8x Essence Nail Polish


Bereid je vast voor – deze blogpost bevat vรฉel foto’s! Maar ik moest dan ook eventjes 8 nagellakjes swatchen en ik vind plaatjes kijken nooit zo erg, dus jullie hopelijk ook niet ;).Deze Colour & Go kleurtjes scoorde ik met de 1+1 gratis actie van Kruidvat, vooral omdat ik ze wil gaan mengen met glitters. Maar ook op zichzelf zijn ze erg tof! Van links naar rechts zie je hier: Iced Latte – Iced Strawberry Cream – Space Queen – Think Pink – Glamorous Life – Fame Fatal – Passion For Fashion – Make It Golden.
Iced Frappe is een mooi nude kleurtje en is dan ook onderdeel van de Nude Glam lijn, al zijn de flesjes hetzelfde als die van Colour & Go. Dekt wel goed, al heeft hij de neiging om streperig te lakken, zoals creamy kleurtjes wel vaker doen. Twee laagjes is genoeg, een derde kan nodig zijn om het streperige nog een beetje weg te werken. Wel echt een mooi nude kleurtje, koel en en met een vrij roze ondertoon. Hierdoor staat hij ook goed bij m’n lichte huid!
Iced Strawberry Cream komt ook uit de Nude Glam lijn, maar bevat een parelmoer-achtige shimmer. Helaas dekt deze minder, ik heb hier drie laagjes op en hij is nog steeds niet dekkend. Ook lakt hij wat streperig, maar nu door de shimmer die erin zit. Toch ben ik niet ontevreden, want het kleurtje staat wederom wel goed!
M’n camera pakt de kleur van Think Pink niet helemaal goed op, hij is in het echt nog wat minder peachy en wat meer roze/rood. Zo’n middenkleurtje, waardoor hij wel weer wat bijzonderder is! Ik had wel drie laagjes nodig om m’n nagelrandjes helemaal weg te krijgen, maar het kleurtje staat wel fris en vrolijk. I like!
Glamorous Life is bij mij helaas niet zo glamorous, de glitter erin is prachtig maar hij dekt niet erg goed. Ik heb hier drie laagjes op en m’n nagelrandjes komen er nog doorheen. De glitter maakt hem wel bijzonder en je kunt ‘m natuurlijk ook over een wel dekkend roze of rood kleurtje gebruiken!
Fame Fatal is een killerrood kleurtje (hence the name), maar dekt ook niet optimaal bij mij. Wel een mooi basiskleurtje voor een berg glitter, sowieso vind ik gewoon simpel rood geen mooie kleur voor m’n eigen nagels ;). Maar Essence heeft ’t wel!
Van de gewone kleurtjes die ik gekocht heb, vind ik Passion For Fashion het tofst! Opvallend paars, dekt goed na 2 laagjes en ga ik denk ik niet voorzien van wat glitter. Hij is zo al veel te leuk!Space Queen en Make It Golden heb ik samen gewatched over Fame Fatal. Space Queen bevat hologram-achtige (?) glittertjes en deze had ik al, maar daar heb ik toen een berg glitters in gegooid. Echter is hij zelf ook gewoon erg mooi, dus kocht ik ‘m opnieuw! Make It Golden bevat grote hexagons, ronde glitters en kleine glitters. Een mix van goud dus! De grote hexagons verdelen zich wel vaak niet zo netjes over je nagels, dat is wat minder.


Ik blijf fan van de Essence lakjes, ook al dekken ze niet altijd even goed bij mij. Andere merken hebben bij dezelfde kleuren vaak hetzelfde probleem, dus dan geef ik er liever niet teveel geld aan uit ;). Passion For Fashion, Iced Frappe en Space Queen vind ik zelf de leukste kleuren! De nagellakjes kosten โ‚ฌ1,29 per stuk en Essence is te koop bij Kruidvat.

Verder Bericht

Vorige Bericht

44 Reacties

 1. Priscilla 17 april 2012

  Super kleurtjes! Iced Frappe vind ik erg mooi en Space Queen over Fame Fatal is een hele mooie combi!

 2. charile 17 april 2012

  Wat een super mooie lakjes, en foto’s!

 3. Josephine 17 april 2012

  Wauw, Iced Frappe staat heel mooi bij jouw huidskleur!

 4. Esmay 17 april 2012

  Je hebt er weer mooie swatches van gemaakt! Ik heb er ook een paar van en vind de lakjes ook heel leuk. lekker goedkoop & leuke kleurtjes ๐Ÿ˜€

 5. Frauke 17 april 2012

  Wauuuwuwww je swatches <3 think pink is gorgeous ๐Ÿ™‚

 6. Paola 17 april 2012

  Ik heb ook al een aantal lakjes van wat je hebt laten zien! Er zitten hele mooie bij!

 7. Ilja 17 april 2012

  Wat een pretty lakjes ๐Ÿ™‚

 8. Isabel 17 april 2012

  Die blauw-paarse is echt ontzettend mooi. Iced Strawberry Cream heb ik zelf ook ๐Ÿ™‚

 9. Amy 17 april 2012

  wat een mooie lakjes! En je swatches zijn ook echt pretty! ๐Ÿ™‚

 10. shimmer-pie 17 april 2012

  wow je kan echt mooi nagels lakken! super!

  met welke glitters meng jij ze dan?

 11. Mandy 17 april 2012

  Hele mooie lakjes

 12. Chantal 17 april 2012

  Ik vind ze stuk voor stuk leuk eigenlijk, mooie foto’s heb je gemaakt! ๐Ÿ™‚

 13. Jennifer 17 april 2012

  Mooie kleurtjes! Die nude vind ik fantastisch, ik denk dat ik die ook maar ga halen! En die rode heb ik ook, echt een mooi kleurtje!

 14. Tedje 17 april 2012

  Wauwie echt prachtige kleurtjes heb je aan je stash kunnen toevoegen!

 15. Helen 17 april 2012

  Prachtige foto’s!
  Vind Iced Strawberry Cream erg mooi ๐Ÿ™‚

 16. Sandra 17 april 2012

  Mooie en goede swatches zeg! Iced Latte en Passion for Fashion zijn mijn favorieten ๐Ÿ™‚

 17. Miranda 17 april 2012

  wat een mooie kleuren nagellak, de nude nagellak ziet er ook mooi uit;D

 18. xx_Patries_xx 17 april 2012

  mooie lakjes zeg, en wat een prachtige swachtes

 19. Amy-Denise 17 april 2012

  Hele mooie lakjes!

 20. Amy 17 april 2012

  Wat een leuke lakjes!

 21. sisier 17 april 2012

  oeh passion for fashion ๐Ÿ˜€

 22. Samantha 17 april 2012

  Wat een prachtige lakjes! Ik vind ze stuk voor stuk heel mooi.

 23. Juudith 17 april 2012

  Oee passion for fashion is echt moooi!!

 24. Marieke 17 april 2012

  Wat een leuke kleurtjes!
  Wel lijken ze allemaal een beetje te strepen, dat is wel jammer!

 25. Vera 17 april 2012

  Iced frappe vind ik heel mooi en passion for fashion heb ik zelf ๐Ÿ™‚ Dat is het lakje waarmee ik de header op mijn blog getekend heb haha! ๐Ÿ˜›

 26. Lotte 17 april 2012

  Wauw, wat een mooie lakjes allemaal!

 27. Bregje 17 april 2012

  ik vind passion for fashion het mooist, ook vind ik think pink en glamorous Life mooi.
  Ik heb ook geprofiteerd van de 1+1 gratis, wat ik als had gezecht bij je vorige post.
  Als tip geef ik je Choose Me! Het is een heel mooi turqoise lakje met glitters, vaak dekken die amper maar deze dekt al in 2 laagjes!

 28. Chezzelia 17 april 2012

  wwow er zitten wel een paar prachtige kleuren tussen!

 29. Nicole 17 april 2012

  hele mooie lakjes!

 30. Charlotte 17 april 2012

  wauw wat een prachtige lakjes allemaal!
  Je lakt heel mooi!xxx

 31. LottedeJ 17 april 2012

  Wat een hoop werk en tijd moet daarin hebben gezeten zeg! Mooie foto’s ook. Ik ben zelf ook dol op de nagellak van Essence.

 32. Malou 18 april 2012

  Wauw, wat een mooie lakjes ๐Ÿ™‚

 33. Eline 18 april 2012

  Leuke lakjes, en prachtige foto’s/ swatches! ๐Ÿ™‚

 34. Touch of Buddha 18 april 2012

  Super leuke kleurtjes!!!

 35. sharon 18 april 2012

  Mooie kleurtjes! Vooral de eerste paar lakjes <3

 36. Emma 18 april 2012

  mooie lakjes!
  en mooie foto’s

 37. Mariel 18 april 2012

  Wauw, hele mooie lakjes!

 38. Marijke 18 april 2012

  Ik ben echt jaloers op je mooie nagels en nagellakkunsten!

 39. Axelle 19 april 2012

  wauw wt een supermooie kleuren !

 40. Miriam 22 april 2012

  Mooie nagels heb je, en de kleuren zijn erg mooi. Persoonlijk; hoe meer foto’s hoe beter ๐Ÿ™‚

 41. janina 23 april 2012

  wauw prachtige foto’s!!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén