3 keer DIY!


Knutselen vind ik altijd wel leuk om te doen, maar een portie inspiratie heb ik er wel bij nodig ;). Een paar dagen geleden kwam ik op A Beautiful Mess, een blog die ik al wel eerder gezien heb. Hierop staan onder andere hele leuke en ook niet al te moeilijke do it yourself ideeรซn. Een aantal spraken me wel aan, dus ging ik aan de slag!


Allereerst besloot ik het notitieboekje wat ik gebruik voor colleges maar eens op te gaan pimpen. De vorige had ik voorzien van vrolijk plakband dus die optie vond ik nu niet zo leuk meer, maar ik vond deze DIY! Helaas had ik zelf niet van die stiften, dus gebruikte ik een watervaste stift met een smal puntje. En geen zwart tape, dus werd het schilderstape ;).


Niet-rechte lijnen trekken kan ik gelukkig bijzonder goed, haha! Moet wel zeggen dat de driehoek meer een amateuristisch getekende kerstboom is geworden, maar het effect vind ik alsnog erg leuk. De zijkant heb ik daarna ook nog voorzien van streepjes, al was dat een stuk lastiger omdat je steeds de hoek om moet.Ik vind hem best geslaagd! Heel moeilijk is het niet, maar je kunt natuurlijk ook een andere vorm maken ervan!
Een ander DIY projectje wat niet van die blog kwam maar waar ik wel weer eens zin in had, was nagellak mixen! Deze keer ging ik Space Queen van Essence eens voorzien van nog een heleboel meer glitters. Er zitten nu flakies, holografische glitters, duochrome glitters, een soort gouden mini-flakies en hologram-achtige glitters in. Super tof over een zwarte basis!Een laatste DIY project was het maken van een super schattig vosje, ook op A Beautiful Mess. Zelf besloot ik om hem niet zo groot te maken, omdat ik alleen kleine stukken vilt had. En ik offerde een blouseje op voor het hartje!Ik moet zeggen, het was wel een beetje veel werk haha! Maar hij is toch ook wel erg schattig geworden ^^.

Welk DIY project vinden jullie het leukst geworden? ๐Ÿ™‚

Verder Bericht

Vorige Bericht

37 Reacties

 1. Paola 7 april 2012

  Vooral de lak vind ik echt prachtige geworden!

 2. Alyssa 7 april 2012

  Wat ben je toch creatief ๐Ÿ™‚ ik wou dat ik daar de rust voor kon vinden… vroeger deed ik dit ook echt veel ๐Ÿ™‚ leuk!!!!!

 3. Claudia 7 april 2012

  Ik wilde al zeggen, jouw Space Queen ziet er veel mooier uit dan die van mij ;p Leuk vosje! misschien eens een vossenkussenversie van maken..

 4. Floor 7 april 2012

  Aw, wat een super cute vosje <3

 5. Charile 7 april 2012

  Super leuk allemaal! En die nagellak is echt mooi geworden!

 6. MySuperSweetLife 7 april 2012

  Wat is dat vosje leuk zeg!
  Erg schattig!
  Liefs

 7. Mandy 7 april 2012

  Leuk allemaal!

 8. yara 7 april 2012

  Leuke DIY’s!
  x

 9. Yara 7 april 2012

  Yay, wat een leuke DIY!

 10. xElegance 7 april 2012

  Die nagels zien er erg leuk uit, ik vind je vosje ook erg leuk! Ik ga eens een kijkje nemen op A Beautiful Mess. ๐Ÿ˜€

 11. Frauke 7 april 2012

  Die nagellak die gemixt is is รฉcht chique. Super glittery!

 12. Esmay 7 april 2012

  Die nagellak is sรบpermooi geworden! ๐Ÿ˜€
  Vind alledrie de DIY’s heel leuk!

 13. sharon 7 april 2012

  Ah die nagellak is echt nice!

 14. Lotte 7 april 2012

  Leuk allemaal! Die nagellak is echt supermooi!

 15. Bregje 7 april 2012

  Het katje vind ik zo leuk!

 16. Marieke 7 april 2012

  Wat is er leuker dan met nagellak spelen? ๐Ÿ˜€
  Als je niet wil mixen, kan je ook gewoon layeren. Gouden glitters met flakies zijn ook heel gaaf samen!

 17. Isa 7 april 2012

  Super leuk!! ik ga zeker proberen het vosje een keer te maken voor mijn buurkindjes hahah.
  Ik vind je foto rechts trouwens heel mooi!

 18. Ilja 7 april 2012

  Wat een schattig vosje! Ik vind de glimmies nagellak ook erg mooi โ™ฅ

 19. LottedeJ 7 april 2012

  Dat vosje is echt onwijs leuk geworden! Ook de nagels vind ik heel tof ๐Ÿ™‚

 20. Anna 7 april 2012

  Ooh, wat een schattig vosje!

 21. Selina 7 april 2012

  Ik vind het altijd zo leuk om jouw DIY artikelen te lezen! Geeft mij altijd weer tonnen inspiratie!

 22. Sandra 7 april 2012

  Leuk hoor! Ik vind het notitieboekje heel tof geworden ๐Ÿ™‚

 23. kimberly 7 april 2012

  Awh wat leuk allemaal!! Heel erg crea ๐Ÿ™‚

 24. Sarah 7 april 2012

  Foxy fox is cute ^^

 25. Touch of Buddha 7 april 2012

  Aaah wat leuk zeg! Ik hou van supersimpele DIY!
  (p.s. I am Back!! Alleen met een eigen website, dus vandaar dat er geen Shirley’s Tempel meer staat! hihi)

 26. Sandra 7 april 2012

  echt heel erg leuk!

 27. Jessica 7 april 2012

  Geweldig artikel!
  Die eerste ga ik zeker onthouden en zelf eens proberen te maken, zij het met een andere vorm dat een driehoek.
  Nu eerst nog een notieboek gaan zoeken in de Hema.

 28. Liliane 7 april 2012

  Ik vind ze alledrie heel erg leuk!
  Vosje is alleen wel echt superdupercute!!

 29. Miranda 7 april 2012

  Wat een leuke diy’s ;D

 30. Pauline 7 april 2012

  Leuk idee om zo je notitieboek op te fleuren ๐Ÿ™‚
  En het vosje heb je ook echt mooi gemaakt, heel schattig!

 31. Jana 7 april 2012

  Ik vind ze allemaal heel erg leuk ๐Ÿ˜€ x

 32. dewi 7 april 2012

  oeh, die lakjes mixen; het is echt mooi geworden! ^^

 33. Deborah 8 april 2012

  Wat leuk al die DIY’s ๐Ÿ˜€ Vooral de nagellak is mooi geworden ๐Ÿ˜‰

 34. Nicole 9 april 2012

  Dat vosje is echt heel schattig! Het eerste idee vind ik ook heel leuk bedacht. En van die nagellak wordt volgens mij echt duizelig als je er te lang naar kijkt, haha. ๐Ÿ˜‰

 35. Evelien 9 april 2012

  Oeh die nagellak, wat mooi! Supergave combi <3

 36. Puck 10 april 2012

  Dat vosje is echt zo schattig! Ook die lak is prachtig geworden!

Laat een reactie achter

© 2019 Marjolean

Thema door Anders Norén