New in, loves & hates

De laatste tijd heb ik een aantal nieuwe beautyproducten binnen en wat producten die me erg blij verrast hebben! Maar het zijn dan weer typisch van die producten die niet echt een hele review waardig zijn, dus vandaag een blogpost met wat producten die nieuw zijn en/of die ik wel of juist niet fijn vond.
Een tijd geleden moest ik echt een nieuwe compact powder kopen en ging ik voor die van de Las Vegas LE van Catrice. Helaas is hij erg poederig en valt het erg op als ik hem aanbreng, wat natuurlijk niet helemaal de bedoeling is! Ik besloot dan ook de Skin Finish van Catrice te kopen, uit de vaste lijn. Deze is aanzienlijk minder poederig en na een paar keer gebruiken was ik eigenlijk al wel tevreden. Maar toen, toen kwam het Bourjois Healthy Balance poeder! En die vind ik echt heel fijn, hij is totaal niet poederig en geeft ook nauwelijks kleur af, wat ik perfect vind voor over foundation. Hij is qua kleur ook wat grijzer en grauwer, wat ook wel beter staat bij mij omdat m’n huidskleur totaal niet geel is. Aanrader dus! En als die van Bourjois op is (wat bij mij altijd wel lang duurt gelukkig), ga ik wel weer over op de Catrice Skin Finish, maar liever nog niet te snel haha ;).


Afgelopen zaterdag was ik bij m’n opa en omdat het zijn verjaardagsparty was, waren er ook nog een boel andere bejaarden. Wel grappig, maar om even te vluchten gingen m’n broer en ik het durp in ;). Daar kocht ik de Rimmel Wake Me Up foundation, na goede verhalen van onder andere Vera. Ook qua kleur zou hij lichter zijn dan de meeste drugstore foundations. En dat is hij inderdaad, maar helaas voor mij nog steeds net te donker en vooral net te bruin/oranje/geel :(. Op de swatch zie je links de Essence concealer die ik noodgedwongen als foundation gebruik en rechts de Wake Me Up foundation, de concealer is precies mijn kleur en de foundation nรฉt te donker. Hopelijk kan ik genoeg zonnestralen vangen dit voorjaar om hem alsnog in de zomer te kunnen gebruiken, of te kunnen mengen met de concealer! Hij was โ‚ฌ12,99, wat ik nog best schappelijk vind voor een foundation.


Hoe vrolijk zijn deze kleurtjes van Herรดme?! SUPER vrolijk dacht ik zo! Dit is de The Real Dutch collectie, die ik heb mogen swatchen voor Ilja! Mijn blogpost erover kun je hier vinden.


Een tegenvaller vond ik deze Make-Up Studio cream liner. Misschien is dit omdat m’n verwachtingen compleet anders waren, maar de cream liner is vrij hard en dat vind ik niet fijn werken! Ik heb niet het kwastje wat in de dop zit gebruikt, maar m’n standaard smalle penseeltje waarmee ik met de meeste eyeliners en gelliners mooie en strakke lijnen kan trekken. Met deze lukte het me niet goed, hij is gewoon niet romig genoeg. Ook droogt hij bij mij niet op, na een paar uur kon ik hem er nog moeiteloos vanaf vegen met m’n vinger. Niet handig en al helemaal niet te gebruiken met vettige oogleden zonder volledige ooglook. Jammer!


Deze Essence extra moisture nail balm vind ik juist wel weer fijn! Al worden m’n nagelriemen op een of andere manier juist extra droog als ik ze vaak insmeer, niet alleen met dit product.. Weird! Maar zeker vlak voor het maken van swatches smeer ik ze in en het liefst met deze balm. De verpakking is handig en bovendien ruikt de balm ontzettend lekker! Aanrader! ๐Ÿ™‚


En als laatste m’n absolute favoriet wat betreft nagellak, Thanks A Windmillion van OPI! Uit de Holland collectie en het perfecte bijna-mintgroene kleurtje voor mensen met een hele lichte huid. Hij is net een slag donkerder waardoor het juist mooi staat in plaats van erg hard en raar. Ik pak niet vaak meerdere keren hetzelfde kleurtje, maar deze wel!

Hebben jullie nog leuke producten ontdekt of net nieuw in huis? ^^

Verder Bericht

Vorige Bericht

25 Reacties

 1. LottedeJ 5 april 2012

  Mooie foto’s weer! Balen zeg, dat die kleur foundation te donker voor je is. Zonde van je geld! Thanks a Windmillion is echt heel mooi, hij doet me denken aan Mint van ELF, die heeft ook zo’n zachte mintkleur.

 2. Yara 5 april 2012

  Jammer van die foundation! Die nagellak is echt een beauty <3

 3. Paola 5 april 2012

  Ik vind de Herome lakjes zo mooi!

 4. charile 5 april 2012

  Wat een leuk artikel ๐Ÿ™‚ Wat jammer dat die foundation te donker is!

 5. Sandra 5 april 2012

  leuk artikel! Jammer van de foundation, hij schijnt erg fijn te zijn.

 6. Priscilla 5 april 2012

  Jammer van de eyeliner zeg, de verpakking ziet er wel fancy uit! Succes bij je zoektocht naar een lichte foundation.

 7. Chantal 5 april 2012

  Ik vind de Wake Me Up superfijn, net als de Catrice poeder en de Herรดme lakjes! ๐Ÿ™‚

 8. Mandy 5 april 2012

  Leuk artikel! jammer inderdaad van de foundation…

 9. Miranda 5 april 2012

  Leuke blogpost. Wat jammer van de gelliner ๐Ÿ™

 10. Esmay 5 april 2012

  Leuk artikel dit. Was trouwens die LE van Catrice niet Las Vegas? Circus Circus was toch van Essence? ๐Ÿ™‚
  Die Bourjois poeder lijkt mij ook heel fijn, hoor er heel veel goeds over. Jammer van die gelliner trouwens. ๐Ÿ™ Die nagellak van OPI is echt prachtig <3

  • Marjolein 5 april 2012 — Berichtauteur

   Oh ja inderdaad! Zal het even aanpassen haha, geloof dat toen ook precies die twee LE’s in de winkels lagen :p

 11. Alyssa 5 april 2012

  Leuk artikel! Het lakje ziet er inderdaad erg mooi uit. Wel jammer dan de gelliner.

 12. sharon 5 april 2012

  Nice! Ik vind de Skinfinish van Catrice heel fijn ๐Ÿ™‚ Jammer zeg van de foundation, dan ga ik ‘m ook maar niet kopen haha!

 13. Lotte 5 april 2012

  Leuk! Die lakjes van Herรดme zijn echt super!

 14. Frauke 5 april 2012

  Die nail balm ga ik onthouden, net als de foundation (heb zelf gelukkig niet zo’n lichte huid) en de Bourjois poeder! Wel kut van die liner. En oh, die nagellakjes. So pretty <3

 15. Jennifer 5 april 2012

  Thanks a windmillion wil ik ook nog graag hebben, dat lijkt me echt een mooie kleur! Ik zet nu steeds elke maand een paar euro’s opzij voor een ebay nagellak bestelling, want ik wil de verzendkosten er zeg maar wel even uithalen – mochten die erbij komen. Want heb een aantal kleurtjes van OPI en Chinaglaze die ik graag wil hebben, hihi.

 16. Masha 5 april 2012

  Super mooie OPI nagellak!

 17. xx_Patries_xx 5 april 2012

  wat een leuk artikel zeg ๐Ÿ˜€

 18. Nicole 5 april 2012

  Heel leuk artikel!
  Thanks a windmillion heb ik ook, is voor mij ook echt een favoriet. heb hem echt al vaak gedragen.
  Ik ben wel heel benieuwd welke concealer dat is naast de te donkere foundation. ๐Ÿ™‚

  • Marjolein 7 april 2012 — Berichtauteur

   De Essence Stay All Day concealer! En dan de roze kleur (volgens mij is dat 020). Zeker aanrader als je een lichte huid hebt ^^

   • Nicole 7 april 2012

    ga zeker eens kijken of ik hem kan vinden~heb op dit moment twee concealers die ik fijn vind, helaas is de een uit het assortiment gegaan en vind ik de ander veel te duur ๐Ÿ˜›

 19. sophiem 5 april 2012

  aah die opi nagellak ziet er mooi uit!
  xoxo

 20. Kelly 6 april 2012

  Wat zonde van de foundation dat hij je te donker is. Ik vind het erg leuk om korte stukjes over wat producten te lezen in dit artikel!

 21. Evelien 9 april 2012

  Mooie producten, jammer dat die Rimmel Wake Me Up foundation te donker is!

 22. paulien 15 april 2012

  Ik ben zelf ook erg licht! de foudation van gosh x-ceptional wear in 11 porcelain is echt licht. lichter dan de lichtste van Catrice.

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén