Sleek Rose Gold & Storm!


Sleek, een fijn en betaalbaar merk waar ik nog lang niet genoeg van heb. Soort van, haha! Laatst bestelde ik twee nieuwe producten, een palette en een blush. Vandaag de swatches, looks en m’n mening!
Het eerste wat ik dacht toen ik de Rose Gold blush in m’n handen had.. It’s so cuuteee! Hij is behoorlijk klein, maar er zit 8 gram in. In een MAC blush zit 6 gram, dus dit is wel wat meer! De verpakking is mooi en matzwart, met een glimmende en witte tekst op de voorkant. Hij is makkelijk te openen (volgens mij was dat voorheen niet zo?), er zit een spiegeltje in de deksel en de verpakking voelt verder stevig aan.And it’s paareeteehh! Soms is hij meer oranje, soms meer roze. Rose Gold staat vooral bekend om de prachtige, gouden shimmer die erin zit!
Het Storm oogschaduwpalette kocht ik omdat ik het Oh So Special palette al veelvuldig gebruikt heb en Storm ook prima in het rijtje past. Je kunt er naturelle looks mee maken, maar ook nog wat donkerdere looks! In het palette zitten twaalf kleuren, waarvan er 3 mat zijn en de rest shimmery.


Swatches! Ik heb het palette even opgedeeld per vier kleuren en rechtsonder zie je de blush. De kleuren zijn zoals verwacht goed gepigmenteerd, ik heb hier geen basis bij gebruikt! De enige die tegenvalt is de warm beige en matte kleur, de derde in de bovenste rij, daar kwam opvallend minder kleur vanaf. De twee matte kleuren rechtsonder in het palette zijn echter wel weer goed gepigmenteerd. De zwart-ogende kleur is niet helemaal zwart, maar meer heel donker groen! Rose Gold is goed gepigmenteerd als je er een dikke streep mee zou trekken, maar met een fluffige blushkwast zul je vooral de gouden shimmer oppakken en een zacht, peachy kleurtje.Ik maakte twee looks met het Storm palette, maar je kunt er makkelijk nog meer bedenken! Voor de eerste look gebruikte ik de champagnekleur (1e rij, 2e kleur) en de bruine kleur (2e rij, 1ste kleur). Dit is een hele neutrale look en zeker iets wat ik vaak zal maken! De tweede look is niet heel erg alledaags voor mij, maar het laat wel zien dat je ook makkelijk een hele donkere look kunt maken. Hierbij gebruikte ik een donkergroene shimmery kleur (2e rij, 3e kleur), de hele donkergroene (helemaal rechtsonderin) en de warm rode/bruine (rechtsbovenin).


Rose Gold is niet heel makkelijk om te laten zien, maar hopelijk krijg je met deze foto wel een idee ervan! Hij geeft me een fris en zacht blosje, maar ook de gouden glans zie je terug. Deze blush legt wel de nadruk op oneffenheden door de glans en zeker met zonnig weer moet je niet te enthousiast over je gezicht heen zwiepen, anders zie je eruit als een disco-bal ;).


Ik ben zeker blij met m’n nieuwe Sleek spulletjes! Het palette is ideaal voor een snelle look maar ook voor als je een meer opvallende look wilt maken. De blush heb ik al meerdere keren gepakt en ga ik ook zeker vaker pakken, vooral voor zonnige lente- en hopelijk snel zomerdagen is hij erg mooi! Ik heb het palette en de blush bij Enchantra besteld, het palette kost daar โ‚ฌ7,25 en de blush โ‚ฌ5,99.