H&M Cocoa Bay


Een tijdje geleden kocht ik bovenstaande H&M oogschaduw, die ik al eens eerder heb gehad. Ik heb ze toen gedepot zodat ze in een palette konden, maar het is juist een ideaal duo om los te bewaren en mee te nemen! Dus kocht ik er nog eentje en omdat deze nog very pretty en onaangeraakt was, kan ik ‘m gelijk aan jullie laten zien!
Dit duo heet Cocoa Bay en bevat dus twee kleuren, een donkerbruine en een champagne-achtige. Beiden zijn satin-achtig, niet erg glitterig maar ook zeker niet mat. Ik vind het printje in de oogschaduws erg mooi! En ze zijn groot, ik weet niet precies hoeveel erin zit maar je kunt er echt een hele tijd mee vooruit.Het duo is zeker voor H&M oogschaduw erg goed gepigmenteerd! Bij de swatches heb ik geen oogschaduwbasis gebruikt en er komt dus zeker voldoende kleur vanaf. Hier zie je ook beter de structuur, het is echt zo’n zachte oogschaduw die niet brokkelig of te shimmery overkomt!


En dit is de look die ik er vaak mee maak! Het champagne-kleurtje op het bewegend ooglid en de bruine kleur in de crease. De donkere kleur is goed op te bouwen maar niet te hard, waardoor je ook met een beetje haast nog een goede ooglook in elkaar kunt zetten zonder gelijk een grote vlek te krijgen. Ook zijn de kleuren niet al te warm, wat ik bij mezelf mooier vind staan.


Als dit palette een trio zou zijn met nog een lichte en matte kleur als highlight, zou hij helemaal perfect zijn! Nu houd ik er nog een lichte oogschaduw bij, zoals Blockbuster van Essence of Bring Me Frosted Cake van Catrice. Ik vind het echt een heel fijn en mooi duo en dus zeker een aanrader! Er zijn ook nog wat meer kleurcombo’s te koop, maar die vond ik zelf minder. Cocoa Bay is helaas niet in de H&M online shop te koop (soms staat hij er wel ineens in), maar bij H&Ms met cosmetica-afdeling kun je ‘m waarschijnlijk wel vinden! En voor een fijn prijsje, maar €2,95 :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *