Shopping – shoes & more


Afgelopen woensdag heb ik heeeerlijk geshopt met vriendinneke Nadine in Rotterdam (al droeg de regen hier niet aan bij!). M’n van Haren studded schoenen zijn helaas kapot, ik loop van dat soort schoenen altijd snel kapot en nu zit er een grote scheur onder m’n zool. Niet handig met regen, want dat betekent direct hele natte voeten. Ik moest dus op zoek naar nieuwe, wat niet mee viel.. Ik wil al een hele tijd Vans, maar ik twijfelde steeds over de grote witte rand, de prijs (60-80 euro), de kleur etc. En ik heb ook nog eens best grote en brede voeten, waardoor ze of niet lekker zitten of eruit zien als clownsschoenen. De neppe Vans optie van van Haren leek me wel een goed plan, maar die vielen in het echt ontzettend tegen! Maar zijn het dan toch echt Vans geworden?


JAAAAAA! De meesten van jullie zullen ze al wel op twitter gezien hebben, maar ik ben toch voor ekte Vans gegaan! Waarom? Na het falende bezoek aan van Haren besloot ik Nadine naar m’n favo sneakershop te slepen, Woei. Hier had ik namelijk meer dan een jaar geleden eens awesome felroze Nike Dunks gescoord, met een hele fijne korting. De eigenaar van Woei koopt vrij beperkt sneakers in, maar kiest daarom vaak voor de meer aparte modellen. En als ze uit het assortiment gaan, komt er een flinke korting op! Voor m’n Vans betaalde ik namelijk geen 70 eurie’s, maar 40. En dat had ik nog wel over voor schoenen.


Mijn voetjes gleden moeiteloos in een maat 41 รฉn ze zien er door de kleuren ook nog eens niet uit als slagschepen. Yay! Ik ben er echt super blij mee en ik ga ervan uit dat ik deze een stuk langer aan kan dan cheapo versies. Vandaag heb ik ze aan naar school, hopelijk wordt het lopen en niet kruipen ;).


Verder was ik in desperate need of some lippenbalsem en die scoorde ik bij Kruidvat, al vind ik dit soort Labello-achtige sticks nooit zo heel fijn. Helaas hadden ze niets meer van die Essence Fuity lijn, anders had ik daar wel zo’n balsem van meegenomen. Heb er al eentje uitgesloopt en in m’n jaszak gestopt overigens, vandaar de lege plek in de verpakking! Wel hadden ze m’n favo concealer van Essence! Die wordt alleen verkocht bij Kruidvat vestigingen met een dubbel schap, hier in de buurt dus alleen in grote steden zoals Rotterdam. Waar de schappen altijd geplunderd zijn en de dingen te vies om aan te raken ;). Maar deze waren nog helemaal netjes en dichtgeplakt, dus ik besloot maar gewoon een voorraadje aan te leggen en er twee mee te nemen. Afgelopen dinsdag haalde m’n ma de Elizabeth Arden 8hr Cream bij Kruidvat voor mij en ik wilde die graag nog hierbij doen, omdat het echt een wondermiddel blijkt te zijn voor de eczeemvlekken bij m’n oogleden! Deze crรจme is deze week (tot morgen/zondag) in de aanbieding bij Kruidvat en zeker een aanrader voor droge plekjes.


Bij H&M kon ik het niet laten om deze 3 lakjes mee te nemen, glitters! Glitters zijn altijd goed, haha! Deze drie vond ik er leuk en apart uit zien, hier komen natuurlijk nog swatches van.

Al met al dus wel goed geslaagd, zeker wat betreft schoenen! En glitternagellak, ook belangrijk ;).

Verder Bericht

Vorige Bericht

34 Reacties

 1. Paola 27 april 2012

  Leuke dingen heb je gekocht! Ik vind de kleur combinatie van je Vans erg mooi!

 2. Elise 27 april 2012

  Waaauw, vet mooie Vans! Heb ik ook nog nooit ergens aan iemand z’n voeten gezien! ๐Ÿ˜‰
  En die nagellakjes, wauw! ๐Ÿ˜€

 3. Charile 27 april 2012

  Wat fijn dat je goed bent geslaagd! Ik wil ook graag Vans ๐Ÿ™‚

 4. Nicole 27 april 2012

  hele leuke aankoopjes! Vind je vans echt super mooi!

 5. Conny 27 april 2012

  leuke dingen heb je geshopt

 6. Desirรฉe 27 april 2012

  Ik vind ze erg leuk!

 7. Kaylani 27 april 2012

  Leuke inkoopjes! Ik ga morgen ook samen met mijn vriend Vans kopen bij de Pro. Morgen hebben ze 50% kroting op het 2e paar ๐Ÿ™‚

  โ™ฅ

 8. Esmay 27 april 2012

  Je Vans zijn cool! En natuurlijk de glitterlakken!

 9. Marieke 27 april 2012

  Wow, die lakjes zien er superleuk uit!

 10. xLovelylife 27 april 2012

  Leuk, echt mooie aparte vans en vooral mooie prijs!

 11. Masha 27 april 2012

  In onze H&M verkopen ze dus geen beautyproducten ๐Ÿ™ Maar erg leuke schoenen!

 12. Ilja 27 april 2012

  Ik vind de Vans erg leuk! Leuke kleuren combi, past leuk bij jou ^_^

 13. sharon 27 april 2012

  Oeh wauw supermooie lakjes van H&M! En vans zijn altijd goed haha ๐Ÿ™‚

 14. Joyce 27 april 2012

  Wat een ontzettende leuke Vans! De lakjes zien er ook leuk uit:)

 15. Ellen 27 april 2012

  Leuke shoplog.
  En leuke schoenen!

 16. Miranda 27 april 2012

  Wat een leuke vans, ik wil er binnenkort ook nog wat kopen;D

 17. Jana 27 april 2012

  Leuke aankoopjes ๐Ÿ˜€ x

 18. sisier 27 april 2012

  leuke dingen geshopt ๐Ÿ˜€ Lekker prijsje voor die schoenen zeg ๐Ÿ˜€

 19. Jennifer 27 april 2012

  Die nagellakjes zijn leuk! Ik heb ook Vans, maar dan die met een dunne zool, lopen heerlijk. Maar zodra ik het weer kan betalen wil ik ook nog Vans met zo’n heerlijke dikke zool.

 20. Karen 27 april 2012

  Leuke dingentjes! ik ben echt benieuwd naar de nagellakjes <3

 21. Priscilla 27 april 2012

  Je schoenen zijn echt fantastisch! Ik ben best een beetje jaloers. ๐Ÿ˜‰

 22. keava 27 april 2012

  super leuke vans

 23. LottedeJ 28 april 2012

  Oooh, leuke dingen heb je gekocht! Love the shoes, heel leuk zijn ze. Die nagellakjes van H&M heb ik vandaag ook nog zien liggen, echt mooi zijn ze!

 24. sophie 28 april 2012

  love the nailpolishes!
  xoxo

 25. Ayla 28 april 2012

  mooie dingen heb je gekocht!
  liefs xx

 26. xx_Patries_xx 29 april 2012

  oee leuke koopjes weer zzeg :D:D

 27. Juudith 29 april 2012

  Okaaay je vans zijn echt super nais zegg!! Echt tof!! En ben erg benieuwd naar de lakjes!

 28. Maaike 29 april 2012

  Aah leuke vans, vans zijn fijn ^^
  & leuke kleurtjes nagellak ๐Ÿ™‚

 29. Silke 29 april 2012

  Leuke spulletjes heb je geshopt! ๐Ÿ˜€
  Ik vind de vans het leukst. Dat is na jaren nog steeds mijn favoriete schoenen merk. ^^

 30. Roxanne 30 april 2012

  Hooray voor Vans! <3
  Ben nog steeds op zoek naar een winkel waar ze mijn Vans verkopen, gezien ze op sterven na dood zijn :S
  En anders hoop ik ze op internet te vinden!

 31. Frauke 30 april 2012

  Leuke shoplog! ๐Ÿ˜€

 32. Marijke 1 mei 2012

  Die VANS zijn echt liefde! En ik heb bijna dezelfde lakjes bij de H&M gekocht haha, alleen dan de roze glitter variant!

 33. Daphne 3 mei 2012

  Leuke dingen heb je geshopt! Ik vind je Vans echt gaaf.

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén