New in – Enchantra bestelling!


Whoopwhoop! Afgelopen zaterdag bestelde ik bij Enchantra ein-de-lijk de Sleek spulletjes die ik al een tijdje wilde! Helaas was een item steeds uitverkocht en echt goedkoop is het bij elkaar met verzenden ook niet echt meer te noemen, maar nu waren allebei de items er Γ©n kreeg ik 25% korting door de speciale Paas-actie. Gisteren viel het pakketje ondanks de Paasdagen al op de mat en rende ik door het huis om foto’s ervan te maken, haha!


Hoewel het in een bubbeltjesenvelop kwam, was alles gelukkig wel heel! Bij m’n bestelling zat ook nog een gezonde snack.. iets wat door moest gaan voor zeewier geloof ik. Helaas had ik het te druk met foto’s maken van m’n Sleek spullen, ghehe ;).
Ik bestelde de Rose Gold blush, peachy roze met een prachtige gouden shimmer erin! Ook ging ik voor Sleek Storm, het Oh So Special palette is m’n favoriet en dit Storm palette zit een beetje in dezelfde hoek qua kleuren. Veel naturel, wel iets donkerder.Binnen en zonder zonlicht wordt de blush meer peachy dan roze, maar nog steeds mooi! Ik hoop wel dat hij goed zal staan bij m’n huidskleur, maar ik heb ‘m nog niet geprobeerd. Eerst nog even ervan genieten ;).


Nu viel het me trouwens nog meer op dat Sleek palettes meerdere keren veranderd zijn! Links zie je het Original palette, met het ruitjespatroon en losse plastic rondjes. Bij het Oh So Special palette is het plastic wel “gevuld”, maar er zitten wel nog van die ruitjes in de oogschaduw. Bij Storm is dat ook niet meer het geval, de oogschaduw is gewoon plat.


Verder hebben jullie helemaal niets aan deze blogpost haha, er zitten nog geen swatches in ;). Maar ik durfde ze nog niet aan te raken, ze zijn nog zo perfect! Maar uiteraard komen er binnenkort wel swatches en hopelijk looks met het Storm palette! Het palette kost bij Enchantra normaal €7,25 en de blush €5,99, met de korting dus nog wat minder. Helaas is die alweer voorbij, maar Sleek stelt me eigenlijk nooit teleur dus het is het wel waard ;). Hebben jullie nog gebruik gemaakt van de paaskorting?