Ready for summer?


I’m not! Aan het eind van een zomer ben ik al m’n kleding wel weer zat en zo begin april kijk ik weer uit naar lekker shoppen voor zomerkleding. En zomerschoenen! Vorig jaar heb ik vooral van die dunne gympies gehad, maar ik heb voor dit jaar ook al wel wat leuke wishes die natuurlijk nog wel vervuld mogen worden.

Denk je aan zomer, dan denk je aan slippers! Vorig jaar zagen we onder andere nog steeds de Birkenstocks en die vind ik stiekem nog steeds wel leuk, vooral de teenslippers! M’n moeder loopt al jaren op het klassieke model met de twee of drie dikke banden, dus ik vind die niet zo aantrekkelijk haha ;). Maar ik vind het teenslippermodel wel leuk en het is ook wel fijn dat ze ook nog eens stevig zijn!

Maar met lange wandelingen of op simpele schooldagen ga ik toch liever voor leuke sneakers. All Stars en de hoge Nike Dunks blijven favoriet bij mij, maar de eerste loop ik ontzettend snel kapot en de tweede zijn wel erg warm voor de zomer ;). Dit jaar wil ik graag Vans! Het liefst bordeaux rode, grijze of zwarte. Of misschien juist wel een leuke limited edition versie! Of juist een leuk paar ballerina’s, dat zou ik ook niet verkeerd vinden.

Waar loop jij het liefst op in de zomer?

  1. Ik loop het liefst de hele zomer door op mijn Birkenstocks. De teenslippers inderdaad, want die met een aantal banden vind ik ook niet erg charmant. Al zijn er ook genoeg mensen die de slipper-variant ook spuuglelijk vinden 😉

  2. Hmm ik weet het nog niet! Ik heb jaren ballerina’s gedragen, maar de laatste paar jaar draag ik graag van die slip-on sneakers van Rocket Dog (waarvan Vans ook versies heeft trouwens), het enige nadeel is ieder jaar dat het aan het einde van de zomer zo zweterig vies is ! (je doet er toch geen sokken/sokjes bij aan) dus ik weet niet. Het liefst koop ik een paar hoge plateau sandalen, maar dan heb ik nog geen goede schoenen voor als ik ga wandelen of winkelen! Even rondkijken nog dus. (gelukkig is het nog lekker koud buiten… ;p)

  3. Birckenstocks zijn geweldig. Je kunt er moeiteloos kilometers op lopen; echt een aanrader! (Koop ze niet bij Kruidvat ofzo, maar gewoon bij de schoenenwinkel, de binnenkant van die van de Kruidvat is veel ruwer, daar zit echt verschil in!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *