Shopping – shoes & more


Afgelopen woensdag heb ik heeeerlijk geshopt met vriendinneke Nadine in Rotterdam (al droeg de regen hier niet aan bij!). M’n van Haren studded schoenen zijn helaas kapot, ik loop van dat soort schoenen altijd snel kapot en nu zit er een grote scheur onder m’n zool. Niet handig met regen, want dat betekent direct hele natte voeten. Ik moest dus op zoek naar nieuwe, wat niet mee viel.. Ik wil al een hele tijd Vans, maar ik twijfelde steeds over de grote witte rand, de prijs (60-80 euro), de kleur etc. En ik heb ook nog eens best grote en brede voeten, waardoor ze of niet lekker zitten of eruit zien als clownsschoenen. De neppe Vans optie van van Haren leek me wel een goed plan, maar die vielen in het echt ontzettend tegen! Maar zijn het dan toch echt Vans geworden?


JAAAAAA! De meesten van jullie zullen ze al wel op twitter gezien hebben, maar ik ben toch voor ekte Vans gegaan! Waarom? Na het falende bezoek aan van Haren besloot ik Nadine naar m’n favo sneakershop te slepen, Woei. Hier had ik namelijk meer dan een jaar geleden eens awesome felroze Nike Dunks gescoord, met een hele fijne korting. De eigenaar van Woei koopt vrij beperkt sneakers in, maar kiest daarom vaak voor de meer aparte modellen. En als ze uit het assortiment gaan, komt er een flinke korting op! Voor m’n Vans betaalde ik namelijk geen 70 eurie’s, maar 40. En dat had ik nog wel over voor schoenen.


Mijn voetjes gleden moeiteloos in een maat 41 én ze zien er door de kleuren ook nog eens niet uit als slagschepen. Yay! Ik ben er echt super blij mee en ik ga ervan uit dat ik deze een stuk langer aan kan dan cheapo versies. Vandaag heb ik ze aan naar school, hopelijk wordt het lopen en niet kruipen ;).


Verder was ik in desperate need of some lippenbalsem en die scoorde ik bij Kruidvat, al vind ik dit soort Labello-achtige sticks nooit zo heel fijn. Helaas hadden ze niets meer van die Essence Fuity lijn, anders had ik daar wel zo’n balsem van meegenomen. Heb er al eentje uitgesloopt en in m’n jaszak gestopt overigens, vandaar de lege plek in de verpakking! Wel hadden ze m’n favo concealer van Essence! Die wordt alleen verkocht bij Kruidvat vestigingen met een dubbel schap, hier in de buurt dus alleen in grote steden zoals Rotterdam. Waar de schappen altijd geplunderd zijn en de dingen te vies om aan te raken ;). Maar deze waren nog helemaal netjes en dichtgeplakt, dus ik besloot maar gewoon een voorraadje aan te leggen en er twee mee te nemen. Afgelopen dinsdag haalde m’n ma de Elizabeth Arden 8hr Cream bij Kruidvat voor mij en ik wilde die graag nog hierbij doen, omdat het echt een wondermiddel blijkt te zijn voor de eczeemvlekken bij m’n oogleden! Deze crème is deze week (tot morgen/zondag) in de aanbieding bij Kruidvat en zeker een aanrader voor droge plekjes.


Bij H&M kon ik het niet laten om deze 3 lakjes mee te nemen, glitters! Glitters zijn altijd goed, haha! Deze drie vond ik er leuk en apart uit zien, hier komen natuurlijk nog swatches van.

Al met al dus wel goed geslaagd, zeker wat betreft schoenen! En glitternagellak, ook belangrijk ;).

  1. Die nagellakjes zijn leuk! Ik heb ook Vans, maar dan die met een dunne zool, lopen heerlijk. Maar zodra ik het weer kan betalen wil ik ook nog Vans met zo’n heerlijke dikke zool.

  2. Hooray voor Vans! <3
    Ben nog steeds op zoek naar een winkel waar ze mijn Vans verkopen, gezien ze op sterven na dood zijn :S
    En anders hoop ik ze op internet te vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *