Life


Gisteren was een chill dagje, eindelijk heb ik m’n kamer weer eens een beetje opgeruimd en nog wat andere dingen gedaan die ik wilde doen. Vandaag een random blogposts met wat foto’s enz! Niet alleen van gisteren ;).Eindelijk krijg ik dingetjes binnen die ik op eBay heb gekocht, het duurde deze keer wel erg lang! Maar ik kreeg roosjes binnen, ik had eerst andere gekocht maar daar zaten glitters op en dat was niet helemaal de bedoeling! Ik besloot een paar setjes vast te plakken op oorknopjes. Cute! Ik plakte ook gelijk de handvatten weer vast van m’n ELF kwasten.. Fijne kwasten, maar die zaten dus al bijna direct los!


Iets wat ik de laatste paar dagen veel te veel doe: Bones kijken! Ben nu bij eind seizoen 2, had 1 al wel helemaal gezien en verder random afleveringen op tv, dus besloot ik nu maar bij seizoen 2 te beginnen. Tragischerwijs zijn er 7 seizoenen en ben ik dus nog wel even bezig, haha! En ik kijk ook nog The Mentalist, Glee en The Voice UK, maar daarmee ben ik gewoon bij en moet ik dus steeds op nieuwe wachten ;).


Bij Fotokonijnenberg was er vorig jaar een Paasactie waarbij je eieren moest zoeken in de webshop en toen heb ik fanatiek meegedaan, maar helaas had ik toen niets gewonnen. Dit jaar won ik echter wel iets! Ze verstopten elk uur een nieuw ei en het product waarbij het ei dan stond, kon je winnen. Ik won die van 3-4 uur ’s nachts (nachtbraker for the win!), en dat was dit!En dat is vooral bedoeld voor macro-foto’s zodat je het nog wat beter kunt belichten. Ik kan ‘m ook wel voor productfotografie gebruiken, maar alleen overdag om een beetje bij te lichten. Om ’s avonds te gebruiken is hij helaas niet goed genoeg (het ziet er dan uit alsof ik de flitser van m’n camera gebruikt heb – not pretty) en ik kan de externe flitser die ik heb eigenlijk niet gebruiken, dus daar moet nog wel een keer een nieuwe voor komen. Maar nu dat het langer licht is, is het op zich niet nodig ;).Verder heb ik nog ge-DIY’t, zo maakte ik een hoesje voor m’n ov-kaart! Ik had er eentje van plastic, maar die begon te scheuren en ik haalde dus m’n vingers eraan open. Helemaal gelukt is dit soort van portemonneetje niet (vooral door de rits), maar hij is wel prima! Ik maakte ook nog een armbandje, iets wat ik normaal nooit doe. Maar op zich is hij wel leuk geworden ^^. En nu in het bezit van Maaike!


Oh en hoe apart is dit, een crème met bijengif erin?! Deze had ik in een goodiebag gekregen en ik besloot hem maar eens te proberen, maar dat er bijengif in zit vind ik nogal apart ;). Op de verpakking wordt ook echt gewaarschuwd dat je hem niet moet gebruiken als je allergisch bent voor bijensteken.. Tot nu toe vind ik hem op zich wel fijn, al is het meer een serum dan een crème en heb ik er dus nog een crème bij nodig.

Doen jullie nog wat leuks dit weekend? πŸ˜€

Verder Bericht

Vorige Bericht

32 Reacties

 1. Alyssa 15 april 2012

  Leuke foto’s meis! Wat apart dat ding voor op je camera, ik wist helemaal niet dat er zoiets bestond. Ziet er handig uit!

 2. Sandra 15 april 2012

  wat een leuke foto’s =)

 3. Charile 15 april 2012

  Wat een leuke foto’s πŸ™‚

 4. Yara 15 april 2012

  Leuk om de foto’s te zien! Die roosjes zijn supercute!

 5. Nienke 15 april 2012

  Leuke oorbellen!

 6. Desiree 15 april 2012

  Heel apart een creme met bijengif erin, mee oppassen dus πŸ˜‰

 7. Marjolein 15 april 2012

  Super dat je dat gewonnen hebt πŸ™‚

 8. Paola 15 april 2012

  Wat een leuk artikel! De bloemen foto’s zijn echt geweldig!

 9. Esmay 15 april 2012

  Wat tof dat je dat ding gewonnen hebt :D! Gefeliciteerd πŸ™‚
  En die foto’s zijn mooi geworden!

 10. Carola 15 april 2012

  Ik heb toen ook eieren gezocht haha! Maar zelf niets gewonnen, volgend jaar beter πŸ™‚

 11. Masha 15 april 2012

  Super schattige oorbelletjes πŸ™‚ En wat een fantastische prijs! Dat ov hoesje is ook echt cute, heb je dat gemaakt van vilt?

 12. Ilja 15 april 2012

  Apart inderdaad met dat bijengif! Knijpen ze daar bijen voor uit dan ofzo? Een bij kan toch maar 1x steken? >__<

 13. Marijke 15 april 2012

  Ik ben echt verliefd op je OV-kaart hoesje! <3

 14. Miranda 15 april 2012

  Oh wat een leuke foto’s. En wat heb je wat leuks gewonnen met een winactie, ik had het nog nooit gezien.

 15. Vera 15 april 2012

  Leuke foto’s!

 16. lonneke 15 april 2012

  wat leuk allemaal !
  x

 17. Maaike 15 april 2012

  Jaaaa, mijn armbandje! Ben er echt heel blij mee πŸ™‚ Heb hem niet meer af gedaan, alleen met douchen!

 18. sharon 15 april 2012

  Haha dat ding op je camera ziet er best nice uit :’)

 19. LottedeJ 15 april 2012

  Leukkk! Wat maak je toch prachtige foto’s, die close-ups vind ik echt geweldig mooi! En je DIY’s zijn weer goed gelukt, zo schattig.

 20. Frauke 15 april 2012

  Leuke foto’s allemaal πŸ˜€

 21. Lotte 15 april 2012

  Leuke foto’s allemaal!

 22. Juudith 15 april 2012

  leuke picss!! wat tof dat je dat gewonnen had bij konijnenberg!!

 23. Sandra 15 april 2012

  Dat ding voor je camera ziet er echt uit als zo’n makeuptafel haha, maar wel handig! En die roosjes oorbellen zijn super schattig πŸ˜€

 24. sophie 15 april 2012

  wat een schattige roosjes!
  xoxo

 25. WeLoveImperfection 15 april 2012

  Wat een leuke foto’s!
  xoxo

 26. Jana 15 april 2012

  Leuke foto’s πŸ˜€ x

 27. Sophie 15 april 2012

  Leuke foto’s weer! Apart, een crΓ¨me met bijengif erin… Weird πŸ˜›

 28. bianca 16 april 2012

  wat ben jij toch altijd zo creatief zeg die oorbellen en het ov cases hellemaal leuk !
  loveit !
  liefs

 29. Armani 16 april 2012

  Super leuke foto’s (:
  Waar heb je die roosjes besteld? (:

  xx

 30. Scha 3 mei 2012

  Ik heb dezelfde laptop! πŸ™‚ Maar mijnes is wit.

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén