Inspire..


Wat inspireert jou? En wat vind je van de nieuwe layout? 😉

  1. Inspiratie komt altijd van andere sites, haha. Zowel inhoudelijk als qua lay-out. Daarom vind ik het ook leuk als sites telkens nieuwe lay-outs hebben, dan gaat het bij mij ook weer kriebelen.

    Je lay-out is leuk trouwens, mooie header =) Maar waarom zo snel al een nieuwe? Die oude was nog geen maand oud volgens mij.

  2. De nieuwe layout is echt mooi :D!! Het enige wat ik nog steeds onpraktisch is, is dat er niet een streep o.i.d. (een stukje grijs fso) tussen twee blogpost hebt. Beetje onoverzichtelijk vind ik. Maar, het ziet er echt wel mooi uit. Vind de kleuren echt nice :D.

    1. Ah bedankt voor je feedback, goed punt! Heb er nu wel een lijntje tussen gevoegd en daardoor staan de blokjes rechts ook weer wat verder uit elkaar, dat is wel wat beter denk ik 🙂

  3. bij mij gaat inspiratie in vlagen, soms heb ik geen inspiratie en soms schrijf ik een artikel waardoor ik dan zelf weer andere inspiratie krijg (bijv eerst een outfit waar ik dan weer een nailart bij verzin).

    Vind die witte veren oorbellen echt mooi zeg! En je layout vind ik ook mooi 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *