Kruidvat Shoppings!


Mocht je het nog niet weten: gisteren en vandaag kon & kun je make-up scoren bij Kruidvat met een fijne korting, namelijk 1+1 gratis! Dit wordt verrekend als 50% korting en dus een mooi moment om je collectie te voorzien van wat nieuwe, mooie dingetjes. Ik heb het ook gedaan gisteren, wat financieel gezien geen goed plan was maar ok ;).


Gisterenochtend kreeg ik namelijk eindelijk weer eens eBay post, een envelopje met deze twee zakjes holografisch glitter erin! Ik vind het leuk om nagellakjes te mixen en glitters erbij te doen, maar er gaat natuurlijk niets boven holografische glitters. Ik kocht bij deze verkoper dan ook gouden en zilveren holografische glitters en dat in combinatie met de leuke actie bij Kruidvat vond ik een prima reden om wat nieuwe lakjes te kopen *kuch addict kuch*.


Ik moest kiezen tussen de Kruidvat met een groter assortiment maar ook een obsessie met plakband en geen oudere limited edition dingen, of eentje met een kleiner assortiment maar ook met minder plakband en meer limited edition. Ik koos de laatste, dus van de Essence Colour & Go nagellakjes stond niet alles er (er is maar een Essence schap, geen twee) en helaas ook geen Nailart Effect Toppers. Maar toch kreeg ik het voor elkaar om een bergje Colour & Go nagellakjes te scoren ;)!


Ik zal ze nog voor jullie swatchen voordat ik ze ga voorzien van een berg glitter, maar als je gelijk al een idee wilt krijgen zie je de kleurtjes hierboven! Helemaal links zie je overigens een ander lakje, vanaf de gouden kleur zijn het: Make It Golden – Passion For Fashion – Glamorous Life – Fame Fatale – Think Pink – Space Queen – Iced Strawberry Cream – Iced Latte.


Qua limited edition items stond de feMale collectie van Catrice er nog en viste ik uit een salebak een lakje van de Million Styles lijn. Beiden wilde ik al hebben, maar bij de oogschaduwblokjes twijfelde ik eerst of ik ze wel echt vaak zal gebruiken en het niet geldverspilling zou zijn. Toch bleef ik ze leuk vinden en met de korting mochten ze wel mee ;). De topcoat met hele kleine, holografische glittertjes wilde ik ook nog graag en wonder boven wonder zat er nog eentje in de sale bak!


Verder kocht ik nog een plat oogschaduw kwastje van Essence, een waterproof eyeliner van Catrice (handig voor lange en natte dagen ;)) en een puntenslijper van Essence. Ik wilde mezelf echt dwingen om niet alleen nagellak te kopen, want dat doe ik altijd al haha!


De nagellakjes zal ik dus nog voor jullie swatchen (mits er interesse voor is.. ;)). Ik betaalde voor dit alles overigens maar โ‚ฌ11,60, wat ik toch wel lekker goedkoop vind voor zoveel dingen! De korting is echt lekker meegenomen vind ik, als je er nog gebruik van wilt maken moet je je echter wel vandaag( zaterdag) naar Kruidvat slepen. Oh, en ik wil ook nog graag met jullie delen dat er een vrouw was die voor โ‚ฌ90 (en dus eigenlijk voor โ‚ฌ180) aan lipgloss kocht, wat ik best wonderlijk vond. Maar dat zorgde er gelukkig ook voor dat ik er niet zo freaky uit zag met m’n mandje vol nagellak, haha! Hebben jullie al gebruik gemaakt van de fijne korting?

 1. leuke spulletjes heb je gekocht! volgens mij heb ik ook de meeste van die lakjes! haha
  ik ga dalijk ook even langs twee kruidvats! even kijken wat ze nog hebben! ik moet eigenlikk wel nieuwe mascara!

  en wow zoveel geld aan lipglosss! ๐Ÿ˜ฎ

 2. 90 euro? SERIEUS? AAN LIPGLOSS? Ik zit echt met grote ogen te kijken, haha. Bizar!!

  โ‚ฌ11,60 is wel netjes, leuke dingetjes heb je gekocht hoor. ^^

 3. leuk ik ben gister ook geweest! loreal lumi magique foundation en een catrice foundation een topcoat van essence en een eyeliner en twee essence mascara voor maar 16 euro

 4. Hoi Marjolein,

  De kruidvat sla ik denk ik maar over dit keer, want ik ben aan het sparen voor koninginnendag. Maar die vrouw van โ‚ฌ 90,- was toch niet zo vreemd ๐Ÿ˜› Als ik in Duitsland ben tijdens de vakantie, dan koop ik bij de DM (Duitse drogist) altijd heel veel LE van Catrice & Essence die hier niet geweest zijn, en veel van het merk P2, dan zit ik toch ook snel aan dat bedrag ๐Ÿ™‚ Maar sommige van die LE zet ik dan weer op marktplaats, en dan bieden ze er goed op, omdat het hier niet verkocht werd ๐Ÿ™‚

  Liefs Dรฉsiree

 5. Wat tof dat jullie nog wel de duo chalks hadden. Ik had dat paar wat jij hebt ook graag nog gehad, maar was hier overal uitverkocht. Leuke nagellakjes en ik vind het oogschaduwkwastje van essence erg fijn ๐Ÿ™‚

 6. Leuke aankopen! Heerlijk zoveel korting ook ๐Ÿ˜€ Ik ben gisteren ook nog even gaan rondneuzen. Ik nam ook nog een Million Styles lakje mee en dezelfde duo-oogschaduwblokjes. En nog wat nagellak ๐Ÿ™‚

 7. Gelukkig wist ik gister nog niet van die actie en ben ik niet naar de kruidvat geweest!
  Anders had ik weer veel nagellak meegenomen, en ik heb al meer dan 115 kleuren dus ik mag van mezelf echt niet meer, haha!

 8. โ‚ฌ90 euro voor lipgloss O.o Ok, ik ben niet iemand die snel iets te veel of te duur vindt, maar dit gaat wel net een beetje te ver voor mijn doen ๐Ÿ˜›
  Ik heb gelukkig ook nog wat leuke spulletjes kunnen kopen.
  Ik ben benieuwd naar de swatches van de lakjes!

 9. Leuk zeg! Ik ging ook even de grens over om mijn slag te slaan maar helaas verkochten ze daar in het kruidvat geen bourjois (wilde foundation inslaan). Dus ik heb het bij mascara gehouden…

  Daar stond ook een mevrouw best veel dingen te kopen en haar zoontje vroeg “maar Mam, waarom moeten we dit nou hebben”. Waarop de vrouw zei: “Nou, dat is altijd leuk om te geven als er meisjes jarig zijn”. En daar had ze wel een punt ๐Ÿ˜‰

 10. Ah toffe nagellakjes Marjolein! Goed geshopt!
  Ik ben gister ook nog even geweest, heb de Gosh Natural Touch foundation gehaald (my fav!) en nog wat nagellakjes!

 11. Leuke dingetjes heb je gekocht! Ik heb gister de Glam Bronze Trio Eclat Soleil Sun Radiance Trio pff wat een naam :D. Ik heb de bronzing shimmer powder van gosh in 001 bronze. En ik heb een essence duo lakje van de limidid editionin kleur 03 we are all bright en een Ultimate Shine Catrice lipstick in 210 Kiss Kiss Hibiskiss!

 12. Leuke aankoopjes! Helaas kon ik niet, al ben ik daar eignelijk ook wel blij om.. Ik koop echt te veel tijdens dit soort acties waardoor ik alsnog veel uitgeef ๐Ÿ˜› kan ik toch beter een paar producten wanneer ik ze ook echt nodig heb..

 13. Wat een leuke dingen heb je gekocht! Ik heb mijzelf erg ingehouden, mocht ook van mijzelf geen nagellak kopen! Ik heb echt genoeg. 90โ‚ฌ aan lipgloss ๐Ÿ˜

 14. Hรฉ! Die eye chalks (ofzo :p) en dat kwastje heb ik toevallig ook gekocht gister :p Hier in Belgiรซ was er helaas wel zo geen actie. Toffe dingen heb je gekocht! ๐Ÿ˜€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *