Nails – Essence en H&M


Twee nagellakjes staren me al een tijdje aan. Ze moesten nog steeds geswatched worden en dit weekend was het eindelijk zo ver! 😉 Ook had ik een nog een super tof H&M lakje staan, dus die heb ik er ook maar gelijk bij betrokken!


De Essence Colour³ lakjes zagen we al eens in een limited edition, Circus Circus. Die heb ik toen niet kunnen scoren en dus baalde ik flink, maar nu zitten ze ook in het vaste assortiment! Ik scoorde een tijd geleden dan ook Ticket To The Show, waar dan een basiskleur (ticket to the show) en een topcoat (front row or backstage) in zitten. Het idee is dat je de basiskleur, basiskleur + topcoat en topcoat kunt gebruiken, 3 combo’s dus! Maar de topcoat is te waterig om los te gebruiken helaas, dus eigenlijk heb je er twee.


De basiskleur is zwart met hele kleine glittertjes erin, ook zonder topcoat erg mooi! Deze dekt bijna in 1 laagje, ik heb er twee op.


In de topcoat zitten een soort gouden vlokjes wat goed opvalt over de zwarte basiskleur. Hij geeft ook veel vlokjes af, want ik heb hier 1 laagje op en je ziet een groot verschil! Toch moet ik zeggen dat ik deze Colour³ nauwelijks pak, ik vind de verpakking met twee flesjes niet zo handig. Neerzetten zonder hem gelijk dicht te draaien kan niet want dan valt hij om, en doordat hij zo lang is voelt het meer alsof je een pen in je handen hebt. En laat ik nou met links totaal niet kunnen schrijven, laat staan nagels lakken ;). De Colour³ kleurtjes van Essence kosten €2,79 per stuk.


Bij H&M kocht ik laatst een er heel tof uitziend lakje! Deze heet Urban Spirit en is lila met veel glitter erin. Hij leek me erg mooi en het flesje is ook nog eens best groot, er zit 15 ml in.


En tof is hij zeker, vind ik! Hij is niet metallic maar duidelijk glitterig en dekt in 2-3 laagjes. Hij heeft echt iets aparts, iets unieks. Like! Hij was €2,99 en helaas zo te zien niet te koop in de online shop van H&M, ik scoorde ‘m in Rotterdam!


En eindelijk zijn ze er ook bij budgetmerken: flakies! Hoewel Catrice ze alleen kortstondig in de Million Styles collectie had, heeft Essence er nu eentje aan het vaste assortiment toegevoegd. Wel bij de Nail Art Effect toppers, die kun je helaas alleen bij een Kruidvat met 2 schappen vinden. Maar toch ideaal!


Ik zie eigenlijk geen verschil tussen deze flakielak en de bekende flakies van Golden Rose! Ik heb hier een laagje over de zwarte kleur van het Colour³ lakje, hierdoor zie je daar nog wat glitters erdoorheen. Met een compleet zwarte basis zul je de flakies die qua kleur van groen naar rood lopen, nog beter zien!


Maar je kunt ‘m natuurlijk ook over een ander kleurtje doen! De flakie topcoat heet Night In Vegas en kost €1,79. Yay! Zeker een budgettip!


Het flakie lakje van Essence en de opvallende kleur van H&M zijn zeker aanraders! De Colour³ lakjes vind ik nou niet zo handig door de vorm, maar ook wel weer leuk. Ik vrees dat ik er stiekem toch nog wel een paar van ga kopen, haha ;).

Verder Bericht

Vorige Bericht

37 Reacties

 1. Sandra 2 april 2012

  echt mooie lakjes!

 2. Yara 2 april 2012

  Mooooie lakjes!

 3. Ilja 2 april 2012

  Ik hou van die flakies ♥

 4. Esmay 2 april 2012

  Ik vind ze allemaal wel erg tof. Vooral die flakies, love it 😀

 5. Paola 2 april 2012

  Wat is het lakje van de H&m mooi!

 6. xElegance 2 april 2012

  Zien er allemaal goed uit, dat lakje van de H&M is echt leukk!

 7. Mandy 2 april 2012

  Mooie producten!

 8. Maud 2 april 2012

  Erg mooi allemaal 🙂 Urban Spirit vind ik een heel gaaf kleurtje! Binnenkort eens kijken of ik die hier ook nog bij de H&M kan vinden.

 9. Marijke 2 april 2012

  Ik vind ticket to the show echt super mooi, alleen de verpakking is inderdaad niet zo handig!

 10. Nicole 2 april 2012

  hele mooie lakjes!

 11. Juudith 2 april 2012

  Oeee mooie lakjes!! Vooral die effect topper!

 12. Helen 2 april 2012

  Mooie swatches! Ik ben echt gek op de flakie van Essence 😛

 13. Lotte 2 april 2012

  Mooi lakjes! Die van H&M verraste mij! Prachtig lakje!

 14. Desirée 2 april 2012

  Wat grappig, ik heb nu al bij meerdere mensen gelezen dat ze moeite hebben om die colour3 lakjes even neer te zetten..
  Ik heb daar echt totaal geen problemen mee gehad 🙂 tijdens het lakken kon ik het kwastje rustig ff neerzetten, gewoon ff voorzichtig doen en zo recht mogelijk :p

 15. Frauke 2 april 2012

  Wauw, die eerste vind ik echt mooi en de special effect topper ook 🙂

 16. Liliane 2 april 2012

  Ik vind die urban spirit erg mooi!

 17. Inge 2 april 2012

  Die flakies zijn echt super! Ik ben er wel tevreden van.

 18. Deborah 2 april 2012

  De flakies zijn zo mooii !

 19. Amy-Denise 2 april 2012

  Zo’n mooie lakjes! Vind de Colour 3 lakjes heel fijn, deze combi heb ik nog niet. De flakies van Essence heb ik ook, maar ik vind hem enkel over zwart mooi.

 20. LottedeJ 2 april 2012

  Lekker veel swatchfoto’s inderdaad, zoals je al aankondigde! Die flakies vind ik echt leuk, alleen koop ik ze toch maar niet omdat ik die van Golden Rose al heb.

 21. Barbara 2 april 2012

  Ik vind Ticket To The Show erg mooi! Het hulsje trekt mij persoonlijk niet aan, maar op jouw nagels ziet het kleurtje er erg mooi uit!

 22. Miranda 2 april 2012

  Mooie kleuren 😀 En mooie foto’s.

 23. Bregje 2 april 2012

  Wauw!
  Ik ga die special effects zeker kopen!
  Waar heb je hem gekocht? bij Eccence?

 24. Milou 2 april 2012

  Mooie lakjes! Ik heb de laatste ook! Leuk is die he! 🙂 liefs

 25. Beachgirls1802 2 april 2012

  Mooie lakjes. Night in Vegas heb ik ook.
  xoxo

 26. Eline 2 april 2012

  Dat H&M lakje is erg mooi. De verpakking ook met die wood-look dop!

 27. Jana 2 april 2012

  Wow ! Mooie lakjes 😀 x

 28. Sandra 2 april 2012

  Die van H&M is leuk zeg, hoe cool is die dop ook 😛

 29. Maaike 2 april 2012

  mooie lakken 🙂
  Die flakie heb ik ook, die is echt fijn & leuk !

 30. xx_Patries_xx 3 april 2012

  mooie swatches zeg 😀

 31. Lisa 4 april 2012

  Wauw, allemaal mooie lakjes!

 32. Evelien 9 april 2012

  Ahh die van H&M is zo mooi, en dat dopje ook! Die flakies zijn ook supermooi

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén