Life


Gisteren was een chill dagje, eindelijk heb ik m’n kamer weer eens een beetje opgeruimd en nog wat andere dingen gedaan die ik wilde doen. Vandaag een random blogposts met wat foto’s enz! Niet alleen van gisteren ;).Eindelijk krijg ik dingetjes binnen die ik op eBay heb gekocht, het duurde deze keer wel erg lang! Maar ik kreeg roosjes binnen, ik had eerst andere gekocht maar daar zaten glitters op en dat was niet helemaal de bedoeling! Ik besloot een paar setjes vast te plakken op oorknopjes. Cute! Ik plakte ook gelijk de handvatten weer vast van m’n ELF kwasten.. Fijne kwasten, maar die zaten dus al bijna direct los!


Iets wat ik de laatste paar dagen veel te veel doe: Bones kijken! Ben nu bij eind seizoen 2, had 1 al wel helemaal gezien en verder random afleveringen op tv, dus besloot ik nu maar bij seizoen 2 te beginnen. Tragischerwijs zijn er 7 seizoenen en ben ik dus nog wel even bezig, haha! En ik kijk ook nog The Mentalist, Glee en The Voice UK, maar daarmee ben ik gewoon bij en moet ik dus steeds op nieuwe wachten ;).


Bij Fotokonijnenberg was er vorig jaar een Paasactie waarbij je eieren moest zoeken in de webshop en toen heb ik fanatiek meegedaan, maar helaas had ik toen niets gewonnen. Dit jaar won ik echter wel iets! Ze verstopten elk uur een nieuw ei en het product waarbij het ei dan stond, kon je winnen. Ik won die van 3-4 uur ’s nachts (nachtbraker for the win!), en dat was dit!En dat is vooral bedoeld voor macro-foto’s zodat je het nog wat beter kunt belichten. Ik kan ‘m ook wel voor productfotografie gebruiken, maar alleen overdag om een beetje bij te lichten. Om ’s avonds te gebruiken is hij helaas niet goed genoeg (het ziet er dan uit alsof ik de flitser van m’n camera gebruikt heb – not pretty) en ik kan de externe flitser die ik heb eigenlijk niet gebruiken, dus daar moet nog wel een keer een nieuwe voor komen. Maar nu dat het langer licht is, is het op zich niet nodig ;).Verder heb ik nog ge-DIY’t, zo maakte ik een hoesje voor m’n ov-kaart! Ik had er eentje van plastic, maar die begon te scheuren en ik haalde dus m’n vingers eraan open. Helemaal gelukt is dit soort van portemonneetje niet (vooral door de rits), maar hij is wel prima! Ik maakte ook nog een armbandje, iets wat ik normaal nooit doe. Maar op zich is hij wel leuk geworden ^^. En nu in het bezit van Maaike!


Oh en hoe apart is dit, een crème met bijengif erin?! Deze had ik in een goodiebag gekregen en ik besloot hem maar eens te proberen, maar dat er bijengif in zit vind ik nogal apart ;). Op de verpakking wordt ook echt gewaarschuwd dat je hem niet moet gebruiken als je allergisch bent voor bijensteken.. Tot nu toe vind ik hem op zich wel fijn, al is het meer een serum dan een crème en heb ik er dus nog een crème bij nodig.

Doen jullie nog wat leuks dit weekend? πŸ˜€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *