8x Essence Nail Polish


Bereid je vast voor – deze blogpost bevat vรฉel foto’s! Maar ik moest dan ook eventjes 8 nagellakjes swatchen en ik vind plaatjes kijken nooit zo erg, dus jullie hopelijk ook niet ;).Deze Colour & Go kleurtjes scoorde ik met de 1+1 gratis actie van Kruidvat, vooral omdat ik ze wil gaan mengen met glitters. Maar ook op zichzelf zijn ze erg tof! Van links naar rechts zie je hier: Iced Latte – Iced Strawberry Cream – Space Queen – Think Pink – Glamorous Life – Fame Fatal – Passion For Fashion – Make It Golden.
Iced Frappe is een mooi nude kleurtje en is dan ook onderdeel van de Nude Glam lijn, al zijn de flesjes hetzelfde als die van Colour & Go. Dekt wel goed, al heeft hij de neiging om streperig te lakken, zoals creamy kleurtjes wel vaker doen. Twee laagjes is genoeg, een derde kan nodig zijn om het streperige nog een beetje weg te werken. Wel echt een mooi nude kleurtje, koel en en met een vrij roze ondertoon. Hierdoor staat hij ook goed bij m’n lichte huid!
Iced Strawberry Cream komt ook uit de Nude Glam lijn, maar bevat een parelmoer-achtige shimmer. Helaas dekt deze minder, ik heb hier drie laagjes op en hij is nog steeds niet dekkend. Ook lakt hij wat streperig, maar nu door de shimmer die erin zit. Toch ben ik niet ontevreden, want het kleurtje staat wederom wel goed!
M’n camera pakt de kleur van Think Pink niet helemaal goed op, hij is in het echt nog wat minder peachy en wat meer roze/rood. Zo’n middenkleurtje, waardoor hij wel weer wat bijzonderder is! Ik had wel drie laagjes nodig om m’n nagelrandjes helemaal weg te krijgen, maar het kleurtje staat wel fris en vrolijk. I like!
Glamorous Life is bij mij helaas niet zo glamorous, de glitter erin is prachtig maar hij dekt niet erg goed. Ik heb hier drie laagjes op en m’n nagelrandjes komen er nog doorheen. De glitter maakt hem wel bijzonder en je kunt ‘m natuurlijk ook over een wel dekkend roze of rood kleurtje gebruiken!
Fame Fatal is een killerrood kleurtje (hence the name), maar dekt ook niet optimaal bij mij. Wel een mooi basiskleurtje voor een berg glitter, sowieso vind ik gewoon simpel rood geen mooie kleur voor m’n eigen nagels ;). Maar Essence heeft ’t wel!
Van de gewone kleurtjes die ik gekocht heb, vind ik Passion For Fashion het tofst! Opvallend paars, dekt goed na 2 laagjes en ga ik denk ik niet voorzien van wat glitter. Hij is zo al veel te leuk!Space Queen en Make It Golden heb ik samen gewatched over Fame Fatal. Space Queen bevat hologram-achtige (?) glittertjes en deze had ik al, maar daar heb ik toen een berg glitters in gegooid. Echter is hij zelf ook gewoon erg mooi, dus kocht ik ‘m opnieuw! Make It Golden bevat grote hexagons, ronde glitters en kleine glitters. Een mix van goud dus! De grote hexagons verdelen zich wel vaak niet zo netjes over je nagels, dat is wat minder.


Ik blijf fan van de Essence lakjes, ook al dekken ze niet altijd even goed bij mij. Andere merken hebben bij dezelfde kleuren vaak hetzelfde probleem, dus dan geef ik er liever niet teveel geld aan uit ;). Passion For Fashion, Iced Frappe en Space Queen vind ik zelf de leukste kleuren! De nagellakjes kosten โ‚ฌ1,29 per stuk en Essence is te koop bij Kruidvat.

  1. Iced frappe vind ik heel mooi en passion for fashion heb ik zelf ๐Ÿ™‚ Dat is het lakje waarmee ik de header op mijn blog getekend heb haha! ๐Ÿ˜›

  2. ik vind passion for fashion het mooist, ook vind ik think pink en glamorous Life mooi.
    Ik heb ook geprofiteerd van de 1+1 gratis, wat ik als had gezecht bij je vorige post.
    Als tip geef ik je Choose Me! Het is een heel mooi turqoise lakje met glitters, vaak dekken die amper maar deze dekt al in 2 laagjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *