3 keer DIY!


Knutselen vind ik altijd wel leuk om te doen, maar een portie inspiratie heb ik er wel bij nodig ;). Een paar dagen geleden kwam ik op A Beautiful Mess, een blog die ik al wel eerder gezien heb. Hierop staan onder andere hele leuke en ook niet al te moeilijke do it yourself ideeΓ«n. Een aantal spraken me wel aan, dus ging ik aan de slag!


Allereerst besloot ik het notitieboekje wat ik gebruik voor colleges maar eens op te gaan pimpen. De vorige had ik voorzien van vrolijk plakband dus die optie vond ik nu niet zo leuk meer, maar ik vond deze DIY! Helaas had ik zelf niet van die stiften, dus gebruikte ik een watervaste stift met een smal puntje. En geen zwart tape, dus werd het schilderstape ;).


Niet-rechte lijnen trekken kan ik gelukkig bijzonder goed, haha! Moet wel zeggen dat de driehoek meer een amateuristisch getekende kerstboom is geworden, maar het effect vind ik alsnog erg leuk. De zijkant heb ik daarna ook nog voorzien van streepjes, al was dat een stuk lastiger omdat je steeds de hoek om moet.Ik vind hem best geslaagd! Heel moeilijk is het niet, maar je kunt natuurlijk ook een andere vorm maken ervan!
Een ander DIY projectje wat niet van die blog kwam maar waar ik wel weer eens zin in had, was nagellak mixen! Deze keer ging ik Space Queen van Essence eens voorzien van nog een heleboel meer glitters. Er zitten nu flakies, holografische glitters, duochrome glitters, een soort gouden mini-flakies en hologram-achtige glitters in. Super tof over een zwarte basis!Een laatste DIY project was het maken van een super schattig vosje, ook op A Beautiful Mess. Zelf besloot ik om hem niet zo groot te maken, omdat ik alleen kleine stukken vilt had. En ik offerde een blouseje op voor het hartje!Ik moet zeggen, het was wel een beetje veel werk haha! Maar hij is toch ook wel erg schattig geworden ^^.

Welk DIY project vinden jullie het leukst geworden? πŸ™‚

  1. Ik wilde al zeggen, jouw Space Queen ziet er veel mooier uit dan die van mij ;p Leuk vosje! misschien eens een vossenkussenversie van maken..

  2. Super leuk!! ik ga zeker proberen het vosje een keer te maken voor mijn buurkindjes hahah.
    Ik vind je foto rechts trouwens heel mooi!

  3. Geweldig artikel!
    Die eerste ga ik zeker onthouden en zelf eens proberen te maken, zij het met een andere vorm dat een driehoek.
    Nu eerst nog een notieboek gaan zoeken in de Hema.

  4. Dat vosje is echt heel schattig! Het eerste idee vind ik ook heel leuk bedacht. En van die nagellak wordt volgens mij echt duizelig als je er te lang naar kijkt, haha. πŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *