New in – Enchantra bestelling!


Whoopwhoop! Afgelopen zaterdag bestelde ik bij Enchantra ein-de-lijk de Sleek spulletjes die ik al een tijdje wilde! Helaas was een item steeds uitverkocht en echt goedkoop is het bij elkaar met verzenden ook niet echt meer te noemen, maar nu waren allebei de items er Γ©n kreeg ik 25% korting door de speciale Paas-actie. Gisteren viel het pakketje ondanks de Paasdagen al op de mat en rende ik door het huis om foto’s ervan te maken, haha!


Hoewel het in een bubbeltjesenvelop kwam, was alles gelukkig wel heel! Bij m’n bestelling zat ook nog een gezonde snack.. iets wat door moest gaan voor zeewier geloof ik. Helaas had ik het te druk met foto’s maken van m’n Sleek spullen, ghehe ;).
Ik bestelde de Rose Gold blush, peachy roze met een prachtige gouden shimmer erin! Ook ging ik voor Sleek Storm, het Oh So Special palette is m’n favoriet en dit Storm palette zit een beetje in dezelfde hoek qua kleuren. Veel naturel, wel iets donkerder.Binnen en zonder zonlicht wordt de blush meer peachy dan roze, maar nog steeds mooi! Ik hoop wel dat hij goed zal staan bij m’n huidskleur, maar ik heb ‘m nog niet geprobeerd. Eerst nog even ervan genieten ;).


Nu viel het me trouwens nog meer op dat Sleek palettes meerdere keren veranderd zijn! Links zie je het Original palette, met het ruitjespatroon en losse plastic rondjes. Bij het Oh So Special palette is het plastic wel “gevuld”, maar er zitten wel nog van die ruitjes in de oogschaduw. Bij Storm is dat ook niet meer het geval, de oogschaduw is gewoon plat.


Verder hebben jullie helemaal niets aan deze blogpost haha, er zitten nog geen swatches in ;). Maar ik durfde ze nog niet aan te raken, ze zijn nog zo perfect! Maar uiteraard komen er binnenkort wel swatches en hopelijk looks met het Storm palette! Het palette kost bij Enchantra normaal €7,25 en de blush €5,99, met de korting dus nog wat minder. Helaas is die alweer voorbij, maar Sleek stelt me eigenlijk nooit teleur dus het is het wel waard ;). Hebben jullie nog gebruik gemaakt van de paaskorting?

 1. Ik heb gister ook een enchantra pakketje binnengekregen! Ik ging gewoon eens op Twitter kijken en toen zag ik het opeens van die korting. Dus toen heb ik eindelijk het Sleek Oh So Special palette besteld, die ik echt al super lang wilde! En bij mij zijn de oogschaduws ook helemaal plat πŸ™‚
  ‘xx

 2. Mooie dingen heb je besteld, ik heb ze beide en ben er nog steeds happy mee! Geinig dat de paletjes zijn veranderd, volgens mij heb ik ze alleen met ruitjes.

 3. Wat jammer dat er geen patroontje in zit! Dat vind ik juist zo leuk bij mijn Storm palette, hihi. Die blush vind ik ook zo mooi, ik wil hem nog heel graag!

 4. Wat moooi πŸ™‚ Die blush wil ik ook nog hebben en ik vind het eigenlijk een hele verbetering dat die ruitjes niet meer in het palette zitten. Vond het altijd maar een stom patroontje!

 5. Wauw, het laatste palette is echt heel mooi, Sleek is er op vooruit gegaan! Ik hoop dat door het verdwijnen van die patroontjes ze ook veel minder snel gaan korrelen enzo. Dan wil ik nog wel heel graag overwegen om er een te kopen (of meer… you never know).

 6. Haha, wat grappig. Ik had vrijdag wat besteld en kreeg het ook gisteren binnen. Mijn ogen waren ook gevallen op het storm palette en het oh so special palette. En ik had ook de Rose gold blush erbij besteld! Heel erg in jouw genre dus!
  Mij viel ook al op dat er geen ruitjes meer inzitten. Dit waren mijn eerste sleekproducten, maar ik vind ze erg fijn! Heb ze vandaag al gebruikt!
  Ik vind alleen dat de paletjes in het echt kleiner zijn dan ze op de foto lijken, maar ja, dat zal wel aan mij liggen…
  Geniet van je mooie producten!
  Groetjes Hennie

 7. Ik vind het Storm palette echt mooi. Ik houd van de eerste 4 kleuren. Ik zat al te kijken, zijn het dan matte kleuren? Maar het patroontje is gewoon weg. Ik vind oogschaduw 2,4 en 9 het mooiste.

 8. Huh?! Toevallig heb ik PRECIES dezelfde bestelling gedaan! Helaas ging er wat mis (7 keer dezelfde bestelling, maar niet kunnen betalen..), dus ik moet nog even wachten. Grappig van die verandering van het Sleek palette, ik vind de wafeltjes patroon wel leuk, misschien dat ik daarom altijd denk dat ‘the Mail’, ‘Waffle’ heet.. :/

 9. Ik wou het Storm palette al graag, maar na deze foto’s.. omg, hebbenhebbenhebben! Zonder dat ruitjes patroon (wat vaak wat scheef zit, stoort me :P) vind ik ‘em nog zoveel mooier. Ik ben benieuwd of dit dan nieuwer is of juist ouder? Ik heb ook vaker het Storm palette met ruitjes erin gezien.

 10. Ik heb het storm palette en die heeft ook gewoon het ruitjespatroon, maar zonder ziet het er eigenlijk mooier uit vind ik haha! De Sleek blush heb ik ook pas besteld bij Enchantra πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *