Fijne Pasen!


Eerlijk, Pasen is niet zo cosy voor mij als bijvoorbeeld Kerst en een docent van een vak had besloten dat het een geniaal idee was om op maandagochtend, Tweede Paasdag, een deadline voor een opdracht om 5 uur ’s ochtends te stellen. Ik weet niet of zijn leven zo vrolijk is als je dat soort gedachtes hebt, haha! Maar goed, wat moet dat moet ;). Broertje komt vandaag wel langs geloof ik dus er komt nog wel iets Paas-achtigs. En morgen ga ik sowieso niet naar woonboulevards ;). Maar ik hoop dat jullie fijne paasdagen zullen hebben en even kunnen genieten van wat daagjes vrij (tenzij je moet werken :(). En mocht je je vervelen, bovenstaande paashaasjes kun je met deze tutorial nog gaan maken!

  1. lekker creabea met die paashaasjes! En heel veel sterkte met de deadline…idd vraag je je dan af of die docent een privΓ©leven heeft haha… enjoy de pasen!

  2. Schoolwerk met Pasen? Die docent zal vast van Pasen houden, kuch kuch! Hopelijk is het je gelukt om het toch voor de Pasen af te hebben!
    Hele fijne Pasen voor jou πŸ™‚

  3. Ik zag het op twitter, wat super balen zeg πŸ™ succes er mee!
    En die konijntjes zijn te cutee!
    Hoop dat je toch nog een beetje kan genieten van de paasdagen πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *