Ready for summer?


I’m not! Aan het eind van een zomer ben ik al m’n kleding wel weer zat en zo begin april kijk ik weer uit naar lekker shoppen voor zomerkleding. En zomerschoenen! Vorig jaar heb ik vooral van die dunne gympies gehad, maar ik heb voor dit jaar ook al wel wat leuke wishes die natuurlijk nog wel vervuld mogen worden.

Denk je aan zomer, dan denk je aan slippers! Vorig jaar zagen we onder andere nog steeds de Birkenstocks en die vind ik stiekem nog steeds wel leuk, vooral de teenslippers! M’n moeder loopt al jaren op het klassieke model met de twee of drie dikke banden, dus ik vind die niet zo aantrekkelijk haha ;). Maar ik vind het teenslippermodel wel leuk en het is ook wel fijn dat ze ook nog eens stevig zijn!

Maar met lange wandelingen of op simpele schooldagen ga ik toch liever voor leuke sneakers. All Stars en de hoge Nike Dunks blijven favoriet bij mij, maar de eerste loop ik ontzettend snel kapot en de tweede zijn wel erg warm voor de zomer ;). Dit jaar wil ik graag Vans! Het liefst bordeaux rode, grijze of zwarte. Of misschien juist wel een leuke limited edition versie! Of juist een leuk paar ballerina’s, dat zou ik ook niet verkeerd vinden.

Waar loop jij het liefst op in de zomer?

Verder Bericht

Vorige Bericht

21 Reacties

 1. Paola 23 april 2012

  Ik loop in de zomer niet veel op slippers. Ik heb meestal ballerina’s aan!

 2. Lisa 23 april 2012

  Ik loop in de zomer vaak op mijn Birkenstocks maar naar school/de stad doe ik liever All Stars aan!

 3. Blosh Time 23 april 2012

  Deze zomer ga ik voor loafers en natuurlijk de sleehakken! Maar die laatste zijn al jaren favoriet, loopt zo fijn 🙂

 4. milou 23 april 2012

  Ik heb ook aaaaaltijd mijn birkenstocks aan haha

 5. Marije 23 april 2012

  Ik loop het liefst de hele zomer door op mijn Birkenstocks. De teenslippers inderdaad, want die met een aantal banden vind ik ook niet erg charmant. Al zijn er ook genoeg mensen die de slipper-variant ook spuuglelijk vinden 😉

 6. Samantha 23 april 2012

  Ik ben gek op Birckenstocks. Ik heb twee paar: zilver en wit. Ik wil graag nog zwart zodat ik bij elk kledingstuk iets te combineren heb, haha! ^^

 7. Laura 23 april 2012

  Ik loop in de zomer bijna elke dag op slippers of sandaaltjes. Worden mijn voeten in ieder geval ook een beetje bruin, haha.

 8. Touch of Buddha 23 april 2012

  Ik loop het liefst op slippers… hele lekker zittende simpele slippers! Mijn moeder liep ook al jaren op die 3-bands slippers hahahaha

 9. MySuperSweetLife 23 april 2012

  Birckenstocks, leuke sandaaltjes en lekkere zomerse slippers! Ik hoop zo dat deze binnenkort weer aan kunnen!
  Liefs

 10. sharon 23 april 2012

  Sneakers/slippers, maar misschien dit jaar ook wel een paar mooie hakken ^^

 11. Isabel 23 april 2012

  Ik wil ook Vans, het liefst rood 😀

 12. charile 23 april 2012

  Ik loop bijna altijd op Birkenstocks 😀

 13. Sophie 23 april 2012

  Ik vind Vans zo leuk! Mijn vader gaat ze meenemen uit New York! 🙂

 14. LottedeJ 23 april 2012

  Leuk! Ik vind Birkenstocks vreselijk, haha (sorry!). Zelf loop ik ’t liefst in sandaaltjes en leuke slippertjes en anders inderdaad All Stars.

 15. Frances 23 april 2012

  [witte] ALL STARS & [mat witte] BIRKENSTOCKS 🙂 [ Lopen lekker & zijn echt for everr!]

 16. Emma 23 april 2012

  het liefst loop ik op sandaaltjes en ballerina’s.

 17. Claudia 23 april 2012

  Hmm ik weet het nog niet! Ik heb jaren ballerina’s gedragen, maar de laatste paar jaar draag ik graag van die slip-on sneakers van Rocket Dog (waarvan Vans ook versies heeft trouwens), het enige nadeel is ieder jaar dat het aan het einde van de zomer zo zweterig vies is ! (je doet er toch geen sokken/sokjes bij aan) dus ik weet niet. Het liefst koop ik een paar hoge plateau sandalen, maar dan heb ik nog geen goede schoenen voor als ik ga wandelen of winkelen! Even rondkijken nog dus. (gelukkig is het nog lekker koud buiten… ;p)

 18. Eline 23 april 2012

  Birckenstocks zijn geweldig. Je kunt er moeiteloos kilometers op lopen; echt een aanrader! (Koop ze niet bij Kruidvat ofzo, maar gewoon bij de schoenenwinkel, de binnenkant van die van de Kruidvat is veel ruwer, daar zit echt verschil in!)

 19. sisier 23 april 2012

  hmm nee birkenstocks vind ik niks, maar sneakers vind ik wel leuk 🙂

 20. Juudith 23 april 2012

  Als het mooi weer is loop ik echt snel op slipper!! birkenstocks heb ik altijd na t werk aan! Lopen echt super fijn! Al vind ik ze wel wat minder elegant haha!

 21. Peggy Timmermans Visagie 24 april 2012

  Ik kan niet zonder teenslippers! Heb ze in alle soorten en merken, vind het gewoon een onmisbaar item in de zomer!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén