Kruidvat Shoppings!


Mocht je het nog niet weten: gisteren en vandaag kon & kun je make-up scoren bij Kruidvat met een fijne korting, namelijk 1+1 gratis! Dit wordt verrekend als 50% korting en dus een mooi moment om je collectie te voorzien van wat nieuwe, mooie dingetjes. Ik heb het ook gedaan gisteren, wat financieel gezien geen goed plan was maar ok ;).


Gisterenochtend kreeg ik namelijk eindelijk weer eens eBay post, een envelopje met deze twee zakjes holografisch glitter erin! Ik vind het leuk om nagellakjes te mixen en glitters erbij te doen, maar er gaat natuurlijk niets boven holografische glitters. Ik kocht bij deze verkoper dan ook gouden en zilveren holografische glitters en dat in combinatie met de leuke actie bij Kruidvat vond ik een prima reden om wat nieuwe lakjes te kopen *kuch addict kuch*.


Ik moest kiezen tussen de Kruidvat met een groter assortiment maar ook een obsessie met plakband en geen oudere limited edition dingen, of eentje met een kleiner assortiment maar ook met minder plakband en meer limited edition. Ik koos de laatste, dus van de Essence Colour & Go nagellakjes stond niet alles er (er is maar een Essence schap, geen twee) en helaas ook geen Nailart Effect Toppers. Maar toch kreeg ik het voor elkaar om een bergje Colour & Go nagellakjes te scoren ;)!


Ik zal ze nog voor jullie swatchen voordat ik ze ga voorzien van een berg glitter, maar als je gelijk al een idee wilt krijgen zie je de kleurtjes hierboven! Helemaal links zie je overigens een ander lakje, vanaf de gouden kleur zijn het: Make It Golden – Passion For Fashion – Glamorous Life – Fame Fatale – Think Pink – Space Queen – Iced Strawberry Cream – Iced Latte.


Qua limited edition items stond de feMale collectie van Catrice er nog en viste ik uit een salebak een lakje van de Million Styles lijn. Beiden wilde ik al hebben, maar bij de oogschaduwblokjes twijfelde ik eerst of ik ze wel echt vaak zal gebruiken en het niet geldverspilling zou zijn. Toch bleef ik ze leuk vinden en met de korting mochten ze wel mee ;). De topcoat met hele kleine, holografische glittertjes wilde ik ook nog graag en wonder boven wonder zat er nog eentje in de sale bak!


Verder kocht ik nog een plat oogschaduw kwastje van Essence, een waterproof eyeliner van Catrice (handig voor lange en natte dagen ;)) en een puntenslijper van Essence. Ik wilde mezelf echt dwingen om niet alleen nagellak te kopen, want dat doe ik altijd al haha!


De nagellakjes zal ik dus nog voor jullie swatchen (mits er interesse voor is.. ;)). Ik betaalde voor dit alles overigens maar โ‚ฌ11,60, wat ik toch wel lekker goedkoop vind voor zoveel dingen! De korting is echt lekker meegenomen vind ik, als je er nog gebruik van wilt maken moet je je echter wel vandaag( zaterdag) naar Kruidvat slepen. Oh, en ik wil ook nog graag met jullie delen dat er een vrouw was die voor โ‚ฌ90 (en dus eigenlijk voor โ‚ฌ180) aan lipgloss kocht, wat ik best wonderlijk vond. Maar dat zorgde er gelukkig ook voor dat ik er niet zo freaky uit zag met m’n mandje vol nagellak, haha! Hebben jullie al gebruik gemaakt van de fijne korting?