Ciaté x2


Ciaté, een super schattig merk! Vind ik dan, in ieder geval. Leuke verpakkingen, schattige strikjes maar ook toffe kleurtjes en fijne producten. Ik heb zelf twee nagellakjes en die wil ik graag nog aan jullie laten zien, dus dat ga ik doen!De twee kleuren die ik heb zijn Iced Frappe en Twilight. Twee kleuren die echt het tegenovergestelde van elkaar zijn, maar allebei wel mooi en handig. Iced Frappe heeft het nieuwe design van Ciaté, met een ander lettertype. Het strikje daarvan zit ook om de dop in plaats van vastgeplakt op het flesje zelf, wat ik eigenlijk iets minder handig vind want hij glijdt daardoor vaak tussen de dop en het flesje!

Iced Frappe is een prachtig nude-kleurtje, met een beetje lila/taupe achtige tint. Nude kleuren dekken bij mij meestal totaal niet, maar hier heb ik maar 2 laagjes van nodig! Hij kleurt mooi bij mijn handen, m’n huid is heel licht met een roze ondertoon en niet alle (nude) kleuren staan daar goed bij. Deze wel en het is ook nog eens een perfect kleurtje als ik geen opvallende kleur op wil of kan. Love it!

Twilight is een heel ander verhaal, verre van nude ;). Het is een zwarte basiskleur met groen/gouden chips erin. Dekt in twee laagjes en droogt halfmat op, met een topcoat erover zal hij glanzender zijn en zullen de gouden sparkles nog meer opvallen. Ik vind het een heel apart kleurtje, wel iets wat ik meer zal dragen in de herfst of winter.


Wat me verder opviel is dat ze erg snel drogen en het kwastje fijn werkt, hij is breed en smeert goed. Jup, ik ben fan! De nagellakjes zijn helaas wel aan de prijzige kant, per flesje van 13,5 ml betaal je namelijk €11.99. Gelukkig maken ze dat helemaal goed door hun kwaliteit! Je kunt de lakjes (en andere producten van Ciaté) onder andere kopen in de officiële webshop.