kunt er naturelle looks mee maken, maar ook nog wat donkerdere looks! In het palette zitten twaalf kleuren, waarvan er 3 mat zijn en de rest shimmery.


Swatches! Ik heb het palette even opgedeeld per vier kleuren en rechtsonder zie je de blush. De kleuren zijn zoals verwacht goed gepigmenteerd, ik heb hier geen basis bij gebruikt! De enige die tegenvalt is de warm beige en matte kleur, de derde in de bovenste rij, daar kwam opvallend minder kleur vanaf. De twee matte kleuren rechtsonder in het palette zijn echter wel weer goed gepigmenteerd. De zwart-ogende kleur is niet helemaal zwart, maar meer heel donker groen! Rose Gold is goed gepigmenteerd als je er een dikke streep mee zou trekken, maar met een fluffige blushkwast zul je vooral de gouden shimmer oppakken en een zacht, peachy kleurtje.Ik maakte twee looks met het Storm palette, maar je kunt er makkelijk nog meer bedenken! Voor de eerste look gebruikte ik de champagnekleur (1e rij, 2e kleur) en de bruine kleur (2e rij, 1ste kleur). Dit is een hele neutrale look en zeker iets wat ik vaak zal maken! De tweede look is niet heel erg alledaags voor mij, maar het laat wel zien dat je ook makkelijk een hele donkere look kunt maken. Hierbij gebruikte ik een donkergroene shimmery kleur (2e rij, 3e kleur), de hele donkergroene (helemaal rechtsonderin) en de warm rode/bruine (rechtsbovenin).


Rose Gold is niet heel makkelijk om te laten zien, maar hopelijk krijg je met deze foto wel een idee ervan! Hij geeft me een fris en zacht blosje, maar ook de gouden glans zie je terug. Deze blush legt wel de nadruk op oneffenheden door de glans en zeker met zonnig weer moet je niet te enthousiast over je gezicht heen zwiepen, anders zie je eruit als een disco-bal ;).


Ik ben zeker blij met m’n nieuwe Sleek spulletjes! Het palette is ideaal voor een snelle look maar ook voor als je een meer opvallende look wilt maken. De blush heb ik al meerdere keren gepakt en ga ik ook zeker vaker pakken, vooral voor zonnige lente- en hopelijk snel zomerdagen is hij erg mooi! Ik heb het palette en de blush bij Enchantra besteld, het palette kost daar €7,25 en de blush €5,99.

Verder Bericht

Vorige Bericht

41 Reacties

 1. Conny 21 april 2012

  het zijn hele mooie producten

 2. Priscilla 21 april 2012

  Echt heel erg mooi! Deze moet ik zeker allebei nog hebben πŸ™‚

 3. femketje 21 april 2012

  mijn favoriete sleek blush ever πŸ˜€

 4. Charile 21 april 2012

  Ik heb beide producten ook!

 5. Selina 21 april 2012

  Beide zijn het echt prachtige producten!Storm wil ik nog graag een keer kopen πŸ™‚

 6. Mandy 21 april 2012

  Beide zijn erg mooi, de blush heb ik ook, erg mooi!

 7. Floor 21 april 2012

  De blush wil ik nog heel graag hebben! Storm heb ik al, ik vind het zo’n mooi palette πŸ˜€

 8. LinvanT 21 april 2012

  Ik vind het ook hele fijne producten. Vind jouw palette zonder patroontje veel mooier πŸ™‚
  Leuke looks

 9. Claudia 21 april 2012

  Oh gaaf, ik heb de mijne gisteren binnengekregen (ik vind het altijd handig om swatch foto’s te hebben, ziet er dan toch weer anders uit dan in het palette = makkelijker combinaties eruit pikken). Ik heb net een look met de roze tinten gemaakt (en de blush). Ik wilde net al bij je komen commenten, maar heb jij ook dat deze wat makkelijker te blenden etc. zijn dan het Oh So Special palette? Ik hoefde de oogschaduw maar aan te stippen en er kwam genoeg kleur van af + ook super netjes kunnen blenden. Misschien ligt het aan de shimmer kleuren (vs. matte).

  • Claudia 21 april 2012

   oja ps. ik vind je donkere ooglook erg mooi!

  • Marjolein 21 april 2012 — Berichtauteur

   Ik vind ze ook net wat fijner werken ja! Heb het gevoel dat niet alleen het ruitjespatroon weg is maar dat ook de oogschaduws nog net wat zachter en minder brokkelig zijn geworden, inderdaad.

 10. Josephine 21 april 2012

  Ah, sleek storm vind ik ook zo pretty, vooral de matte kleurtjes, maar de shimmerkleurtjes mogen er ook wel wezen!

 11. marjolein 21 april 2012

  Nice! Mooie looks. Ik mis alleen een full face met blush πŸ˜‰

 12. marjolein 21 april 2012

  Ok sorry, die foto was nog niet geladen…

 13. Chantal 21 april 2012

  Rose Gold heb ik ook and I love it, wat een prΓ‘chtige blush is dat toch! πŸ˜€

 14. Esmay 21 april 2012

  Oh ja, prachtig! Die Sleek blush moest en zou ik hebben, maar nu heb ik een blush van WnW wat er op lijkt, dus die hoef ik niet meer. Sleek Storm staat desalniettemin wel hoog op de wishlist! Wat een mooi palette!

 15. DesirΓ©e 21 april 2012

  Pretty! Staat je erg goed ook πŸ˜€

 16. Frauke 21 april 2012

  Ohh, ik hou echt zoveel van Sleek. Deze 2 dingen wil ik ook echt heeeeul graag. Mooie look πŸ™‚

 17. Lotte 21 april 2012

  Mooi! Ik heb het Storm pallet ook, gebruik hem echt heel veel!

 18. xx_Patries_xx 21 april 2012

  dat storm pallette wil ik ook nog graag is erg mooi

 19. Bows are cute 21 april 2012

  Ik heb dat pallet ook! Hij is zeker de moeite!
  De blush ziet er ook wel mooi uit, zeker op de close-up foto!

 20. Marieke 21 april 2012

  Wauw rose gold is erg mooi!
  Misschien dat ik die binnenkort eens kopen….
  Mijn storm palette heeft nog ruitjes, die van jou zonder ruitjes lijkt veeeel minder te brokkelen!
  Echt een verbetering volgens mij! πŸ˜‰

 21. Leontine 21 april 2012

  Heel erg mooi, allebei! Gebruik ze beide met regelmaat, je kunt met Storm ook zoveel kanten op.

 22. Nicole 21 april 2012

  Hele mooie producten!
  vind de looks die je ermee hebt gemaakt ook heel mooi πŸ™‚
  het palette vind ik er onder dat ruitjes patroon echt zo veel mooier uitzien!

 23. stef 21 april 2012

  fijn zijn ze hoor ik heb ze ook allebei!

 24. Nynke 21 april 2012

  Rose Gold is zo mooi!

 25. Sophie 21 april 2012

  Ik heb de blush ook! Hij is zΓ³ mooi! πŸ™‚
  En dat palet ziet er ook prachtig uit! Die zou ik ook wel willen hebben!

 26. DalaLuz 21 april 2012

  Wat zijn ze mooi he <3

 27. Miranda 21 april 2012

  wat een prachtige producten. Ik heb zelf nog geen producten van Sleek , maar ik wil ze nog wel graag eens proberen;D

 28. Vera 21 april 2012

  Ik heb ze allebei en vind ze prachtig!

 29. Blosh Time 21 april 2012

  prachtige producten! sleek is zo tof!

 30. sharon 21 april 2012

  Pwettie producties! Ik moet Rose Gold maar weer eens opdoen haha..

 31. Jana 21 april 2012

  Mooie producten πŸ˜€ x

 32. Amy-Denise 22 april 2012

  Lijken me zo’n fijne producten.

 33. Tedje 22 april 2012

  Ik heb de producten allebei, woooeiii zo blij mee!

 34. Maud 22 april 2012

  Prachtige producten allebei! Rose Gold heb ik ook, en het Storm palette wil ik nog heel graag πŸ™‚

 35. xElegance 22 april 2012

  Ziet er erg mooi uit!

 36. sophi 22 april 2012

  erg mooie palette, de blush is ook super!
  xoox

 37. LottedeJ 22 april 2012

  Storm is zΓ³ mooi! En Rose Gold trouwens ook. Ik heb beide producten ook en ik ben er ontzettend blij mee, echte favorieten.

 38. Peggy Timmermans Visagie 22 april 2012

  Ik ken Sleek sinds februari (op Imats mijn eerste palettes gekocht) en ik ben er erg blij mee. Goede pigmentatie!

 39. Lisa 23 april 2012

  Wauw, dat zijn twee pareltjes!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén