New in – Enchantra bestelling!


Whoopwhoop! Afgelopen zaterdag bestelde ik bij Enchantra ein-de-lijk de Sleek spulletjes die ik al een tijdje wilde! Helaas was een item steeds uitverkocht en echt goedkoop is het bij elkaar met verzenden ook niet echt meer te noemen, maar nu waren allebei de items er én kreeg ik 25% korting door de speciale Paas-actie. Gisteren viel het pakketje ondanks de Paasdagen al op de mat en rende ik door het huis om foto’s ervan te maken, haha!


Hoewel het in een bubbeltjesenvelop kwam, was alles gelukkig wel heel! Bij m’n bestelling zat ook nog een gezonde snack.. iets wat door moest gaan voor zeewier geloof ik. Helaas had ik het te druk met foto’s maken van m’n Sleek spullen, ghehe ;).
Ik bestelde de Rose Gold blush, peachy roze met een prachtige gouden shimmer erin! Ook ging ik voor Sleek Storm, het Oh So Special palette is m’n favoriet en dit Storm palette zit een beetje in dezelfde hoek qua kleuren. Veel naturel, wel iets donkerder.Binnen en zonder zonlicht wordt de blush meer peachy dan roze, maar nog steeds mooi! Ik hoop wel dat hij goed zal staan bij m’n huidskleur, maar ik heb ‘m nog niet geprobeerd. Eerst nog even ervan genieten ;).


Nu viel het me trouwens nog meer op dat Sleek palettes meerdere keren veranderd zijn! Links zie je het Original palette, met het ruitjespatroon en losse plastic rondjes. Bij het Oh So Special palette is het plastic wel “gevuld”, maar er zitten wel nog van die ruitjes in de oogschaduw. Bij Storm is dat ook niet meer het geval, de oogschaduw is gewoon plat.


Verder hebben jullie helemaal niets aan deze blogpost haha, er zitten nog geen swatches in ;). Maar ik durfde ze nog niet aan te raken, ze zijn nog zo perfect! Maar uiteraard komen er binnenkort wel swatches en hopelijk looks met het Storm palette! Het palette kost bij Enchantra normaal €7,25 en de blush €5,99, met de korting dus nog wat minder. Helaas is die alweer voorbij, maar Sleek stelt me eigenlijk nooit teleur dus het is het wel waard ;). Hebben jullie nog gebruik gemaakt van de paaskorting?

Verder Bericht

Vorige Bericht

56 Reacties

 1. charile 12 april 2012

  Ik heb gister ook een enchantra pakketje binnengekregen! Ik ging gewoon eens op Twitter kijken en toen zag ik het opeens van die korting. Dus toen heb ik eindelijk het Sleek Oh So Special palette besteld, die ik echt al super lang wilde! En bij mij zijn de oogschaduws ook helemaal plat 🙂
  ‘xx

 2. Ilja 12 april 2012

  Mooie dingen heb je besteld, ik heb ze beide en ben er nog steeds happy mee! Geinig dat de paletjes zijn veranderd, volgens mij heb ik ze alleen met ruitjes.

 3. Sandra 12 april 2012

  echt prachtige producten, ik heb het storm palette ook en ben er heel blij mee =)

 4. Floor 12 april 2012

  Wat jammer dat er geen patroontje in zit! Dat vind ik juist zo leuk bij mijn Storm palette, hihi. Die blush vind ik ook zo mooi, ik wil hem nog heel graag!

 5. Priscilla 12 april 2012

  Wat moooi 🙂 Die blush wil ik ook nog hebben en ik vind het eigenlijk een hele verbetering dat die ruitjes niet meer in het palette zitten. Vond het altijd maar een stom patroontje!

 6. Masha 12 april 2012

  Mooie spulletjes!

 7. Yak Man 12 april 2012

  haha, het is inderdaad zeewier :p. Wat raar dat er geen patroontje in zit ik had een paar maanden terug die ook bestelt maar dat zat gewoon een patroon in ;o

 8. Aranka 12 april 2012

  Jammer van het patroontje in de oogschaduw, ik zie ook dat het logo veranderd is of klopt dat niet?

 9. Paola 12 april 2012

  Wat een super leuke dingen heb je besteld! Ik had ook de neiging om te bestellen, maar ik moet echt even sparen!

 10. Lisa 12 april 2012

  Mooie productjes heb je besteld, ik ben benieuwd naar het oogschaduwpalette 🙂

 11. Selina 12 april 2012

  Sleek Storm is echt een beauty! Staat nog steeds op mijn wishlist 🙂

 12. Mandy 12 april 2012

  Leuke bestelling! ik wil ook nog steeds een sleek palette bestellen…

 13. Yara 12 april 2012

  Wat heb je leuke dingen gekocht!

 14. Warmnightsinsummer 12 april 2012

  Waauuuuww! Die palette is echt supermooi! En de blush trouwens ook! Ik vind het eigenlijk wel mooi zo zonder het ruitje. Heb je het zeewier wel opgegeten?

 15. Jennifer 12 april 2012

  Wauw, het laatste palette is echt heel mooi, Sleek is er op vooruit gegaan! Ik hoop dat door het verdwijnen van die patroontjes ze ook veel minder snel gaan korrelen enzo. Dan wil ik nog wel heel graag overwegen om er een te kopen (of meer… you never know).

 16. milou 12 april 2012

  Hee!

  Ja t viel mij ook meteen op dat een hele andere sleek pallet was dan normaal!
  Hij is nog steeds wel heel mooi!
  Ik ben benieuwd naar de swatches!!

 17. Marieke 12 april 2012

  Wat grappig, bij mij is Storm ook nog met een ruitjespatroon! Maar ik denk dat het zeker een verbetering zal zijn 😉

 18. Esmay 12 april 2012

  Super leuke dingen besteld! Grappig dat Sleek palettes anders zijn geworden!
  Ik vind ’t eerlijk gezegd wel wat mooier nu!

 19. sharon 12 april 2012

  Pretty hoor! 😀

 20. Sandra 12 april 2012

  Prachtige foto’s! Wat ziet makeup er toch mooi uit als het nog niet gebruikt is ;P

 21. Leontine 12 april 2012

  Jammer dat de ruitjes uit het patroon zijn, dat vond ik juist zo leuk! Maar mooie sleek producten, love them!

 22. Hennie 12 april 2012

  Haha, wat grappig. Ik had vrijdag wat besteld en kreeg het ook gisteren binnen. Mijn ogen waren ook gevallen op het storm palette en het oh so special palette. En ik had ook de Rose gold blush erbij besteld! Heel erg in jouw genre dus!
  Mij viel ook al op dat er geen ruitjes meer inzitten. Dit waren mijn eerste sleekproducten, maar ik vind ze erg fijn! Heb ze vandaag al gebruikt!
  Ik vind alleen dat de paletjes in het echt kleiner zijn dan ze op de foto lijken, maar ja, dat zal wel aan mij liggen…
  Geniet van je mooie producten!
  Groetjes Hennie

  • Marjolein 12 april 2012 — Berichtauteur

   Vind ik ook hoor, dat ze zoveel kleiner zijn! Vooral de blush haha, die is schattig klein ;). Maar ze zijn wel fijn! Jij ook veel plezier met je nieuwe spulletjes!

 23. Marjolein 12 april 2012

  Woow, dat nieuwe Storm palette is mooi 😀

 24. Helen 12 april 2012

  Wat een mooie producten heb je besteld!
  Ik vind het palette plat veel mooier als met dat ruitjes motief eigenlijk 🙂

 25. xx_Patries_xx 12 april 2012

  leuk koopjes hoor 😀 dat storm pallette is wel erg moi

 26. Miranda 12 april 2012

  Oh wat een mooie palettes en blush. Ik heb zelfs niets gekocht (no-buy)

 27. Juudith 12 april 2012

  Dat palette is zo moooi!! heb hem zelf ook, alleen in de oude versie haha

 28. sisier 12 april 2012

  leuke bestelling 🙂

 29. LinvanT 12 april 2012

  Ik vind het Storm palette echt mooi. Ik houd van de eerste 4 kleuren. Ik zat al te kijken, zijn het dan matte kleuren? Maar het patroontje is gewoon weg. Ik vind oogschaduw 2,4 en 9 het mooiste.

 30. femketje 12 april 2012

  ik heb die blush ook, echt een juweeltje!

 31. Nicole 12 april 2012

  hele leuke bestelling!
  vind het sleek palette er zonder dat ruitjes patroon eigenlijk veel mooier uitzien 🙂

 32. Tedje 12 april 2012

  Ik heb pas ook Rose Gold besteld bij Enchantra!

 33. Frauke 12 april 2012

  Oeh, prettttty! 😀

 34. Sophie 12 april 2012

  Leuke spulletjes weer! Ik heb de blush ook, en oh wat is ‘ie mooi! <3
  Grappig trouwens dat Sleek de paletten heeft veranderd!

 35. Laurence 12 april 2012

  Uhh? Mijn storm palette heeft ook ruitjes. Vreemd.
  Hele leuke aankoopjes trouwens!

 36. Lotte 12 april 2012

  Ahhh, ik vond die ruitjes juist zo leuk! Ik heb ook het Storm pallet! Prachtig pallet!

 37. LottedeJ 12 april 2012

  Nice! Deze producten zijn echt fijn, ik heb de blush en het palette ook. Storm zou ik eigenlijk vaker moeten gebruiken!

 38. Samantha 12 april 2012

  Oeh, leuke spulletjes! Ik heb ook het Storm palette. Ik gebruik de matte kleur vooral vaak. 🙂

 39. Claudia 12 april 2012

  Huh?! Toevallig heb ik PRECIES dezelfde bestelling gedaan! Helaas ging er wat mis (7 keer dezelfde bestelling, maar niet kunnen betalen..), dus ik moet nog even wachten. Grappig van die verandering van het Sleek palette, ik vind de wafeltjes patroon wel leuk, misschien dat ik daarom altijd denk dat ‘the Mail’, ‘Waffle’ heet.. :/

 40. sophie 12 april 2012

  ik vind die platte oogschaduws er beter uitzien dan de ruitjes! de ruitjes zaten namelijk scheef ten opzichte van elkaar..
  leuke aankopen!

  xoxo

 41. Jana 12 april 2012

  Ooh wat mooi! 😀 x

 42. Manon 12 april 2012

  Gaaf! Wil ook graag nog een Sleek palette bestellen, maar twijfel steeds welke ik wil hebben.

 43. Desirée 13 april 2012

  Mooie aankoopjes!

 44. Sabine 13 april 2012

  Ohh, the shimmer!! <3

 45. Maud 13 april 2012

  Ik wou het Storm palette al graag, maar na deze foto’s.. omg, hebbenhebbenhebben! Zonder dat ruitjes patroon (wat vaak wat scheef zit, stoort me :P) vind ik ‘em nog zoveel mooier. Ik ben benieuwd of dit dan nieuwer is of juist ouder? Ik heb ook vaker het Storm palette met ruitjes erin gezien.

 46. Axelle 13 april 2012

  wauw wat een superleuke aankoopjes heb je gedaan !

 47. Vera 14 april 2012

  Ik heb het storm palette en die heeft ook gewoon het ruitjespatroon, maar zonder ziet het er eigenlijk mooier uit vind ik haha! De Sleek blush heb ik ook pas besteld bij Enchantra 🙂

 48. Lovethatmakeup 17 april 2012

  Rose Gold wil ik ook nog zo graag!

 49. Suzanne 18 april 2012

  grappig die veranderingen. maar mooie aanwinsten hoor!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén