New in – Jelly Lens


Een tijdje geleden zag ik deze blogpost over grappige losse lensjes die op eBay te koop waren en ik besloot er zelf ook eentje te bestellen! Die lensjes kun je op een telefoon of compacte camera “plakken” waardoor je leuke effectjes kunt krijgen bij je foto’s. Ik bestelde dan ook lens #10, die starburst heet. Vandaag wat foto’s en m’n mening!Voor het wereldse bedrag van €1,30 bestelde ik dit lensje bij deze verkoper. Zo’n twee weken later viel hij op de deurmat en griste ik ‘m uit de verpakking, plakte ik ‘m op m’n ietwat prehistorische telefoon en rende ik ermee door het huis! Dat m’n telefoon ietwat prehistorisch is bleek wel al snel een groot nadeel, sowieso maak ik eigenlijk nooit foto’s met m’n telefoon en het is ook niet echt iets wat ik belangrijk vind, maar de foto’s zijn ook niet van hoge kwaliteit. Maar goed, proberen kan geen kwaad ;)!Op het lensje zit een plakkerig rubberen ringetje, waarmee je hem rondom je lens kunt plakken. Op zich plakt het goed, al werd het al snel minder en hij zat ook al snel onder de pluisjes en andere zooi. Je kunt ‘m volgens de verpakking gelukkig wel schoonmaken met wat water en dat heb ik ook al een keer gedaan, wat inderdaad wel wat verschil maakte! Het starburst effect zorgt voor een scherp midden en een soort stralen rondom het midden, best een grappig effect!


Bovenstaande foto’s zijn gemaakt met m’n telefoon en de lens erop. Best leuk toch?


Ik probeerde hem ook nog op m’n compactcamera, wat volgens de verpakking zou moeten kunnen… Maar helaas zie je de lensrand er vrolijk omheen! Het lensje kun je dus alleen gebruiken op hele kleine en ronde lenzen, zoals op je telefoon. Jammer, want de foto’s van m’n camera zijn toch wel beter dan van m’n telefoon ;).


Vind ik het lensje een aanrader? Mwah, het is wel leuk maar waarschijnlijk veel beter voor bijvoorbeeld een iPhone, want betere camera. Aan de andere kant heb je dan ook weer leuke apps met effectjes, dus dan is het ook niet heel erg nuttig ;). Maar voor die nog geen twee euro heb ik me er toch wel even mee vermaakt, haha!

Verder Bericht

Vorige Bericht

27 Reacties

 1. Floor 22 april 2012

  Ah, wat een geinig ding!

 2. Yak Man 22 april 2012

  je hebt een leuke uit gekozen ^^. het heeft een grappige effect =>

 3. Josephinei 22 april 2012

  Ik vind het effect wel leuk!

 4. Charile 22 april 2012

  Wat een leuk ding!

 5. Frauke 22 april 2012

  Haha, zo grappig :p Vind het effect alleen niet heel mooi dusja 🙂

 6. sharon 22 april 2012

  Haha grappig, en niet zo heel duur dus dan kun je het opzich nog wel proberen 🙂

 7. xx_Patries_xx 22 april 2012

  wat grappig zeg 😀

 8. Lotte 22 april 2012

  wat je zegt, ik zou dit niet zo snel aanschaffen aangezien ik het leuk vind om mijn foto’s met apps te bewerken 🙂

 9. Miranda 22 april 2012

  Het geeft wel een grappig effect. Alleen net wat jij zegt tegenwoordig kan je je foto’s al leuk bewerken met apps:D

 10. Bregje 22 april 2012

  Leuk ding!
  Dat randje om die laatste foto vond ik best wel leuk.
  Ik ga eens kijken naar alle soorten!

 11. Vera 22 april 2012

  haha, wat grappig zeg 🙂 Jammer dat hij niet op je digitale camera pastte!

 12. Nynke 22 april 2012

  Hahaha. Wat grappig!

 13. sophie 22 april 2012

  haha wat een grappig ding!
  xoxo

 14. Priscilla 22 april 2012

  Wat een grappig effect! Wist niet eens dat zulke dingen bestonden.

 15. Sophie 22 april 2012

  Wat een gaaf ding! Leuke uitvinding! 🙂
  En staat daar nou de site van Veracamilla op? hahaha 😛

 16. Esmay 22 april 2012

  Inderdaad wel geinig om jezelf mee te vermaken!

 17. Juudith 22 april 2012

  Wat een grappig ding voor nog geen 2 euro! maar kan me voorstellen dat je mwa zeggt!

 18. Sabine 22 april 2012

  Wat leuk zeg! Beetje een Lensbaby idee. 🙂

 19. Ilja 22 april 2012

  Wel geinig… ^^

 20. Miriam 22 april 2012

  Wat een uitvinding! Als ie op mijn camera kon had ik ze gekocht, grappig!

 21. Blosh Time 22 april 2012

  Best een leuk hebbeding!

 22. Jana 22 april 2012

  Haha best wel leuk! 😀 x

 23. LottedeJ 22 april 2012

  Toch een grappig effect geeft het! Jammer dat je de rand van de lens ziet als je ‘m om je camera doet.

 24. Sandra 23 april 2012

  Wat leuk zeg 😀 Ik vind de foto’s echt heel gaaf! Alleen gaat dat denk ik niet passen op m’n Galaxy S want de randen zijn zo afgerond.. bummer!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén