Ready for summer?


I’m not! Aan het eind van een zomer ben ik al m’n kleding wel weer zat en zo begin april kijk ik weer uit naar lekker shoppen voor zomerkleding. En zomerschoenen! Vorig jaar heb ik vooral van die dunne gympies gehad, maar ik heb voor dit jaar ook al wel wat leuke wishes die natuurlijk nog wel vervuld mogen worden.

Denk je aan zomer, dan denk je aan slippers! Vorig jaar zagen we onder andere nog steeds de Birkenstocks en die vind ik stiekem nog steeds wel leuk, vooral de teenslippers! M’n moeder loopt al jaren op het klassieke model met de twee of drie dikke banden, dus ik vind die niet zo aantrekkelijk haha ;). Maar ik vind het teenslippermodel wel leuk en het is ook wel fijn dat ze ook nog eens stevig zijn!

Maar met lange wandelingen of op simpele schooldagen ga ik toch liever voor leuke sneakers. All Stars en de hoge Nike Dunks blijven favoriet bij mij, maar de eerste loop ik ontzettend snel kapot en de tweede zijn wel erg warm voor de zomer ;). Dit jaar wil ik graag Vans! Het liefst bordeaux rode, grijze of zwarte. Of misschien juist wel een leuke limited edition versie! Of juist een leuk paar ballerina’s, dat zou ik ook niet verkeerd vinden.

Waar loop jij het liefst op in de zomer?