New in, loves & hates

De laatste tijd heb ik een aantal nieuwe beautyproducten binnen en wat producten die me erg blij verrast hebben! Maar het zijn dan weer typisch van die producten die niet echt een hele review waardig zijn, dus vandaag een blogpost met wat producten die nieuw zijn en/of die ik wel of juist niet fijn vond.
Een tijd geleden moest ik echt een nieuwe compact powder kopen en ging ik voor die van de Las Vegas LE van Catrice. Helaas is hij erg poederig en valt het erg op als ik hem aanbreng, wat natuurlijk niet helemaal de bedoeling is! Ik besloot dan ook de Skin Finish van Catrice te kopen, uit de vaste lijn. Deze is aanzienlijk minder poederig en na een paar keer gebruiken was ik eigenlijk al wel tevreden. Maar toen, toen kwam het Bourjois Healthy Balance poeder! En die vind ik echt heel fijn, hij is totaal niet poederig en geeft ook nauwelijks kleur af, wat ik perfect vind voor over foundation. Hij is qua kleur ook wat grijzer en grauwer, wat ook wel beter staat bij mij omdat m’n huidskleur totaal niet geel is. Aanrader dus! En als die van Bourjois op is (wat bij mij altijd wel lang duurt gelukkig), ga ik wel weer over op de Catrice Skin Finish, maar liever nog niet te snel haha ;).


Afgelopen zaterdag was ik bij m’n opa en omdat het zijn verjaardagsparty was, waren er ook nog een boel andere bejaarden. Wel grappig, maar om even te vluchten gingen m’n broer en ik het durp in ;). Daar kocht ik de Rimmel Wake Me Up foundation, na goede verhalen van onder andere Vera. Ook qua kleur zou hij lichter zijn dan de meeste drugstore foundations. En dat is hij inderdaad, maar helaas voor mij nog steeds net te donker en vooral net te bruin/oranje/geel :(. Op de swatch zie je links de Essence concealer die ik noodgedwongen als foundation gebruik en rechts de Wake Me Up foundation, de concealer is precies mijn kleur en de foundation nét te donker. Hopelijk kan ik genoeg zonnestralen vangen dit voorjaar om hem alsnog in de zomer te kunnen gebruiken, of te kunnen mengen met de concealer! Hij was €12,99, wat ik nog best schappelijk vind voor een foundation.


Hoe vrolijk zijn deze kleurtjes van Herôme?! SUPER vrolijk dacht ik zo! Dit is de The Real Dutch collectie, die ik heb mogen swatchen voor Ilja! Mijn blogpost erover kun je hier vinden.


Een tegenvaller vond ik deze Make-Up Studio cream liner. Misschien is dit omdat m’n verwachtingen compleet anders waren, maar de cream liner is vrij hard en dat vind ik niet fijn werken! Ik heb niet het kwastje wat in de dop zit gebruikt, maar m’n standaard smalle penseeltje waarmee ik met de meeste eyeliners en gelliners mooie en strakke lijnen kan trekken. Met deze lukte het me niet goed, hij is gewoon niet romig genoeg. Ook droogt hij bij mij niet op, na een paar uur kon ik hem er nog moeiteloos vanaf vegen met m’n vinger. Niet handig en al helemaal niet te gebruiken met vettige oogleden zonder volledige ooglook. Jammer!


Deze Essence extra moisture nail balm vind ik juist wel weer fijn! Al worden m’n nagelriemen op een of andere manier juist extra droog als ik ze vaak insmeer, niet alleen met dit product.. Weird! Maar zeker vlak voor het maken van swatches smeer ik ze in en het liefst met deze balm. De verpakking is handig en bovendien ruikt de balm ontzettend lekker! Aanrader! 🙂


En als laatste m’n absolute favoriet wat betreft nagellak, Thanks A Windmillion van OPI! Uit de Holland collectie en het perfecte bijna-mintgroene kleurtje voor mensen met een hele lichte huid. Hij is net een slag donkerder waardoor het juist mooi staat in plaats van erg hard en raar. Ik pak niet vaak meerdere keren hetzelfde kleurtje, maar deze wel!

Hebben jullie nog leuke producten ontdekt of net nieuw in huis? ^^