Ciaté x2


Ciaté, een super schattig merk! Vind ik dan, in ieder geval. Leuke verpakkingen, schattige strikjes maar ook toffe kleurtjes en fijne producten. Ik heb zelf twee nagellakjes en die wil ik graag nog aan jullie laten zien, dus dat ga ik doen!De twee kleuren die ik heb zijn Iced Frappe en Twilight. Twee kleuren die echt het tegenovergestelde van elkaar zijn, maar allebei wel mooi en handig. Iced Frappe heeft het nieuwe design van Ciaté, met een ander lettertype. Het strikje daarvan zit ook om de dop in plaats van vastgeplakt op het flesje zelf, wat ik eigenlijk iets minder handig vind want hij glijdt daardoor vaak tussen de dop en het flesje!

Iced Frappe is een prachtig nude-kleurtje, met een beetje lila/taupe achtige tint. Nude kleuren dekken bij mij meestal totaal niet, maar hier heb ik maar 2 laagjes van nodig! Hij kleurt mooi bij mijn handen, m’n huid is heel licht met een roze ondertoon en niet alle (nude) kleuren staan daar goed bij. Deze wel en het is ook nog eens een perfect kleurtje als ik geen opvallende kleur op wil of kan. Love it!

Twilight is een heel ander verhaal, verre van nude ;). Het is een zwarte basiskleur met groen/gouden chips erin. Dekt in twee laagjes en droogt halfmat op, met een topcoat erover zal hij glanzender zijn en zullen de gouden sparkles nog meer opvallen. Ik vind het een heel apart kleurtje, wel iets wat ik meer zal dragen in de herfst of winter.


Wat me verder opviel is dat ze erg snel drogen en het kwastje fijn werkt, hij is breed en smeert goed. Jup, ik ben fan! De nagellakjes zijn helaas wel aan de prijzige kant, per flesje van 13,5 ml betaal je namelijk €11.99. Gelukkig maken ze dat helemaal goed door hun kwaliteit! Je kunt de lakjes (en andere producten van Ciaté) onder andere kopen in de officiële webshop.

 1. Mooie kleurtjes! Die zwarte flakie is heel apart! Maar de nude is ook echt een hele mooie nude. En inderdaad, leuke potjes. Ik heb ook twee lakjes van Ciaté, maar ik kan mezelf niet beloven dat dit de laatste twee zijn, haha! Ze zijn alleen wel aan de prijs, dat weerhoudt me ervan om in één keer een aantal verschillende kleurtjes aan te schaffen.

 2. Twilight heb ik zelf ook opgehad 🙂 pretty! Iced Frappe vind ik ook mooi. Ik vind de strikjes ook echt superleuk, maar ik vind het jammer dat ze de etiketten hebben vernieuwd. Vind de nieuwe niet mooi.

 3. Ziet er heel mooi uit, de eerste doet me denken aan een lakje van Catrice van de LE feMALE. Die zwarte/glitter vind ik echt héél mooi!
  En die potjes zijn ook zó schattig! 🙂

 4. WAAUW twilight is een prachtige lak, doet me op een of andere manier ook wel denken aan een lak uit die ene essence vampieren LE van laatst..

  1. Ja hij lijkt erop! Niet helemaal hetzelfde, er zitten wat minder van die gouden flecks in/ze zijn minder opvallend bij die van Essence en die dekt bij mij minder goed, maar hij lijkt er aardig op :).

 5. die nude is zo mooi he! maar die twilight natuurlijk ook! ciaté heeft zulke mooie lakken en flesjes (:
  btw, jij lakt je nagels zo mooi he, het lijkt bijna nep, zo perfect!
  xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *